Sfoglia per Autore
Studio della produzione di 2,4,6-tricloroanisolo da parte di muffe isolate da sughero e da uve e sviluppate in presenza di 2,4,6-tricloroanisolo
2008 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
Ochratoxin A: from grape to wine
2008 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
Impact of coating VOCs on sensory characters of alcoholic beverages - A case study: the wine
2008 Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
Lieviti autoctoni per vini di nicchia: l'Ortrugo dei Colli Piacentini
2007 Braga, Anika; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Capacidad de hongos aislados de corcho y de Botrytis cinerea para transfomar 2,4,6-trichlorofenol en 2,4,6-trichloroanisol
2007 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Copete, M. L.; Salinas, M. R.
Wine safety: solutions to reduce Ochratoxin A contamination
2007 Silva, Angela; Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria
Lactic acid bacteria as biological scavange in wine
2007 Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Ochratoxin A decontamination by lactic acid bacteria in wine: adsorption or biodegradation?
2007 Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; Silva, Angela
Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds
2007 Fumi, M. D.; Lambri, M.; Pastori, C.
Influence of winemaking on ochratoxin A content in red wines
2006 Grazioli, Barbara; Galli, Roberta; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds
2006 Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; Pastori, C.
The role of processing on ochratoxin A content in Italian must and wine: A study on naturally contaminated grapes
2006 Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Ochratoxin A reduction by lactic acid bacteria
2005 Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Silva, Angela
The Italian standard for coatings in the food industry
2005 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; De Faveri, Dante Marco
Free amines in Italian Beer
2005 Fumi, Maria Daria; Donadini, Gianluca
Ochratoxin A in wine: decontamination by lactic acid bacteria
2005 Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena; Silva, Angela
Destino dell'Ocratossina A nella vinificazione in rosso
2005 Silva, Angela; Grazioli, Barbara; Galli, Roberta; Fumi, Maria Daria
Riduzione di ocratossina A nei vini mediante batteri lattici
2005 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Effect of yeasts and their by-products on the Ochratoxin A level of wine
2005 Lambri, Milena; Silva, Angela; Fumi, Maria Daria
Effetto della vinificazione sul contenuto di ocratossina A
2005 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Grazioli, Barbara; Galli, Roberta
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile