Gatti, Matteo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.982
NA - Nord America 6.887
AS - Asia 4.789
SA - Sud America 1.056
AF - Africa 103
OC - Oceania 69
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 10
Totale 21.896
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.713
IT - Italia 4.384
SG - Singapore 2.294
CN - Cina 1.391
DE - Germania 1.074
SE - Svezia 991
BR - Brasile 847
FR - Francia 604
UA - Ucraina 374
IE - Irlanda 285
GB - Regno Unito 240
VN - Vietnam 226
ID - Indonesia 167
IN - India 166
PL - Polonia 163
FI - Finlandia 129
RU - Federazione Russa 119
NL - Olanda 108
ES - Italia 93
CA - Canada 92
AL - Albania 86
AR - Argentina 86
TR - Turchia 86
BD - Bangladesh 59
HK - Hong Kong 57
PT - Portogallo 53
MX - Messico 45
IQ - Iraq 42
AU - Australia 39
JP - Giappone 38
KR - Corea 38
IR - Iran 37
BE - Belgio 35
GR - Grecia 35
AT - Austria 33
EC - Ecuador 28
NZ - Nuova Zelanda 28
CZ - Repubblica Ceca 27
ZA - Sudafrica 27
CO - Colombia 26
RO - Romania 25
CH - Svizzera 24
PK - Pakistan 24
VE - Venezuela 20
MA - Marocco 18
PE - Perù 17
AE - Emirati Arabi Uniti 16
SA - Arabia Saudita 16
CL - Cile 15
TW - Taiwan 15
UZ - Uzbekistan 15
LT - Lituania 14
BG - Bulgaria 13
HR - Croazia 13
KZ - Kazakistan 13
RS - Serbia 12
CY - Cipro 11
EG - Egitto 11
KE - Kenya 10
AZ - Azerbaigian 9
LV - Lettonia 9
IL - Israele 8
UY - Uruguay 8
HN - Honduras 7
MY - Malesia 7
PH - Filippine 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
DZ - Algeria 6
HU - Ungheria 6
JO - Giordania 6
LB - Libano 6
NO - Norvegia 6
PA - Panama 6
TN - Tunisia 6
DK - Danimarca 5
JM - Giamaica 5
NP - Nepal 5
PY - Paraguay 5
CI - Costa d'Avorio 4
CR - Costa Rica 4
GT - Guatemala 4
LK - Sri Lanka 4
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 3
BO - Bolivia 3
DO - Repubblica Dominicana 3
EE - Estonia 3
ET - Etiopia 3
EU - Europa 3
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 3
MT - Malta 3
OM - Oman 3
PS - Palestinian Territory 3
SN - Senegal 3
SY - Repubblica araba siriana 3
TH - Thailandia 3
TT - Trinidad e Tobago 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
AM - Armenia 2
AO - Angola 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
Totale 21.858
Città #
Chandler 1.089
Singapore 980
Ashburn 592
Milan 505
New York 304
Cattolica 276
Beijing 271
Jacksonville 265
Dublin 250
San Mateo 201
Wilmington 187
Rome 178
Nanjing 173
Jakarta 154
Los Angeles 142
Ann Arbor 134
Warsaw 133
Fairfield 127
Hefei 125
Dallas 114
Boston 113
Redwood City 108
Turin 99
Bologna 98
Marseille 96
Woodbridge 91
Nanchang 90
Florence 88
Munich 88
Houston 87
Ho Chi Minh City 80
Dearborn 74
Norwalk 73
Seattle 72
The Dalles 72
Hanoi 67
Princeton 67
Modena 65
Lawrence 64
Frankfurt am Main 62
Des Moines 61
Moscow 61
São Paulo 60
Chicago 58
Mountain View 57
Hong Kong 51
Palermo 45
Hangzhou 44
Naples 44
Boardman 41
Düsseldorf 40
Lancaster 40
Izmir 39
Buffalo 37
Cambridge 36
Kent 35
Kunming 35
Padova 35
Verona 34
Bari 33
Tianjin 32
Hebei 31
Torino 31
Toronto 31
Seoul 30
Shenyang 30
Catania 29
San Michele All'adige 29
Trieste 29
Parma 28
Phoenix 28
Rio de Janeiro 28
Santa Clara 28
London 27
Brussels 26
Redmond 26
Tokyo 25
University Park 25
Amsterdam 24
Brescia 24
Brooklyn 24
Chennai 24
Menlo Park 24
Nürnberg 23
Paris 23
San Francisco 23
Shanghai 23
Zhengzhou 23
Lisbon 22
Nuremberg 22
Vienna 22
Belo Horizonte 21
Denver 21
Genoa 21
Helsinki 20
Perugia 20
Stockholm 20
Athens 19
Brasília 19
Guangzhou 19
Totale 9.734
Nome #
Viticoltura di precisione: le mappe NDVI per fare qualità (prove nel Piacentino sul vitigno Barbera) 491
Fisiologia e viticoltura di precisione basata su dati da Remote Sensing: quale grado di parentela? 470
Adattarsi al cambio climatico con la potatura verde 368
MECS-VINE®: A new proximal sensor for segmented mapping of vigor and yield parameters on vineyard rows 362
Influenza di alcuni portinnesti della serie M sulla nutrizione minerale della vite in condizioni di differente disponibilità di potassio 358
Scacchiatura della vite, effetti e scelte in funzione della produzione. 350
Distinct transcriptome responses to water limitation in isohydric and anisohydric grapevine cultivars 300
Valutazione agronomica di viti di Ortrugo (Vitis vinifera L.) sottoposte a differenti tecniche di potatura verde 278
Within-field Variability and Variable Rate Nitrogen Fertilization in a Barbera Vineyard (Italy) 277
Human Perceptions of Robotics in Agriculture 271
Ughetta di Canneto (Vespolina) caratterizzazione viticola ed enologica 256
Manipulation of ripening via antitranspirants in cv. Barbera (Vitis viniferaL.) 232
Uva, controllare la maturazione posticipando la potatura invernale 229
Changes in vineyard establishment and canopy management urged by earlier climate-related grape ripening: A review 226
An improved multichamber gas exchange system for determining whole-canopy water-use efficiency in grapevine 220
Biodiversity of local Vitis vinifera L. germplasm: a powerful tool towards adaptation to global warming and desired grape composition 219
Role of artificial mycorrhization on iron uptake in calcareous soil, on stilbene root synthesis and in other physiological processes in grapevine. 217
L’Ughetta di canneto (Vespolina) ed il suo legame con il vino Buttafuoco. 213
Effetti differenziali del diradamento dei grappoli e della defogliazione precoce su resa, composizione delle uve e qualità dei vini in sangiovese 210
Ricerche circa gli effetti nutrizionali e sanitari su vite di irrorazioni fogliari a base di fosfati e fosfiti di potassio e magnesio. 207
Vite: controllare la maturazione con la potatura tardiva 206
Calibrated, delayed-cane winter pruning controls yield and significantly postpones berry ripening parameters in Vitis vinifera L. cv. Pinot Noir 199
Viticoltura di territorio 190
Description and testing of a weather-based model for predicting phenology, canopy development and source-sink balance in Vitis vinifera L. cv. Barbera 188
Come gestire il nuovo vigneto 183
Ricerche circa gli effetti nutrizionali e sanitari su vite di formulati per irrorazione fogliare a base di miscele con microrganismi. 180
SENSITIVITY OF VIS-NIR SPECTRAL INDICES TO DETECT NITROGEN DEFICIENCY AND CANOPY FUNCTION IN CV. BARBERA (VITIS VINIFERA L.) GRAPEVINES 180
The isohydric cv. Montepulciano (Vitis vinifera L.) does not improve its whole-plant water use efficiency when subjected to pre-veraison water stress 179
Adattamento a lungo termine del vitigno Barbera a potatura manuale e meccanica con diversa intensità di rifinitura 179
Exploring the opportunity of selective harvesting in a ‘Barbera’ vineyard from Colli Piacentini 179
Risposte vegetative e nutrizionali di nuovi portinnesti della vite a condizioni di differente disponibilità di azoto 174
Potassio e parametri produttivi, nutrizionali e qualitativi del vitigno Merlot 172
Caratterizzazione vitivinicola delle "Terre del Piacenziano" ricomprese nella zona D.O.C. "Colli Piacentini" attraverso l'analisi sensoriale dei vini prodotti. 171
Effetti di diversi concimi azotati e di alcuni fattori dell'agrosistema sulla nutrizione e sulla qualità dell'uva (Cabernet Sauvignon in Oltrepò Pavese) 171
Un approccio tecnico all’uso del caolino per contrastare gli stress estivi in vigneto 169
Effects of a biostimulant derived from the brown seaweed Ascophyllum nodosum on ripening dynamics and fruit quality of grapevines 164
La potatura tardiva per la prevenzione dei danni da brinata e il controllo della maturazione 163
Effect of lime-induced leaf chlorosis on ochratoxin A, trans-resveratrol, and ε-viniferin production in grapevine (Vitis vinifera L.) berries infected by Aspergillus carbonarius. 162
Inter-row floor management is a powerful factor for optimising vine balance in a non-irrigated organic Barbera vineyard in northern Italy 162
Migliori performance di viti innestate su M4 161
Long-Term Effects of Mechanical Winter Pruning on Growth, Yield, and Grape Composition of Barbera Grapevines 160
Late leaf removal aimed at delaying ripening in cv. Sangiovese: Physiological assessment and vine performance 160
Malvasia Rosa: da una mutazione spontanea un vitigno unico 159
Fertilizzazione fogliare della vite e attività enzimatica. 159
Long-term performance of Barbera grown under different training systems and within-row vine spacings. 159
Analisi sensoriale e contenuto in stilbeni di vini a DOC 'Ruche di Castagnole Monferrato' 159
Interactions of summer pruning techniques and vine performance in the white Vitis vinifera cv. Ortrugo 156
CHARACTERIZATION OF THE NEW CULTIVAR 'ERVI' AS A FUNCTION OF MECHANICAL HARVESTING 155
Miglioramento qualitativo del Barbera nei “Colli Piacentini”: aspetti tecnici e sensoriali legati al diradamento dei grappoli 153
Studying spatial and temporal variability of a 'Barbera' vineyard with traditional and precision approaches 151
Water use efficiency in Sangiovese grapes (Vitis vinifera L.) subjected to water stress before veraison: Different levels of assessment lead to different conclusions 150
A low-cost portable chamber based on Arduino micro-controller for measuring cover crops water use 150
Effects of traditional and new methods on overcoming lime-induced chlorosis of grapevine 149
Vigneti più equilibrati con gli inerbimenti temporanei 149
Effetti sulla vite della clorosi ferrica da calcare. 148
La meccanizzazione sostenibile 145
Low-pressure selection for new grape crossings ('Riesling italico' × 'Pinot noir'; 'Riesling italico' × 'Chardonnay') 145
Relationship between soil origin and wine stilbene concentration in the "Sangiovese di Romagna" appellation area. 142
Early Leaf Removal to Improve Vineyard Efficiency: Gas Exchange, Source-to-Sink Balance, and Reserve Storage Responses 141
Nutritional deficiencies 140
Vegetative, physiological and nutritional behavior of new grapevine rootstocks in response to different nitrogen supply 138
Improvement of Healthy Properties of Grapes and Wine with Specific Emphasis on Resveratrol 136
Comparison of whole-canopy water use efficiency and vine performance of cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) vines subjected to a post-veraison water deficit 136
A new integrated approach for management of soil threats in the vineyard ecosystem 135
Effects of intra-vineyard variability and soil heterogeneity on vine performance, dry matter and nutrient partitioning 134
Fattori viticoli e resveratrolo nell uva e nel vino. 132
Effects of Early Shoot Trimming of Varying Severity on Single High-Wire Trellised Pinot noir Grapevines 132
High potential of variable rate fertilization combined with a controlled released nitrogen form at affecting cv. Barbera vines behavior 132
Phenology, canopy aging and seasonal carbon balance as related to delayed winter pruning of vitis vinifera L. cv. sangiovese grapevines 131
Water stress improves whole-canopy water use efficiency and berry composition of cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) grapevines grafted on the new drought-tolerant rootstock M4 130
Vite, controllare la maturazione gestendo la chioma 129
Gas exchange and water-use efficiency of cv. Sangiovese grafted to rootstocks of varying water-deficit tolerance 128
Grapevine quality: A multiple choice issue 128
Preliminary results on the effect of cluster thinning on stilbene concentration and antioxidant capacity of Vitis vinifera L. "Barbera" wine. 126
Relationship among night temperature, carbohydrate translocation and inhibition of grapevine leaf photosynthesis 124
Effect of leaf removal on grape yield, quality and stilbenes. 123
Tre nuove varietà selezionate per basi spumanti 123
Emilia-Romagna 122
Biodiversità e innovazione: la sfida dei Colli Piacentini 121
Ricerche sperimentali su sanità e variabilità dei caratteri viticoli. Croatina, Uva rara e Ughetta di Canneto, nuovi cloni selezionati in Lombardia. 118
Primi risultati del programma di incroci intraspecifici. Tre nuove varietà selezionate per basi spumante. 118
Nutrire la vite e combattere i giallumi tutto in uno. I risultati nel vigneto ed i meccanismi da chiarire. 118
Effects of Cluster Thinning and Pre-Flowering Leaf Removal on Growth and Grape composition in cv. Sangiovese 118
Canopy physiology, vine performance and host-pathogen interaction in a fungi resistant cv. Sangiovese x Bianca accession vs. a susceptible clone 117
Grafting cv. Grechetto Gentile Vines to New M4 Rootstock Improves Leaf Gas Exchange and Water Status as Compared to Commercial 1103P Rootstock 117
The high-yielding lambrusco (Vitis vinifera l.) grapevine district can benefit from precision viticulture 117
Relationship between intra-parcel variability and carbon allocation and sequestration in a mature Barbera (Vitis vinifera L.) vineyard ecosystem 116
Viticultural performances of different 'Cabernet Sauvignon' Clones 116
Influenza di alcuni aspetti ambientali sul contenuto di stilbeni nel vino dell'area DOC 115
UAV-Based Hyperspectral Monitoring Using Push-Broom and Snapshot Sensors: A Multisite Assessment for Precision Viticulture Applications 114
Ervi, the intraspecific Barbera x Croatina crossbreed: first growing and winemaking experiences in Lombardia (northwest of Italy) 114
Double-pruning grapevines as a management tool to delay berry ripening and control yield 114
Fosfiti le due facce della medaglia. Una recente ricerca dimostra l'influsso positivo sulla pianta e sulla qualità delle produzioni. 113
Mechanical winter pruning of grapevine: Physiological bases and applications 113
Variazione di crescita dei componenti dell'acino in vitigni rossi sottoposti a defogliazione precoce. 112
An enhanced method to infer gas exchange function in peach trees having different canopy shapes based on canopy quantum flux absorption assessment 111
Investigating evolution and balance of grape sugars and organic acids in some new pathogen-resistant white grapevine varieties 111
Performance and water-use efficiency (single-leaf vs. whole-canopy) of well watered and half stressed split-root Lambrusco grapevines. 110
Il nuovo incrocio Ervi per uvaggi e raccolta meccanica. 110
A comparative study of fifteen cover crop species for orchard soil management: water uptake, root density traits and soil aggregate stability 109
Totale 17.177
Categoria #
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selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 81.753


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021894 0 0 0 0 0 98 157 78 208 125 181 47
2021/20221.989 113 91 94 125 184 172 77 277 158 159 229 310
2022/20233.675 473 500 277 462 197 436 225 362 333 110 189 111
2023/20242.237 149 419 81 221 114 333 133 121 98 108 256 204
2024/20253.870 124 139 271 192 371 191 195 200 549 401 706 531
2025/20264.085 1.104 272 513 776 1.321 99 0 0 0 0 0 0
Totale 22.147