Bavaresco, Luigi
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.587
NA - Nord America 6.822
AS - Asia 5.220
SA - Sud America 1.126
AF - Africa 154
OC - Oceania 44
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 20.962
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.619
IT - Italia 2.983
SG - Singapore 2.333
CN - Cina 1.758
SE - Svezia 1.116
BR - Brasile 936
UA - Ucraina 676
DE - Germania 608
FR - Francia 511
PL - Polonia 394
IE - Irlanda 285
TR - Turchia 189
ID - Indonesia 187
GB - Regno Unito 180
FI - Finlandia 166
VN - Vietnam 161
RU - Federazione Russa 157
IN - India 150
CA - Canada 89
ES - Italia 80
MX - Messico 77
AR - Argentina 72
HK - Hong Kong 63
NL - Olanda 58
PT - Portogallo 57
BD - Bangladesh 52
JP - Giappone 52
IQ - Iraq 50
ZA - Sudafrica 50
RO - Romania 43
GR - Grecia 39
HR - Croazia 34
KR - Corea 33
AU - Australia 31
CH - Svizzera 31
AT - Austria 25
MA - Marocco 24
CO - Colombia 23
BE - Belgio 22
EC - Ecuador 22
VE - Venezuela 22
AL - Albania 21
SA - Arabia Saudita 21
CL - Cile 20
PK - Pakistan 20
IR - Iran 19
CZ - Repubblica Ceca 18
AE - Emirati Arabi Uniti 17
EG - Egitto 16
NG - Nigeria 16
UZ - Uzbekistan 16
PE - Perù 15
RS - Serbia 14
NZ - Nuova Zelanda 13
DZ - Algeria 12
KE - Kenya 11
KZ - Kazakistan 11
IL - Israele 10
LB - Libano 10
NO - Norvegia 10
DK - Danimarca 9
HU - Ungheria 8
JO - Giordania 8
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 8
AZ - Azerbaigian 7
EU - Europa 7
JM - Giamaica 7
PY - Paraguay 7
BG - Bulgaria 6
ET - Etiopia 6
MY - Malesia 6
CI - Costa d'Avorio 5
GE - Georgia 5
LT - Lituania 5
PH - Filippine 5
TN - Tunisia 5
TW - Taiwan 5
UY - Uruguay 5
BA - Bosnia-Erzegovina 4
BB - Barbados 4
CY - Cipro 4
DO - Repubblica Dominicana 4
EE - Estonia 4
GT - Guatemala 4
NP - Nepal 4
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
KW - Kuwait 3
LV - Lettonia 3
OM - Oman 3
PA - Panama 3
TT - Trinidad e Tobago 3
BW - Botswana 2
CR - Costa Rica 2
GY - Guiana 2
KG - Kirghizistan 2
KH - Cambogia 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LK - Sri Lanka 2
MT - Malta 2
Totale 20.927
Città #
Chandler 1.129
Singapore 883
Ashburn 628
Warsaw 353
Jacksonville 352
Beijing 310
San Mateo 298
Dublin 284
Nanjing 268
Milan 256
Rome 214
Wilmington 183
Jakarta 179
Hefei 177
Boston 138
Cattolica 135
Los Angeles 134
New York 132
Lawrence 121
Ann Arbor 120
Redwood City 119
Woodbridge 107
Nanchang 105
Izmir 98
Fairfield 88
Dallas 81
Seattle 79
São Paulo 79
Dearborn 77
Zhengzhou 69
Moscow 68
Buffalo 61
Hong Kong 59
Houston 58
Hangzhou 55
Mountain View 55
Turin 51
Boardman 50
Bologna 50
Hanoi 50
Princeton 49
Ho Chi Minh City 46
Tianjin 46
University Park 46
Chicago 43
Kent 43
Marseille 43
Frankfurt am Main 41
Florence 39
Padova 38
Shenyang 38
Shanghai 37
Fuzhou 35
Rio de Janeiro 33
Cambridge 32
Kunming 31
Hebei 30
Seoul 30
Bari 28
Nürnberg 28
Washington 28
Lancaster 26
Munich 26
Santa Clara 26
Kraków 25
Norwalk 25
Paris 25
Adelfia 23
Denver 23
Istanbul 23
Jiaxing 23
Montreal 23
Catania 22
Torino 22
Toronto 22
Belo Horizonte 21
Naples 21
Stockholm 21
Düsseldorf 20
Piacenza 20
Baghdad 19
Chennai 19
Lisbon 19
Orem 19
Palermo 19
Trento 19
Verona 19
Brussels 18
Changsha 18
Helsinki 18
Phoenix 18
Venice 18
Changchun 17
Lanzhou 17
Perugia 17
Porto Alegre 17
Simi Valley 17
Tokyo 17
Amsterdam 16
Brasília 16
Totale 9.331
Nome #
Phenolics in Grape Berry and Key Antioxidants 467
Wine Resveratrol: From the Ground Up 370
Micorrize in viticoltura: esperienze e prospettive 324
Polyphenol metabolomics of twenty Italian red grape varieties 307
Analisi della variabilità genetica intravarietale in alcuni vitigni italiani e spagnoli 293
Vitigni italiani – Loro caratterizzazione e valorizzazione / Italian Wine Grape Varieties - Their viticultural characterization 282
Il Registro Nazionale delle Varietà e cloni di Vite 272
L'utilizzo della metabolomica per studiare il resveratrolo ed altri stilbeni nell'uva 246
Role of terroir on vine and wine characteristics of Negroamaro variety in Apulia region (Southern Italy) 229
Role of artificial mycorrhization on iron uptake in calcareous soil, on stilbene root synthesis and in other physiological processes in grapevine. 218
Attualità e prospettive sui nuovi vitigni resistenti alle malattie 216
La fertilizzazione della vite nell'ottica della sostenibilità 204
Fattori viticoli ed enologici e proprietà salutistiche del vino 192
Studio dei monoterpeni glicosidi dell’uva mediante metabolomica di “Suspect Screening”. 174
I microsatelliti per identificare le varietà di vite 174
Potassio e parametri produttivi, nutrizionali e qualitativi del vitigno Merlot 172
Effetto di trattamenti al grappolo con chitosano sul metabolismo secondario di vite 168
Portinnesto e nutrizione minerale della vite 165
Vermentino, vitigno dei cambiamenti climatici 164
Effect of lime-induced leaf chlorosis on ochratoxin A, trans-resveratrol, and ε-viniferin production in grapevine (Vitis vinifera L.) berries infected by Aspergillus carbonarius. 162
Characterization and differential expression of complete coding sequence of Vitis vinifera L. sirtuin genes 162
Fertilizzazione fogliare della vite e attività enzimatica. 161
Analisi sensoriale e contenuto in stilbeni di vini a DOC 'Ruche di Castagnole Monferrato' 161
Methyl jasmonate treatment as a trigger of resveratrol synthesis in cultivated grapevine. 159
Ruolo dei fattori viticoli sugli stilbeni in uva e vino. 158
Ruolo di fattori ambientali e colturali sul contenuto di resveratrolo nell'uva e nel vino. 158
Conservazione e caratterizzazione delle risorse genetiche viticole nella collezione del CRA-VIT di Conegliano 153
Effects of traditional and new methods on overcoming lime-induced chlorosis of grapevine 149
Vegetative, physiological and nutritional behavior of new grapevine rootstocks in response to different nitrogen supply 149
Effetti sulla vite della clorosi ferrica da calcare. 148
Proteomica e metabolomica per studiare l’effetto del chitosano sull’uva. 147
Stilbene phytoalexin physiology in grapevine (Vitis spp.) as affected by viticultural factors. 146
Effetto della concimazione potassica sulla nutrizione minerale, produzione, qualità e stilbeni del vitigno Cabernet Sauvignon. 145
Low-pressure selection for new grape crossings ('Riesling italico' × 'Pinot noir'; 'Riesling italico' × 'Chardonnay') 145
Le nuove frontiere della ricerca: dalla genomica della vite alla piattaforma di metabolomica 144
Relationship between soil origin and wine stilbene concentration in the "Sangiovese di Romagna" appellation area. 143
Nutritional deficiencies 143
Genomic designing for biotic stress resistant grapevine. 143
An innovative approach to grape metabolomics: stilbene profiling by suspect screening analysis 141
Phenolic profile and antioxidant activity of different grape (Vitis vinifera L.) varieties 138
Improvement of Healthy Properties of Grapes and Wine with Specific Emphasis on Resveratrol 137
Effect of OTA-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 135
Fattori viticoli e resveratrolo nell uva e nel vino. 134
Role of viticultural factors on stilbebe concentration of grapes and wine. 132
Preliminary observations on the role of Sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) Physiology 132
Physiology and Molecular Biology of Grapevine Stilbenes: an update. 132
Sustainable methods to overcome lime-induced chlorosis in grapevine 130
Effect of ochratoxin A-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 129
La fertilizzazione (della vite). 128
Il resveratrolo nella vite e nel vino: un pò di storia. 126
Preliminary results on the effect of cluster thinning on stilbene concentration and antioxidant capacity of Vitis vinifera L. "Barbera" wine. 126
Effect of leaf removal on grape yield, quality and stilbenes. 124
Grapevine iron-chlorosis occurence and stilbene root concentration as affected by the rootstock and arbuscular mycorrhizal infection. 123
The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes 122
Advances in understanding stilbene (resveratrol, ε-viniferin) -grapevine relationships 122
Alcohol and wine in relation to cancer and other diseases 121
Interactions between Plasmopara viticola infection and stilbene synthesis in leaves and berries of ten Cabernet Sauvignon clones 121
Il cacao: conoscerlo meglio 119
Genetic and Genomic Approaches for Adaptation of Grapevine to Climate Change 118
Study of three new p-coumaroyl glycoside flavonoids in some Italian red grape varieties 117
Effect of Cluster Stems on Resveratrolo Content in Wine 117
Viticultural performances of different 'Cabernet Sauvignon' Clones 117
Cancer prevention in Europe: the Mediterranean dieta s a protective choice 116
Grapevine rootstock effects on lime-induced chlorosis, nutrient uptake, and source-sink relationships. 115
Concimi organici e fogliari per vigneti poco produttivi. 115
Influenza di alcuni aspetti ambientali sul contenuto di stilbeni nel vino dell'area DOC 115
CHARACTERIZATION OF PHENOLIC PROFILE IN DIFFERENT GRAPE (Vitis Vinifera spp.) VARIETIES 115
Lobby anti-alcol e vino: il possibile ruolo (a favore del vino) della sostenibilità 115
Moderate wine consumption and health: a narrative review 114
A strategy to investigate the intravarietal genetic variability in Vitis vinifera L. for clones and biotypes identification and to correlate molecular profiles with morphological traits or geographic origins 113
Mediterranean way of drinking and longevity. 113
Comportamento produttivo di cloni di Chardonnay, Pinot nero e Sauvignon 112
Stilbene-sinthase gene expression after Aspergillus carbonarius infection in grapes. 112
Lime-induced chlorosis and physiological responses in grapevine (Vitis vinifera L. cv. Pinot blanc) leaves 112
Preliminary observations of the role of sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) physiology. 112
Evolution of ampelographic platform in Italy 112
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlroosis. 111
Impact of grapevine breeding for disease resistance on the global wine industry 111
Contenuto di un nuovo stilbene (piceatannolo) in alcuni vini della Sicilia 110
Role of the variety and some environmental factors on grape stilbenes. 110
Clorosi ferrica: prevenire e curare. 110
Stilbene oligomer phytoalexins in grape as a response to Aspergillus carbonarius infection 110
Study of grape metabolomics by suspect screening analysis. 110
Protein hydrolysates modulate leaf proteome and metabolome in water-stressed grapevines 110
Wine metabolomics and sensory profile in relation to terroir: a case study focusing on different wine-growing areas of Piacenza province (Italy) 109
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlorosis. 108
Preliminary observations on the role of sirtuin genes in grapevine physiology. 108
Simposio di genetica in Cina: i temi caldi e i tabù 107
Role of the genotype on stilbene synthesis in grapevine. 105
Certification of the propagating material of vine in Italy 105
Corvina and Corvinone grape berries grown in different areas and their aptitude to postharvest dehydration 105
Mediterranean way of drinking and longevity 105
Concimare? Se e quando serve 104
Metabolomics of grape dehydration process 104
Interazione tra portinnesto e infezione radicale con microrganismi sul controllo della clorosi ferrica e sulla produttività e la qualità dello Chardonnay. 101
Terroir influence on viticultural and oenological characteristics of Vitis vinifera cv. Negro Amaro. 101
Assessment of Resistance Components for Improved Phenotyping of Grapevine Varieties Resistant to Downy Mildew 100
Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: anthocyanins, stilbenes and flavonols 98
Fertilizzazione dei sistemi viticoli 98
Outlook on disease resistant grapevine varieties 98
Totale 14.683
Categoria #
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selected - selezionate 0
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Totale 84.202


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.002 0 0 0 0 0 110 219 63 213 99 242 56
2021/20221.810 141 158 52 77 125 68 74 260 110 85 253 407
2022/20233.552 500 564 298 406 269 396 131 354 310 43 183 98
2023/20241.680 106 472 85 62 71 190 94 93 56 84 218 149
2024/20253.285 105 186 265 114 223 193 123 175 521 287 640 453
2025/20264.171 1.220 311 430 642 1.206 362 0 0 0 0 0 0
Totale 21.151