Bavaresco, Luigi
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.554
NA - Nord America 6.706
AS - Asia 5.166
SA - Sud America 1.086
AF - Africa 140
OC - Oceania 44
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 20.705
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.516
IT - Italia 2.971
SG - Singapore 2.325
CN - Cina 1.749
SE - Svezia 1.114
BR - Brasile 906
UA - Ucraina 676
DE - Germania 607
FR - Francia 510
PL - Polonia 392
IE - Irlanda 285
ID - Indonesia 187
TR - Turchia 187
GB - Regno Unito 173
FI - Finlandia 166
RU - Federazione Russa 155
VN - Vietnam 155
IN - India 144
CA - Canada 83
ES - Italia 77
AR - Argentina 71
MX - Messico 71
HK - Hong Kong 62
PT - Portogallo 57
NL - Olanda 55
BD - Bangladesh 49
JP - Giappone 48
ZA - Sudafrica 47
IQ - Iraq 43
RO - Romania 43
GR - Grecia 39
HR - Croazia 34
KR - Corea 33
AU - Australia 31
CH - Svizzera 31
AT - Austria 25
CO - Colombia 23
MA - Marocco 23
BE - Belgio 22
AL - Albania 21
EC - Ecuador 21
SA - Arabia Saudita 20
IR - Iran 19
PK - Pakistan 19
VE - Venezuela 19
CZ - Repubblica Ceca 18
AE - Emirati Arabi Uniti 16
CL - Cile 16
NG - Nigeria 16
UZ - Uzbekistan 16
EG - Egitto 15
PE - Perù 14
RS - Serbia 14
NZ - Nuova Zelanda 13
KZ - Kazakistan 11
DZ - Algeria 10
IL - Israele 10
KE - Kenya 10
LB - Libano 10
NO - Norvegia 10
DK - Danimarca 9
HU - Ungheria 8
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 8
AZ - Azerbaigian 7
EU - Europa 7
JM - Giamaica 7
PY - Paraguay 7
BG - Bulgaria 6
MY - Malesia 6
CI - Costa d'Avorio 5
GE - Georgia 5
JO - Giordania 5
LT - Lituania 5
PH - Filippine 5
TW - Taiwan 5
UY - Uruguay 5
BA - Bosnia-Erzegovina 4
BB - Barbados 4
CY - Cipro 4
DO - Repubblica Dominicana 4
EE - Estonia 4
ET - Etiopia 4
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
GT - Guatemala 3
LV - Lettonia 3
NP - Nepal 3
OM - Oman 3
PA - Panama 3
TT - Trinidad e Tobago 3
BW - Botswana 2
CR - Costa Rica 2
GY - Guiana 2
KG - Kirghizistan 2
KH - Cambogia 2
KW - Kuwait 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LK - Sri Lanka 2
MT - Malta 2
MU - Mauritius 2
Totale 20.671
Città #
Chandler 1.129
Singapore 876
Ashburn 601
Jacksonville 352
Warsaw 351
Beijing 310
San Mateo 298
Dublin 284
Nanjing 268
Milan 255
Rome 213
Wilmington 183
Jakarta 179
Hefei 177
Boston 136
Cattolica 135
New York 125
Lawrence 121
Ann Arbor 120
Los Angeles 119
Redwood City 119
Woodbridge 107
Nanchang 105
Izmir 98
Fairfield 88
Dallas 80
Seattle 78
Dearborn 77
São Paulo 75
Zhengzhou 69
Moscow 68
Buffalo 61
Hong Kong 58
Houston 56
Hangzhou 55
Mountain View 55
Turin 51
Boardman 50
Bologna 49
Princeton 49
Hanoi 48
Tianjin 46
University Park 46
Kent 43
Marseille 43
Chicago 42
Ho Chi Minh City 42
Frankfurt am Main 41
Florence 39
Padova 38
Shenyang 38
Shanghai 37
Fuzhou 35
Rio de Janeiro 33
Cambridge 32
Kunming 31
Hebei 30
Seoul 30
Bari 28
Nürnberg 28
Washington 28
Lancaster 26
Munich 26
Kraków 25
Norwalk 25
Paris 24
Santa Clara 24
Adelfia 23
Istanbul 23
Jiaxing 23
Catania 22
Torino 22
Toronto 22
Belo Horizonte 21
Naples 21
Düsseldorf 20
Piacenza 20
Baghdad 19
Lisbon 19
Palermo 19
Stockholm 19
Trento 19
Verona 19
Brussels 18
Changsha 18
Denver 18
Helsinki 18
Montreal 18
Changchun 17
Chennai 17
Lanzhou 17
Perugia 17
Simi Valley 17
Venice 17
Brasília 16
Buenos Aires 16
Jinan 16
Phoenix 16
Porto Alegre 16
Pune 16
Totale 9.227
Nome #
Phenolics in Grape Berry and Key Antioxidants 466
Wine Resveratrol: From the Ground Up 369
Micorrize in viticoltura: esperienze e prospettive 318
Polyphenol metabolomics of twenty Italian red grape varieties 307
Analisi della variabilità genetica intravarietale in alcuni vitigni italiani e spagnoli 289
Vitigni italiani – Loro caratterizzazione e valorizzazione / Italian Wine Grape Varieties - Their viticultural characterization 280
Il Registro Nazionale delle Varietà e cloni di Vite 270
L'utilizzo della metabolomica per studiare il resveratrolo ed altri stilbeni nell'uva 245
Role of terroir on vine and wine characteristics of Negroamaro variety in Apulia region (Southern Italy) 226
Role of artificial mycorrhization on iron uptake in calcareous soil, on stilbene root synthesis and in other physiological processes in grapevine. 217
Attualità e prospettive sui nuovi vitigni resistenti alle malattie 214
La fertilizzazione della vite nell'ottica della sostenibilità 203
Fattori viticoli ed enologici e proprietà salutistiche del vino 190
I microsatelliti per identificare le varietà di vite 173
Potassio e parametri produttivi, nutrizionali e qualitativi del vitigno Merlot 172
Studio dei monoterpeni glicosidi dell’uva mediante metabolomica di “Suspect Screening”. 172
Effetto di trattamenti al grappolo con chitosano sul metabolismo secondario di vite 168
Portinnesto e nutrizione minerale della vite 164
Effect of lime-induced leaf chlorosis on ochratoxin A, trans-resveratrol, and ε-viniferin production in grapevine (Vitis vinifera L.) berries infected by Aspergillus carbonarius. 162
Vermentino, vitigno dei cambiamenti climatici 161
Fertilizzazione fogliare della vite e attività enzimatica. 159
Characterization and differential expression of complete coding sequence of Vitis vinifera L. sirtuin genes 159
Analisi sensoriale e contenuto in stilbeni di vini a DOC 'Ruche di Castagnole Monferrato' 159
Ruolo dei fattori viticoli sugli stilbeni in uva e vino. 158
Methyl jasmonate treatment as a trigger of resveratrol synthesis in cultivated grapevine. 157
Ruolo di fattori ambientali e colturali sul contenuto di resveratrolo nell'uva e nel vino. 157
Conservazione e caratterizzazione delle risorse genetiche viticole nella collezione del CRA-VIT di Conegliano 153
Effects of traditional and new methods on overcoming lime-induced chlorosis of grapevine 149
Effetti sulla vite della clorosi ferrica da calcare. 148
Stilbene phytoalexin physiology in grapevine (Vitis spp.) as affected by viticultural factors. 145
Low-pressure selection for new grape crossings ('Riesling italico' × 'Pinot noir'; 'Riesling italico' × 'Chardonnay') 145
Proteomica e metabolomica per studiare l’effetto del chitosano sull’uva. 144
Effetto della concimazione potassica sulla nutrizione minerale, produzione, qualità e stilbeni del vitigno Cabernet Sauvignon. 143
Le nuove frontiere della ricerca: dalla genomica della vite alla piattaforma di metabolomica 143
Relationship between soil origin and wine stilbene concentration in the "Sangiovese di Romagna" appellation area. 142
Genomic designing for biotic stress resistant grapevine. 142
Nutritional deficiencies 140
Vegetative, physiological and nutritional behavior of new grapevine rootstocks in response to different nitrogen supply 138
Phenolic profile and antioxidant activity of different grape (Vitis vinifera L.) varieties 137
Improvement of Healthy Properties of Grapes and Wine with Specific Emphasis on Resveratrol 136
An innovative approach to grape metabolomics: stilbene profiling by suspect screening analysis 136
Effect of OTA-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 134
Preliminary observations on the role of Sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) Physiology 132
Fattori viticoli e resveratrolo nell uva e nel vino. 132
Physiology and Molecular Biology of Grapevine Stilbenes: an update. 131
Role of viticultural factors on stilbebe concentration of grapes and wine. 130
Effect of ochratoxin A-producing Aspergilli on stilbenic phytoalexin synthesis in grapes 128
Sustainable methods to overcome lime-induced chlorosis in grapevine 127
Preliminary results on the effect of cluster thinning on stilbene concentration and antioxidant capacity of Vitis vinifera L. "Barbera" wine. 126
Il resveratrolo nella vite e nel vino: un pò di storia. 125
La fertilizzazione (della vite). 125
Effect of leaf removal on grape yield, quality and stilbenes. 123
Advances in understanding stilbene (resveratrol, ε-viniferin) -grapevine relationships 121
Grapevine iron-chlorosis occurence and stilbene root concentration as affected by the rootstock and arbuscular mycorrhizal infection. 121
The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes 120
Interactions between Plasmopara viticola infection and stilbene synthesis in leaves and berries of ten Cabernet Sauvignon clones 119
Alcohol and wine in relation to cancer and other diseases 118
Il cacao: conoscerlo meglio 117
Study of three new p-coumaroyl glycoside flavonoids in some Italian red grape varieties 116
Effect of Cluster Stems on Resveratrolo Content in Wine 116
Viticultural performances of different 'Cabernet Sauvignon' Clones 116
Genetic and Genomic Approaches for Adaptation of Grapevine to Climate Change 116
Influenza di alcuni aspetti ambientali sul contenuto di stilbeni nel vino dell'area DOC 115
Cancer prevention in Europe: the Mediterranean dieta s a protective choice 115
Lobby anti-alcol e vino: il possibile ruolo (a favore del vino) della sostenibilità 115
Concimi organici e fogliari per vigneti poco produttivi. 114
Grapevine rootstock effects on lime-induced chlorosis, nutrient uptake, and source-sink relationships. 113
CHARACTERIZATION OF PHENOLIC PROFILE IN DIFFERENT GRAPE (Vitis Vinifera spp.) VARIETIES 113
Evolution of ampelographic platform in Italy 112
Mediterranean way of drinking and longevity. 112
Moderate wine consumption and health: a narrative review 111
Comportamento produttivo di cloni di Chardonnay, Pinot nero e Sauvignon 111
Stilbene-sinthase gene expression after Aspergillus carbonarius infection in grapes. 111
Lime-induced chlorosis and physiological responses in grapevine (Vitis vinifera L. cv. Pinot blanc) leaves 111
Preliminary observations of the role of sirtuin genes in grapevine (Vitis vinifera L.) physiology. 111
A strategy to investigate the intravarietal genetic variability in Vitis vinifera L. for clones and biotypes identification and to correlate molecular profiles with morphological traits or geographic origins 111
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlroosis. 110
Contenuto di un nuovo stilbene (piceatannolo) in alcuni vini della Sicilia 109
Clorosi ferrica: prevenire e curare. 109
Stilbene oligomer phytoalexins in grape as a response to Aspergillus carbonarius infection 109
Impact of grapevine breeding for disease resistance on the global wine industry 109
Role of the variety and some environmental factors on grape stilbenes. 108
Preliminary observations on the role of sirtuin genes in grapevine physiology. 108
Study of grape metabolomics by suspect screening analysis. 108
Protein hydrolysates modulate leaf proteome and metabolome in water-stressed grapevines 108
Wine metabolomics and sensory profile in relation to terroir: a case study focusing on different wine-growing areas of Piacenza province (Italy) 108
Grape production, technological parameters, and stilbenic compounds as affected by lime-induced chlorosis. 106
Simposio di genetica in Cina: i temi caldi e i tabù 106
Corvina and Corvinone grape berries grown in different areas and their aptitude to postharvest dehydration 105
Role of the genotype on stilbene synthesis in grapevine. 104
Certification of the propagating material of vine in Italy 104
Concimare? Se e quando serve 103
Metabolomics of grape dehydration process 103
Mediterranean way of drinking and longevity 103
Interazione tra portinnesto e infezione radicale con microrganismi sul controllo della clorosi ferrica e sulla produttività e la qualità dello Chardonnay. 101
Terroir influence on viticultural and oenological characteristics of Vitis vinifera cv. Negro Amaro. 100
Assessment of Resistance Components for Improved Phenotyping of Grapevine Varieties Resistant to Downy Mildew 99
Fertilizzazione dei sistemi viticoli 98
Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: anthocyanins, stilbenes and flavonols 97
Outlook on disease resistant grapevine varieties 97
Totale 14.536
Categoria #
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Totale 83.325


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.002 0 0 0 0 0 110 219 63 213 99 242 56
2021/20221.810 141 158 52 77 125 68 74 260 110 85 253 407
2022/20233.552 500 564 298 406 269 396 131 354 310 43 183 98
2023/20241.680 106 472 85 62 71 190 94 93 56 84 218 149
2024/20253.285 105 186 265 114 223 193 123 175 521 287 640 453
2025/20263.914 1.220 311 430 642 1.206 105 0 0 0 0 0 0
Totale 20.894