Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 87
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2012 Hedonic response to cheese in preschoolers Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Vanoni, Laura; Porretta, Sebastiano
1-gen-2012 Influence of preparation method on the hedonic response of preschoolers to raw, boiled or oven-baked vegetables Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
1-gen-2011 Inhibiting behaviour of lignin in fungi and yeast cultures (Aspergillus niger and Saccharomyces cerevisiae screenings) García, Araceli; Sánchez, Cristina; Egüés, Itziar; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco; Labidi, Jalel; Spigno, Giorgia
1-gen-2011 Una nuova generazione di batteri omofermentanti: Lactobacillus plantarum Fumi, Maria Daria
1-gen-2011 Sensory characteristics of Romanian, Polish, Albanian and Former Yugoslavian beers Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 How foam appearance influences the Italian Consumer's beer perception and preference Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 Effect of full-scale brewing process on polyphenols in Italian all-malt and maize adjunct lager beers Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena; Donadini, Gianluca; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2010 Safety improvement of indigenous foods by selected microorganisms in Burundi area Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
1-gen-2010 A new genration of malolactic starter cultures for high-ph wine Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Krieger Weber, S.; Deleris Bou, M.; Dutoit, M.
1-gen-2010 Una nuova generazione di batteri malolattici per vini a pH elevato Fumi, Maria Daria; Krieger Weber, Sibylle; Deleris Bou, Magali; Silva, Angela; Du Toit, Maret
1-gen-2010 Sensory mapping of beers on sale in the italian market Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria
1-gen-2009 Glucose syrup and corn steep liquor as alternative to molasses substrates for production of baking-quality yeast Spigno, Giorgia; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2009 Glucose syrup and corn steep liquor as alternative to molasses substrates for production of baking-quality yeast Spigno, Giorgia; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2009 Off-flavours in wines through indirect transfer of volatile organic compounds (VOCs) from coatings Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2009 Impact of full-scale brewing processes on lager beer nitrogen compounds Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena; Donadini, Gianluca; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2008 Ochratoxin A: from grape to wine Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2008 Wine safety improvement by Ochratoxin A reducing malolactic bacteria Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2008 Impact of coating VOCs on sensory characters of alcoholic beverages - A case study: the wine Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2008 Studio della produzione di 2,4,6-tricloroanisolo da parte di muffe isolate da sughero e da uve e sviluppate in presenza di 2,4,6-tricloroanisolo Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
1-gen-2008 Influence of 2,4,6-trichlorophenol on the sensory quality of wines Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
Mostrati risultati da 21 a 40 di 87
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile