Lambri, Milena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.660
NA - Nord America 5.552
AS - Asia 1.946
SA - Sud America 95
AF - Africa 83
OC - Oceania 75
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
Totale 15.418
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.470
IT - Italia 3.313
SE - Svezia 1.051
DE - Germania 923
CN - Cina 827
UA - Ucraina 609
FR - Francia 524
SG - Singapore 409
IE - Irlanda 290
ID - Indonesia 184
GB - Regno Unito 147
FI - Finlandia 144
RU - Federazione Russa 117
TR - Turchia 91
IN - India 89
PL - Polonia 73
BE - Belgio 67
PT - Portogallo 67
AU - Australia 57
ES - Italia 56
CA - Canada 52
AL - Albania 46
NL - Olanda 45
JP - Giappone 43
PH - Filippine 43
BR - Brasile 38
CI - Costa d'Avorio 37
KR - Corea 36
IR - Iran 34
HK - Hong Kong 32
MY - Malesia 27
VN - Vietnam 27
CH - Svizzera 26
GR - Grecia 22
RO - Romania 22
TH - Thailandia 22
MX - Messico 19
CZ - Repubblica Ceca 18
HR - Croazia 18
NZ - Nuova Zelanda 18
TW - Taiwan 18
PE - Perù 17
CO - Colombia 16
IL - Israele 15
AT - Austria 13
ZA - Sudafrica 13
SI - Slovenia 10
BD - Bangladesh 9
CR - Costa Rica 9
LT - Lituania 9
AR - Argentina 8
CL - Cile 8
DK - Danimarca 8
NG - Nigeria 8
RS - Serbia 8
BG - Bulgaria 7
LB - Libano 7
MA - Marocco 7
PK - Pakistan 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
EC - Ecuador 6
EU - Europa 5
HU - Ungheria 5
IQ - Iraq 5
CM - Camerun 4
MD - Moldavia 4
ME - Montenegro 4
NO - Norvegia 4
BI - Burundi 3
EG - Egitto 3
GE - Georgia 3
KH - Cambogia 3
SM - San Marino 3
UG - Uganda 3
A1 - Anonimo 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
CY - Cipro 2
KZ - Kazakistan 2
MN - Mongolia 2
PA - Panama 2
BJ - Benin 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GA - Gabon 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KG - Kirghizistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
PY - Paraguay 1
RE - Reunion 1
VE - Venezuela 1
Totale 15.418
Città #
Chandler 801
Ashburn 694
Jacksonville 387
Milan 318
Singapore 308
San Mateo 270
Dublin 255
Nanjing 194
Ann Arbor 188
Jakarta 180
Redwood City 158
Wilmington 153
Beijing 131
Marseille 121
Fairfield 119
Rome 114
Boston 111
Cattolica 111
New York 100
Princeton 97
Seattle 93
Torino 90
Dearborn 76
Houston 74
Woodbridge 73
Moscow 67
Hangzhou 65
Mountain View 63
Redmond 60
Boardman 58
Lawrence 58
Florence 56
Warsaw 56
Izmir 55
Turin 51
Menlo Park 42
Palermo 41
Nanchang 39
Padova 39
Bologna 38
Shenyang 38
Abidjan 37
Norwalk 35
Nürnberg 33
Fuzhou 32
Verona 32
Brussels 31
Los Angeles 31
Parma 30
Napoli 28
University Park 28
Shanghai 27
Adelaide 26
Bari 25
Hebei 25
Dallas 24
Kunming 21
Lancaster 21
Pune 21
Cambridge 20
Guangzhou 20
Hanoi 19
Munich 19
Naples 19
Phoenix 19
Caserta 18
Duncan 18
Jiaxing 18
Pescara 18
Tianjin 17
Catania 15
Fremont 15
Hong Kong 15
London 15
Seoul 15
Brescia 14
Helsinki 14
Indiana 14
Vicenza 14
Busto Arsizio 13
Genoa 13
Jinan 13
Serra 13
Siena 13
Simi Valley 13
Washington 13
Amsterdam 12
Rimini 12
Foggia 11
Tokyo 11
Trento 11
Trieste 11
Udine 11
Changsha 10
Chicago 10
Istanbul 10
Lucca 10
Monza 10
Osimo 10
Porto 10
Totale 7.125
Nome #
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso 377
Effetto della matrice colloidale sulla stabilità tartarica dei vini 333
Aggiornamenti sull'uso della bentonite in enologia. 306
Innovative confectionery products based on hazelnut paste and probiotics 293
Cioccolato italiano - Analisi dei fattori che ne influenzano la shelf-life. 282
Maltodestrine e sciroppi di glucosio da materie prime alternative 261
Innovations in the Use of Bentonite in Oenology: Interactions with Grape and Wine Proteins, Colloids, Polyphenols and Aroma Compounds. 254
Realizzazione di una produzione di olio di avocado in Burundi (Olio per la vita) nel rispetto dei requisiti di qualità e sicurezza alimentare tramite un approccio integrato. 228
Ossigeno e vino in bottiglia 226
Grape seed powder as an alternative to bentonite for wine fining 219
Filiera del cioccolato - Conservabilità degli ingredienti per sedici mesi di stoccaggio. 213
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. 195
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste 194
Chitosan as bentonite replacement for white wine fining 194
Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach. 193
Analisi sensoriale: quali vantaggi ? 182
Detection of markers from premature wine oxidation (or random oxidation) of white wines closed with cork stoppers 179
Caffè - Macinazione per espresso. 174
Foliar Spray Application of Inactive Dry Yeast at Veraison: Effect on Berry Skin Thickness, Aroma, and Phenolic Quality 174
VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti. 166
Impact of several pre-treatments on the extraction of phenolic compounds in winegrape varieties with different anthocyanin profiles and skin mechanical properties. 146
Micro-granulate cork stoppers: study on overall and specific migration 144
Pineapple wines obtained from saccharification of pineapple waste and alcoholic fermentation with three strains of saccharomyces cerevisiae. 139
Influenza delle tecniche di macerazione sul profilo cromatico e fenolico di vini rossi tipici 138
Consumer interest in specialty beers in three European markets 136
I problemi di tenuta della tappatura delle bottiglie di vino in relazione all'impiego del tappo in sughero 135
Ingredienti e ingegneria di prodotto. Come costruire gli alimenti del futuro 134
Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione 134
Bentonite: la matrice vino ne influenza sia l'affinità che l'efficacia 122
PEF treatment of must and wine for on-line clarifying and fining 121
Effect of full-scale brewing process on polyphenols in Italian all-malt and maize adjunct lager beers 120
Effect of pre-treatments on the saccharification of pineapple waste as a potential source for vinegar production 118
Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines 114
Deepening the fining mechanism: role of bentonite parameters on removal of biogenic amines and volatile phenols in an oxidized Roero Arneis wine 113
Enological evaluation of the attitude of the grapevine Fumin to give varietal wines 112
Modelling of the impact of bentonite treatment on “Muscat blanc” must before of “prise de mousse” in the production of Asti DOCG aromatic sweet sparkling wine 112
Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione. 111
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study 110
Expo 2015 - Il Cluster del Cacao 110
L'uso dei tappi sintetici in enologia 109
Tappo alternativo cercasi 108
Bentonite a mosto = Stabilità + Aromi 108
Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino 105
Evoluzione dei composti coloranti dei vini rossi durante l'affinamento in legno 105
Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava 105
Food uses of pineapple waste and by-products: a review. 104
Ruolo delle tecniche di macerazione sulla composizione del vino 103
Metabolite profiling and volatiles of pineapple wine and vinegar obtained from pineapple waste 102
Esperienze di vinificazione di uve Pinot nero e Petit rouge della Valle d'Aosta 101
Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica 101
Impact of toasting parameters on the colour of coffee 100
Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo 100
Effect of bentonite characteristics on wine proteins, polyphenols, and metals under different pH conditions 100
Application de la maceration avec aeration controlée à trois cépages rouges du Piemonte 98
Cassava, fonte alternativa di amidi 98
A preliminary study investigating consumer preference for cheese and beer pairings 96
Studio del potenziale enologico di uve da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta 95
Alternatives to cork 94
Effect of bentonite fining on odor active compounds in two different white wine styles 93
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes 90
Ochratoxin A reduction by chemical djuvants 90
Impact of full-scale brewing processes on lager beer nitrogen compounds 89
Colour and sensory profile of Sangiovese: impact of different technological variables applied to maceration and aging 89
The innovative use of bentonite in red wine stabilization. 89
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products 89
Relationships between the inner cellulation of synthetic stoppers and browing of a white wine over eighteen months of storage 87
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes. 87
Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials 87
Odor-active Compound Adsorption onto Bentonite in a Model White Wine Solution 87
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi 86
Improved processing methods to reduce the total cyanide content of cassava roots from Burundi. 86
Odor-active compound adsorption onto bentonite in a model white wine solution. 85
Avocado oil, suitable ingredient for the production of spreadable chocolate cream. 84
The effects of different protein:tannin ratios on the tartrate-holding capacity of wine model solutions. 84
L'aceto balsamico tradizionale di Modena: ineguagliabile creazione 81
Comparative performance of synthetic stoppers during the storage of an Italian white wine 81
Materie prime alternative da Paesi in via di sviluppo 79
Influence of different withering conditions on phenolic composition of Avanà, Chatus and Nebbiolo grapes for the production of ‘Reinforced’ wines 78
Effect of pH on the protein profile and heat stability of an Italian white wine. 77
Food technologies and developing countries: a processing method for making edible the highly toxic cassava roots. 77
Impact of postharvest ozone treatments on the berry skin resveratrol content: short and continuous exposure. 77
Tightness problems in wine bottle corking 76
Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. 76
Mild process for dehydrated food-grade crude papain powder from papaya fresh pulp: Lab-scale and pilot plant experiments 76
HPTLC analysis of red wine pigments 75
Effect of the combined treatments of high hydrostatic pressure and temperature on Zygosaccharomyces bailii and Listeria monocytogenes in smoothies 75
Effect of Technological Treatments and Polysaccharide Ingredients on Oxidative Stability of Innovative Freeze-Dried Walnut Products 75
Ochratoxin A in wine: decontamination by lactic acid bacteria 74
First trials to assess the feasibility of grape seed powder (GSP) as a novel and sustainable bentonite alternative 74
Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction 73
La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo 72
Esperienze di vinificazione in rosso con aerazione controllata nella fase di macerazione 72
Heat-unstable protein removal by different bentonite labels in white wines 72
Selective heat-unstable protein removal by different bentonite labels. 72
The use of chitosan as alternative to bentonite for wine fining: Effects on heat-stability, proteins, organic acids, colour, and volatile compounds in an aromatic white wine. 72
Assessing consumers’ attitudes, expectations and intentions towards health and sustainability regarding seafood consumption in Italy 72
Identifying chemical parameters and discriminant phenolic compounds from metabolomics to gain insight into the oxidation status of bottled white wines. 70
Bentonites, interaction with wine proteins and fermentation aromas 69
L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione 68
Influence of different berry treatment conditions, grape anthocyanin profile, and skin hardness on the extraction of anthocyanin compounds in the colored grape juice production 68
Totale 12.277
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.124 0 0 0 0 155 111 159 91 129 144 137 198
2020/20211.912 93 159 61 190 254 159 239 79 239 104 254 81
2021/20222.067 189 142 76 207 112 83 204 272 135 97 250 300
2022/20233.340 432 458 262 360 248 371 273 334 300 67 142 93
2023/20242.249 95 437 104 288 167 262 133 77 81 144 261 200
2024/20251.079 94 174 354 198 259 0 0 0 0 0 0 0
Totale 15.614