Lambri, Milena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.385
NA - Nord America 5.438
AS - Asia 1.534
SA - Sud America 91
AF - Africa 82
OC - Oceania 72
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
Totale 14.609
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.365
IT - Italia 3.111
SE - Svezia 1.051
DE - Germania 909
CN - Cina 793
UA - Ucraina 609
FR - Francia 515
IE - Irlanda 290
SG - Singapore 232
FI - Finlandia 135
GB - Regno Unito 135
RU - Federazione Russa 117
TR - Turchia 86
IN - India 80
PL - Polonia 73
BE - Belgio 64
PT - Portogallo 58
AU - Australia 55
ES - Italia 54
CA - Canada 47
AL - Albania 46
JP - Giappone 43
NL - Olanda 38
PH - Filippine 38
BR - Brasile 37
CI - Costa d'Avorio 37
KR - Corea 35
IR - Iran 32
HK - Hong Kong 31
MY - Malesia 27
VN - Vietnam 27
CH - Svizzera 26
GR - Grecia 22
RO - Romania 22
TH - Thailandia 22
CZ - Repubblica Ceca 18
HR - Croazia 18
TW - Taiwan 18
MX - Messico 17
NZ - Nuova Zelanda 17
CO - Colombia 15
IL - Israele 15
PE - Perù 15
ID - Indonesia 14
ZA - Sudafrica 13
AT - Austria 10
SI - Slovenia 10
BD - Bangladesh 9
AR - Argentina 8
CL - Cile 8
BG - Bulgaria 7
CR - Costa Rica 7
DK - Danimarca 7
LB - Libano 7
LT - Lituania 7
MA - Marocco 7
NG - Nigeria 7
RS - Serbia 7
EC - Ecuador 6
EU - Europa 5
HU - Ungheria 5
IQ - Iraq 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
CM - Camerun 4
MD - Moldavia 4
ME - Montenegro 4
BI - Burundi 3
EG - Egitto 3
GE - Georgia 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
SM - San Marino 3
UG - Uganda 3
A1 - Anonimo 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
CY - Cipro 2
KH - Cambogia 2
KZ - Kazakistan 2
MN - Mongolia 2
PA - Panama 2
BJ - Benin 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GA - Gabon 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
PY - Paraguay 1
RE - Reunion 1
VE - Venezuela 1
Totale 14.609
Città #
Chandler 801
Ashburn 638
Jacksonville 387
Milan 276
San Mateo 270
Dublin 255
Nanjing 194
Ann Arbor 188
Redwood City 158
Wilmington 153
Singapore 136
Beijing 131
Marseille 121
Fairfield 119
Boston 111
Cattolica 111
Rome 108
New York 98
Princeton 97
Seattle 93
Torino 90
Dearborn 76
Houston 74
Woodbridge 73
Moscow 67
Hangzhou 64
Mountain View 63
Redmond 60
Boardman 58
Lawrence 58
Warsaw 56
Izmir 55
Florence 50
Turin 46
Menlo Park 42
Nanchang 39
Padova 38
Shenyang 38
Abidjan 37
Norwalk 35
Nürnberg 33
Palermo 33
Fuzhou 31
Verona 31
Los Angeles 30
Parma 30
Bologna 28
Brussels 28
Napoli 28
University Park 28
Adelaide 25
Hebei 25
Dallas 24
Shanghai 23
Bari 22
Kunming 21
Lancaster 21
Pune 21
Cambridge 20
Guangzhou 19
Hanoi 19
Phoenix 19
Duncan 18
Jiaxing 18
Tianjin 17
Naples 16
Caserta 15
Catania 15
Fremont 15
Pescara 15
Hong Kong 14
Indiana 14
Seoul 14
Vicenza 14
Busto Arsizio 13
Genoa 13
Serra 13
Simi Valley 13
Amsterdam 12
Washington 12
Foggia 11
Tokyo 11
Trento 11
Trieste 11
Udine 11
Chicago 10
Istanbul 10
Jakarta 10
Jinan 10
London 10
Lucca 10
Osimo 10
Rimini 10
Siena 10
Treviso 10
Bergamo 9
Brescia 9
Changsha 9
Como 9
Desenzano Del Garda 9
Totale 6.584
Nome #
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso 365
Effetto della matrice colloidale sulla stabilità tartarica dei vini 312
Aggiornamenti sull'uso della bentonite in enologia. 298
Cioccolato italiano - Analisi dei fattori che ne influenzano la shelf-life. 270
Innovative confectionery products based on hazelnut paste and probiotics 269
Maltodestrine e sciroppi di glucosio da materie prime alternative 260
Innovations in the Use of Bentonite in Oenology: Interactions with Grape and Wine Proteins, Colloids, Polyphenols and Aroma Compounds. 250
Realizzazione di una produzione di olio di avocado in Burundi (Olio per la vita) nel rispetto dei requisiti di qualità e sicurezza alimentare tramite un approccio integrato. 219
Ossigeno e vino in bottiglia 213
Grape seed powder as an alternative to bentonite for wine fining 213
Filiera del cioccolato - Conservabilità degli ingredienti per sedici mesi di stoccaggio. 208
Chitosan as bentonite replacement for white wine fining 190
Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach. 189
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. 184
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste 181
Analisi sensoriale: quali vantaggi ? 173
Foliar Spray Application of Inactive Dry Yeast at Veraison: Effect on Berry Skin Thickness, Aroma, and Phenolic Quality 172
Caffè - Macinazione per espresso. 170
Detection of markers from premature wine oxidation (or random oxidation) of white wines closed with cork stoppers 167
VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti. 154
Impact of several pre-treatments on the extraction of phenolic compounds in winegrape varieties with different anthocyanin profiles and skin mechanical properties. 142
Micro-granulate cork stoppers: study on overall and specific migration 138
Pineapple wines obtained from saccharification of pineapple waste and alcoholic fermentation with three strains of saccharomyces cerevisiae. 135
Ingredienti e ingegneria di prodotto. Come costruire gli alimenti del futuro 131
Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione 131
Influenza delle tecniche di macerazione sul profilo cromatico e fenolico di vini rossi tipici 129
Consumer interest in specialty beers in three European markets 128
Bentonite: la matrice vino ne influenza sia l'affinità che l'efficacia 121
PEF treatment of must and wine for on-line clarifying and fining 117
Effect of pre-treatments on the saccharification of pineapple waste as a potential source for vinegar production 116
Effect of full-scale brewing process on polyphenols in Italian all-malt and maize adjunct lager beers 115
Modelling of the impact of bentonite treatment on “Muscat blanc” must before of “prise de mousse” in the production of Asti DOCG aromatic sweet sparkling wine 110
Deepening the fining mechanism: role of bentonite parameters on removal of biogenic amines and volatile phenols in an oxidized Roero Arneis wine 109
Enological evaluation of the attitude of the grapevine Fumin to give varietal wines 109
L'uso dei tappi sintetici in enologia 108
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study 108
Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione. 107
Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines 107
Tappo alternativo cercasi 104
Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino 103
Evoluzione dei composti coloranti dei vini rossi durante l'affinamento in legno 103
Bentonite a mosto = Stabilità + Aromi 103
Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava 102
Expo 2015 - Il Cluster del Cacao 101
I problemi di tenuta della tappatura delle bottiglie di vino in relazione all'impiego del tappo in sughero 99
Impact of toasting parameters on the colour of coffee 98
Food uses of pineapple waste and by-products: a review. 98
Esperienze di vinificazione di uve Pinot nero e Petit rouge della Valle d'Aosta 97
Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo 97
Metabolite profiling and volatiles of pineapple wine and vinegar obtained from pineapple waste 97
Application de la maceration avec aeration controlée à trois cépages rouges du Piemonte 96
Cassava, fonte alternativa di amidi 96
Effect of bentonite characteristics on wine proteins, polyphenols, and metals under different pH conditions 96
Ruolo delle tecniche di macerazione sulla composizione del vino 94
Studio del potenziale enologico di uve da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta 92
Alternatives to cork 90
Effect of bentonite fining on odor active compounds in two different white wine styles 89
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes 88
Ochratoxin A reduction by chemical djuvants 87
Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica 87
Impact of full-scale brewing processes on lager beer nitrogen compounds 86
Colour and sensory profile of Sangiovese: impact of different technological variables applied to maceration and aging 86
Relationships between the inner cellulation of synthetic stoppers and browing of a white wine over eighteen months of storage 84
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi 84
Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials 84
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products 84
The innovative use of bentonite in red wine stabilization. 83
Comparing the impact of bentonite addition for both must clarification and wine fining on the chemical profile of wine from Chambave Muscat grapes. 83
Odor-active Compound Adsorption onto Bentonite in a Model White Wine Solution 83
Improved processing methods to reduce the total cyanide content of cassava roots from Burundi. 82
A preliminary study investigating consumer preference for cheese and beer pairings 81
Odor-active compound adsorption onto bentonite in a model white wine solution. 81
Avocado oil, suitable ingredient for the production of spreadable chocolate cream. 81
L'aceto balsamico tradizionale di Modena: ineguagliabile creazione 79
Comparative performance of synthetic stoppers during the storage of an Italian white wine 78
Influence of different withering conditions on phenolic composition of Avanà, Chatus and Nebbiolo grapes for the production of ‘Reinforced’ wines 77
Materie prime alternative da Paesi in via di sviluppo 76
The effects of different protein:tannin ratios on the tartrate-holding capacity of wine model solutions. 76
Effect of pH on the protein profile and heat stability of an Italian white wine. 75
Tightness problems in wine bottle corking 74
Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. 74
Effect of Technological Treatments and Polysaccharide Ingredients on Oxidative Stability of Innovative Freeze-Dried Walnut Products 74
Food technologies and developing countries: a processing method for making edible the highly toxic cassava roots. 73
Effect of the combined treatments of high hydrostatic pressure and temperature on Zygosaccharomyces bailii and Listeria monocytogenes in smoothies 73
Ochratoxin A in wine: decontamination by lactic acid bacteria 72
Impact of postharvest ozone treatments on the berry skin resveratrol content: short and continuous exposure. 72
HPTLC analysis of red wine pigments 71
Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction 71
Mild process for dehydrated food-grade crude papain powder from papaya fresh pulp: Lab-scale and pilot plant experiments 71
First trials to assess the feasibility of grape seed powder (GSP) as a novel and sustainable bentonite alternative 71
Esperienze di vinificazione in rosso con aerazione controllata nella fase di macerazione 70
Heat-unstable protein removal by different bentonite labels in white wines 68
Selective heat-unstable protein removal by different bentonite labels. 68
Bentonites, interaction with wine proteins and fermentation aromas 67
La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo 67
L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione 67
The use of chitosan as alternative to bentonite for wine fining: Effects on heat-stability, proteins, organic acids, colour, and volatile compounds in an aromatic white wine. 67
Assessing consumers’ attitudes, expectations and intentions towards health and sustainability regarding seafood consumption in Italy 67
Influence of different berry treatment conditions, grape anthocyanin profile, and skin hardness on the extraction of anthocyanin compounds in the colored grape juice production 65
Identifying chemical parameters and discriminant phenolic compounds from metabolomics to gain insight into the oxidation status of bottled white wines. 65
Totale 11.745
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Totale 50.963


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.346 0 0 145 77 155 111 159 91 129 144 137 198
2020/20211.912 93 159 61 190 254 159 239 79 239 104 254 81
2021/20222.067 189 142 76 207 112 83 204 272 135 97 250 300
2022/20233.340 432 458 262 360 248 371 273 334 300 67 142 93
2023/20242.249 95 437 104 288 167 262 133 77 81 144 261 200
2024/2025268 94 174 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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