Lambri, Milena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.652
NA - Nord America 4.891
AS - Asia 1.097
SA - Sud America 73
AF - Africa 69
OC - Oceania 57
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
Totale 12.846
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.819
IT - Italia 2.492
SE - Svezia 1.040
DE - Germania 898
CN - Cina 712
UA - Ucraina 605
FR - Francia 490
IE - Irlanda 349
FI - Finlandia 130
GB - Regno Unito 127
BE - Belgio 94
TR - Turchia 81
PL - Polonia 65
CA - Canada 46
ES - Italia 45
AL - Albania 44
PT - Portogallo 44
IN - India 43
AU - Australia 42
CI - Costa d'Avorio 37
NL - Olanda 35
RU - Federazione Russa 34
BR - Brasile 31
JP - Giappone 31
IR - Iran 28
PH - Filippine 28
CH - Svizzera 25
VN - Vietnam 25
RO - Romania 22
MY - Malesia 20
TH - Thailandia 20
HR - Croazia 18
GR - Grecia 17
KR - Corea 17
MX - Messico 17
CZ - Repubblica Ceca 16
HK - Hong Kong 16
IL - Israele 15
NZ - Nuova Zelanda 15
CO - Colombia 13
ID - Indonesia 13
TW - Taiwan 13
ZA - Sudafrica 11
AT - Austria 10
SI - Slovenia 10
BD - Bangladesh 9
PE - Perù 9
AR - Argentina 8
CL - Cile 7
CR - Costa Rica 7
LB - Libano 7
MA - Marocco 7
NG - Nigeria 7
SG - Singapore 7
LT - Lituania 6
RS - Serbia 6
DK - Danimarca 5
EU - Europa 5
HU - Ungheria 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
ME - Montenegro 4
BG - Bulgaria 3
EC - Ecuador 3
NO - Norvegia 3
SM - San Marino 3
A1 - Anonimo 2
CY - Cipro 2
MD - Moldavia 2
MN - Mongolia 2
PA - Panama 2
BJ - Benin 1
CM - Camerun 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
ET - Etiopia 1
GA - Gabon 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
PK - Pakistan 1
PY - Paraguay 1
RE - Reunion 1
VE - Venezuela 1
Totale 12.846
Città #
Chandler 801
Jacksonville 387
Dublin 314
San Mateo 270
Ashburn 249
Nanjing 194
Ann Arbor 188
Redwood City 158
Wilmington 153
Milan 126
Beijing 124
Marseille 121
Fairfield 119
Boston 111
Cattolica 111
Princeton 97
Seattle 92
Torino 90
Rome 87
Dearborn 76
Houston 74
Woodbridge 73
Hangzhou 64
Mountain View 63
Redmond 60
Brussels 58
Lawrence 58
Izmir 55
Warsaw 54
Boardman 42
Menlo Park 42
Nanchang 39
Shenyang 38
Abidjan 37
Norwalk 35
Nürnberg 33
Padova 33
Fuzhou 31
Florence 29
Napoli 28
University Park 28
Parma 26
Hebei 25
Turin 25
Adelaide 23
Dallas 23
Shanghai 23
Bologna 22
Palermo 22
Lancaster 21
Cambridge 20
Kunming 20
Bari 19
Guangzhou 19
Hanoi 19
Duncan 18
Jiaxing 18
Phoenix 17
Tianjin 17
Caserta 15
Fremont 15
Indiana 14
Serra 13
Simi Valley 13
Verona 13
New York 12
Vicenza 11
Amsterdam 10
Foggia 10
Jakarta 10
Jinan 10
London 10
Naples 10
Osimo 10
Pescara 10
Siena 10
Trento 10
Changsha 9
Como 9
Desenzano Del Garda 9
Rimini 9
Taipei 9
Trieste 9
Udine 9
Zhengzhou 9
Andover 8
Boulder 8
Buffalo 8
Chicago 8
Galatone 8
Monza 8
Piacenza 8
Acerra 7
Brescia 7
Catania 7
Central District 7
Edinburgh 7
Genova 7
Istanbul 7
Messina 7
Totale 5.609
Nome #
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso 310
Aggiornamenti sull'uso della bentonite in enologia. 254
Effetto della matrice colloidale sulla stabilità tartarica dei vini 250
Innovations in the Use of Bentonite in Oenology: Interactions with Grape and Wine Proteins, Colloids, Polyphenols and Aroma Compounds. 241
Cioccolato italiano - Analisi dei fattori che ne influenzano la shelf-life. 232
Maltodestrine e sciroppi di glucosio da materie prime alternative 226
Innovative confectionery products based on hazelnut paste and probiotics 193
Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach. 189
Ossigeno e vino in bottiglia 187
Grape seed powder as an alternative to bentonite for wine fining 187
Realizzazione di una produzione di olio di avocado in Burundi (Olio per la vita) nel rispetto dei requisiti di qualità e sicurezza alimentare tramite un approccio integrato. 183
Filiera del cioccolato - Conservabilità degli ingredienti per sedici mesi di stoccaggio. 181
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste 173
Chitosan as bentonite replacement for white wine fining 172
Foliar Spray Application of Inactive Dry Yeast at Veraison: Effect on Berry Skin Thickness, Aroma, and Phenolic Quality 167
Caffè - Macinazione per espresso. 151
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. 138
Detection of markers from premature wine oxidation (or random oxidation) of white wines closed with cork stoppers 137
Impact of several pre-treatments on the extraction of phenolic compounds in winegrape varieties with different anthocyanin profiles and skin mechanical properties. 136
Analisi sensoriale: quali vantaggi ? 134
Micro-granulate cork stoppers: study on overall and specific migration 128
Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione 126
Ingredienti e ingegneria di prodotto. Come costruire gli alimenti del futuro 124
Consumer interest in specialty beers in three European markets 121
Pineapple wines obtained from saccharification of pineapple waste and alcoholic fermentation with three strains of saccharomyces cerevisiae. 121
VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti. 118
Bentonite: la matrice vino ne influenza sia l'affinità che l'efficacia 114
Influenza delle tecniche di macerazione sul profilo cromatico e fenolico di vini rossi tipici 112
Effect of full-scale brewing process on polyphenols in Italian all-malt and maize adjunct lager beers 111
Effect of pre-treatments on the saccharification of pineapple waste as a potential source for vinegar production 107
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study 102
Enological evaluation of the attitude of the grapevine Fumin to give varietal wines 102
Deepening the fining mechanism: role of bentonite parameters on removal of biogenic amines and volatile phenols in an oxidized Roero Arneis wine 101
Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava 100
Bentonite a mosto = Stabilità + Aromi 98
PEF treatment of must and wine for on-line clarifying and fining 98
Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione. 97
L'uso dei tappi sintetici in enologia 96
Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino 96
Evoluzione dei composti coloranti dei vini rossi durante l'affinamento in legno 96
Modelling of the impact of bentonite treatment on “Muscat blanc” must before of “prise de mousse” in the production of Asti DOCG aromatic sweet sparkling wine 96
Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines 95
Tappo alternativo cercasi 93
Esperienze di vinificazione di uve Pinot nero e Petit rouge della Valle d'Aosta 93
Application de la maceration avec aeration controlée à trois cépages rouges du Piemonte 92
Impact of toasting parameters on the colour of coffee 92
Effect of bentonite characteristics on wine proteins, polyphenols, and metals under different pH conditions 92
Cassava, fonte alternativa di amidi 91
Metabolite profiling and volatiles of pineapple wine and vinegar obtained from pineapple waste 91
Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo 89
Expo 2015 - Il Cluster del Cacao 89
Studio del potenziale enologico di uve da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta 88
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes 85
Alternatives to cork 84
Impact of full-scale brewing processes on lager beer nitrogen compounds 80
Colour and sensory profile of Sangiovese: impact of different technological variables applied to maceration and aging 80
The innovative use of bentonite in red wine stabilization. 80
Ruolo delle tecniche di macerazione sulla composizione del vino 78
Effect of bentonite fining on odor active compounds in two different white wine styles 78
Ochratoxin A reduction by chemical djuvants 78
Odor-active compound adsorption onto bentonite in a model white wine solution. 78
Relationships between the inner cellulation of synthetic stoppers and browing of a white wine over eighteen months of storage 77
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi 77
A preliminary study investigating consumer preference for cheese and beer pairings 77
Improved processing methods to reduce the total cyanide content of cassava roots from Burundi. 76
Comparative performance of synthetic stoppers during the storage of an Italian white wine 75
Odor-active Compound Adsorption onto Bentonite in a Model White Wine Solution 75
HPTLC analysis of red wine pigments 74
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products 74
I problemi di tenuta della tappatura delle bottiglie di vino in relazione all'impiego del tappo in sughero 73
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes. 72
L'aceto balsamico tradizionale di Modena: ineguagliabile creazione 71
Effect of pH on the protein profile and heat stability of an Italian white wine. 71
Influence of different withering conditions on phenolic composition of Avanà, Chatus and Nebbiolo grapes for the production of ‘Reinforced’ wines 71
Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction 69
Materie prime alternative da Paesi in via di sviluppo 69
Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica 69
Avocado oil, suitable ingredient for the production of spreadable chocolate cream. 69
The effects of different protein:tannin ratios on the tartrate-holding capacity of wine model solutions. 69
Effect of the combined treatments of high hydrostatic pressure and temperature on Zygosaccharomyces bailii and Listeria monocytogenes in smoothies 69
Food technologies and developing countries: a processing method for making edible the highly toxic cassava roots. 68
Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. 67
Effect of Technological Treatments and Polysaccharide Ingredients on Oxidative Stability of Innovative Freeze-Dried Walnut Products 67
Impact of postharvest ozone treatments on the berry skin resveratrol content: short and continuous exposure. 67
Tightness problems in wine bottle corking 66
Esperienze di vinificazione in rosso con aerazione controllata nella fase di macerazione 66
Ochratoxin A in wine: decontamination by lactic acid bacteria 65
Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials 65
L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione 63
Mild process for dehydrated food-grade crude papain powder from papaya fresh pulp: Lab-scale and pilot plant experiments 63
Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device 62
La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo 60
Food uses of pineapple waste and by-products: a review. 60
Technology processing for vegetables convenience foods 59
I vini Moscati naturali e liquorosi in Pantelleria 59
Heat-unstable protein removal by different bentonite labels in white wines 59
Evaluation of the performances of synthetic and cork stoppers up to 24 months post-bottling 58
Influence of different berry treatment conditions, grape anthocyanin profile, and skin hardness on the extraction of anthocyanin compounds in the colored grape juice production 58
First trials to assess the feasibility of grape seed powder (GSP) as a novel and sustainable bentonite alternative 58
Bentonites, interaction with wine proteins and fermentation aromas 57
Totale 10.455
Categoria #
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Totale 30.131


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019792 0 0 66 73 88 90 159 43 49 71 106 47
2019/20201.816 348 122 145 77 155 111 159 91 129 144 137 198
2020/20211.912 93 159 61 190 254 159 239 79 239 104 254 81
2021/20222.067 189 142 76 207 112 83 204 272 135 97 250 300
2022/20233.396 432 458 262 360 248 371 281 338 306 92 146 102
2023/2024682 108 500 74 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 13.024