Bavaresco, Luigi
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.311
NA - Nord America 5.368
AS - Asia 1.343
SA - Sud America 60
OC - Oceania 42
AF - Africa 38
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
Totale 13.169
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.315
IT - Italia 2.390
SE - Svezia 1.093
CN - Cina 962
UA - Ucraina 661
DE - Germania 498
FR - Francia 408
PL - Polonia 359
IE - Irlanda 277
TR - Turchia 158
FI - Finlandia 143
GB - Regno Unito 102
IN - India 77
RU - Federazione Russa 47
ES - Italia 46
PT - Portogallo 44
GR - Grecia 34
RO - Romania 34
SG - Singapore 34
BR - Brasile 32
JP - Giappone 31
CA - Canada 30
AU - Australia 29
CH - Svizzera 28
MX - Messico 22
BE - Belgio 21
HR - Croazia 21
IR - Iran 19
AL - Albania 15
CZ - Repubblica Ceca 15
NG - Nigeria 13
NL - Olanda 13
NZ - Nuova Zelanda 13
HK - Hong Kong 11
RS - Serbia 11
AT - Austria 10
VN - Vietnam 10
EG - Egitto 9
ZA - Sudafrica 9
AR - Argentina 8
CO - Colombia 8
DK - Danimarca 7
EU - Europa 7
NO - Norvegia 7
CL - Cile 6
HU - Ungheria 6
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 6
TW - Taiwan 5
CI - Costa d'Avorio 4
IL - Israele 4
LB - Libano 4
PK - Pakistan 4
BG - Bulgaria 3
CY - Cipro 3
EE - Estonia 3
GE - Georgia 3
KR - Corea 3
PE - Perù 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
EC - Ecuador 2
LT - Lituania 2
MT - Malta 2
MU - Mauritius 2
PH - Filippine 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
ID - Indonesia 1
IQ - Iraq 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MA - Marocco 1
ME - Montenegro 1
MM - Myanmar 1
MN - Mongolia 1
MY - Malesia 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
TH - Thailandia 1
VE - Venezuela 1
Totale 13.169
Città #
Chandler 1.129
Ashburn 392
Jacksonville 351
Warsaw 325
San Mateo 298
Dublin 277
Nanjing 267
Milan 184
Wilmington 182
Cattolica 135
Lawrence 121
Ann Arbor 120
Boston 120
Redwood City 119
Rome 114
Woodbridge 107
Nanchang 104
Beijing 99
Izmir 96
Fairfield 87
New York 79
Dearborn 77
Seattle 70
Zhengzhou 68
Mountain View 55
Hangzhou 54
Boardman 49
Princeton 49
Houston 47
University Park 46
Tianjin 42
Marseille 41
Shenyang 38
Padova 35
Fuzhou 34
Cambridge 32
Kunming 31
Hebei 30
Shanghai 30
Bologna 29
Nürnberg 28
Florence 26
Kraków 25
Lancaster 25
Norwalk 25
Turin 25
Washington 25
Bari 24
Jiaxing 23
Adelfia 22
Torino 22
Dallas 21
Trento 19
Verona 19
Brussels 18
Changsha 18
Chicago 17
Lanzhou 17
Lisbon 17
Palermo 17
Simi Valley 17
Catania 16
Changchun 16
Boulder 15
Jinan 14
Murano 14
Pune 14
Falls Church 13
San Michele All'adige 13
Udine 13
Xian 13
Bergamo 12
Indiana 12
Paris 12
Singapore 12
Davis 11
Athens 10
Caserta 10
Konya 10
Napoli 10
Santarcangelo di Romagna 10
Venice 10
Andover 9
Ankara 9
Cagliari 9
Hefei 9
Naples 9
Cusano Milanino 8
Dijon 8
Leawood 8
Los Angeles 8
Maranello 8
Ottawa 8
Parma 8
Pisa 8
Resana 8
Siena 8
Toronto 8
Vienna 8
Adelaide 7
Totale 6.421
Nome #
Phenolics in Grape Berry and Key Antioxidants 352
Wine Resveratrol: From the Ground Up 301
Polyphenol metabolomics of twenty Italian red grape varieties 276
Micorrize in viticoltura: esperienze e prospettive 242
Il Registro Nazionale delle Varietà e cloni di Vite 226
L'utilizzo della metabolomica per studiare il resveratrolo ed altri stilbeni nell'uva 203
Role of terroir on vine and wine characteristics of Negroamaro variety in Apulia region (Southern Italy) 192
Vitigni italiani – Loro caratterizzazione e valorizzazione / Italian Wine Grape Varieties - Their viticultural characterization 188
Analisi della variabilità genetica intravarietale in alcuni vitigni italiani e spagnoli 188
Role of artificial mycorrhization on iron uptake in calcareous soil, on stilbene root synthesis and in other physiological processes in grapevine. 172
Attualità e prospettive sui nuovi vitigni resistenti alle malattie 169
La fertilizzazione della vite nell'ottica della sostenibilità 152
Fattori viticoli ed enologici e proprietà salutistiche del vino 150
I microsatelliti per identificare le varietà di vite 147
Studio dei monoterpeni glicosidi dell’uva mediante metabolomica di “Suspect Screening”. 140
Effetto di trattamenti al grappolo con chitosano sul metabolismo secondario di vite 131
Portinnesto e nutrizione minerale della vite 130
Potassio e parametri produttivi, nutrizionali e qualitativi del vitigno Merlot 125
Ruolo dei fattori viticoli sugli stilbeni in uva e vino. 124
Ruolo di fattori ambientali e colturali sul contenuto di resveratrolo nell'uva e nel vino. 119
Effect of lime-induced leaf chlorosis on ochratoxin A, trans-resveratrol, and ε-viniferin production in grapevine (Vitis vinifera L.) berries infected by Aspergillus carbonarius. 116
Phenolic profile and antioxidant activity of different grape (Vitis vinifera L.) varieties 113
Methyl jasmonate treatment as a trigger of resveratrol synthesis in cultivated grapevine. 109
Fertilizzazione fogliare della vite e attività enzimatica. 109
Conservazione e caratterizzazione delle risorse genetiche viticole nella collezione del CRA-VIT di Conegliano 107
Vermentino, vitigno dei cambiamenti climatici 107
Effetti sulla vite della clorosi ferrica da calcare. 106
Stilbene phytoalexin physiology in grapevine (Vitis spp.) as affected by viticultural factors. 105
Le nuove frontiere della ricerca: dalla genomica della vite alla piattaforma di metabolomica 105
Analisi sensoriale e contenuto in stilbeni di vini a DOC 'Ruche di Castagnole Monferrato' 99
Effects of traditional and new methods on overcoming lime-induced chlorosis of grapevine 98
Proteomica e metabolomica per studiare l’effetto del chitosano sull’uva. 98
Low-pressure selection for new grape crossings ('Riesling italico' × 'Pinot noir'; 'Riesling italico' × 'Chardonnay') 96
Role of viticultural factors on stilbebe concentration of grapes and wine. 95
Improvement of Healthy Properties of Grapes and Wine with Specific Emphasis on Resveratrol 95
Relationship between soil origin and wine stilbene concentration in the "Sangiovese di Romagna" appellation area. 94
Characterization and differential expression of complete coding sequence of Vitis vinifera L. sirtuin genes 93
Evolution of ampelographic platform in Italy 90
Effetto della concimazione potassica sulla nutrizione minerale, produzione, qualità e stilbeni del vitigno Cabernet Sauvignon. 89
Physiology and Molecular Biology of Grapevine Stilbenes: an update. 89
Vegetative, physiological and nutritional behavior of new grapevine rootstocks in response to different nitrogen supply 89
La fertilizzazione (della vite). 87
Effect of OTA-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 84
Preliminary results on the effect of cluster thinning on stilbene concentration and antioxidant capacity of Vitis vinifera L. "Barbera" wine. 84
CHARACTERIZATION OF PHENOLIC PROFILE IN DIFFERENT GRAPE (Vitis Vinifera spp.) VARIETIES 84
Grapevine iron-chlorosis occurence and stilbene root concentration as affected by the rootstock and arbuscular mycorrhizal infection. 83
Fattori viticoli e resveratrolo nell uva e nel vino. 83
An innovative approach to grape metabolomics: stilbene profiling by suspect screening analysis 83
Preliminary observations on the role of Sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) Physiology 82
Influenza di alcuni aspetti ambientali sul contenuto di stilbeni nel vino dell'area DOC 82
Il resveratrolo nella vite e nel vino: un pò di storia. 81
Simposio di genetica in Cina: i temi caldi e i tabù 81
Viticultural performances of different 'Cabernet Sauvignon' Clones 81
Stilbene oligomer phytoalexins in grape as a response to Aspergillus carbonarius infection 81
Study of grape metabolomics by suspect screening analysis. 81
Genomic designing for biotic stress resistant grapevine. 80
Effect of ochratoxin A-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 78
The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes 78
Effect of leaf removal on grape yield, quality and stilbenes. 78
Nutritional deficiencies 78
Concimare? Se e quando serve 77
Preliminary observations of the role of sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) physiology. 75
Concimi organici e fogliari per vigneti poco produttivi. 75
Role of the genotype on stilbene synthesis in grapevine. 75
Fertilizzazione dei sistemi viticoli 75
Clorosi ferrica: prevenire e curare. 74
Study of three new p-coumaroyl glycoside flavonoids in some Italian red grape varieties 74
Terroir influence on viticultural and oenological characteristics of Vitis vinifera cv. Negro Amaro. 74
Comportamento produttivo di cloni di Chardonnay, Pinot nero e Sauvignon 73
Grapevine rootstock effects on lime-induced chlorosis, nutrient uptake, and source-sink relationships. 73
Sustainable methods to overcome lime-induced chlorosis in grapevine 73
Alcohol and wine in relation to cancer and other diseases 73
Effect of Cluster Stems on Resveratrolo Content in Wine 73
Metabolomics of grape dehydration process 73
Interactions between Plasmopara viticola infection and stilbene synthesis in leaves and berries of ten Cabernet Sauvignon clones 73
Mediterranean way of drinking and longevity. 73
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlroosis. 72
Lime-induced chlorosis and physiological responses in grapevine (Vitis vinifera L. cv. Pinot blanc) leaves 71
Genetic and Genomic Approaches for Adaptation of Grapevine to Climate Change 71
Concimazione di produzione per via fogliare nella vite. 70
Certification of the propagating material of vine in Italy 69
Corvina and Corvinone grape berries grown in different areas and their aptitude to postharvest dehydration 69
Role of the variety and some environmental factors on grape stilbenes. 67
Advances in understanding stilbene (resveratrol, ε-viniferin) -grapevine relationships 67
Ruolo del portinnesto e della densita di impianto sulla qualita dell'uva da vino. 67
Interazione tra portinnesto e infezione radicale con microrganismi sul controllo della clorosi ferrica e sulla produttività e la qualità dello Chardonnay. 64
Anthocyanin and aroma profiling of the “Albarossa” grapevine crossbreed (Vitis vinifera L.) and its parent varieties “Barbera” and “Nebbiolo di Dronero 64
La diversification des cépages au fil de l'histoire 64
Mediterranean way of drinking and longevity 64
Assessment of Resistance Components for Improved Phenotyping of Grapevine Varieties Resistant to Downy Mildew 64
Stilbene-sinthase gene expression after Aspergillus carbonarius infection in grapes. 63
Dove va la ricerca in viticoltura. 63
Per una identificazione rapida ed efficace dei vitigni 63
Contenuto di un nuovo stilbene (piceatannolo) in alcuni vini della Sicilia 62
Preliminary observations on the role of sirtuin genes in grapevine physiology. 62
La difesa della vite contro le malattie- situazione e prospettive. 61
VR O43-43: a lime-susceptible rootstock. 61
Impact of grapevine breeding for disease resistance on the global wine industry 61
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlorosis. 60
La cultura viti-vinicola in Italia 60
Totale 10.120
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019209 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 136 73
2019/20201.591 326 40 127 122 88 100 166 79 98 95 161 189
2020/20211.735 87 186 52 176 232 110 219 63 213 99 242 56
2021/20221.810 141 158 52 77 125 68 74 260 110 85 253 407
2022/20233.552 500 564 298 406 269 396 131 354 310 43 183 98
2023/20241.317 106 472 85 62 71 190 94 93 56 84 4 0
Totale 13.332