Sfoglia per SSD
Presence of black aspergilli and ochratoxin A in vineyards in Italy.
2006 Battilani, Paola; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo
Preservare la qualità originaria
2004 Callegari, B.; Lambri, Milena
Prevention of the appearance of light-struck taste in white wine / Prevenzione della comparsa del gusto di luce nel vino bianco
2016 Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario; Encinas, Jordi; Manara, Maria; Pellegrino, Luisa; Tirelli, Antonio
Preventive and corrective action to minimise ochratoxin a in grapes and wine
2008 Battilani, Paola; Cabanes, J.; Giorni, Paola; Kozakiewicz, Sofia; Lebrihi, A.; Lichter, A.; Minguez, S.; Mulè, Giuseppina; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Sanchis, V.; Silva, Angela; Tjamos, E.; Venancio, A.; Zinzani, G.
Problematiche alimentari da inquinamento indoor
2003 Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Pagella, Claudio; De Faveri, Dante Marco
PROCEDIMENTO ED APPARATO PER LA VINIFICAZIONE DI UN PIGIATO D’UVA
2023 Lambri, Milena
Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava
2014 Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
Process development of food technologies for incoming countries
2013 Roda, Arianna
Process Development of Food Technologies for Incoming Countries Vinegar Production from Pineapple Waste
2015 Roda, Arianna
Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione
2001 Lambri, Milena; Pagella, Claudio
Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo
2013 Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Riggio, Giulia
Production of carotenoid-rich Hermetia illucens larvae using specific agri-food by-products
2022 Leni, Giulia; Maistrello, L.; Pinotti, G.; Sforza, Stefano; Caligiani, A.
Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach.
2017 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali
2019 Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning
2012 Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel
Protein hydrolysates from alphitobius diaperinus and hermetia illucens larvae treated with commercial proteases
2020 Leni, Giulia; Soetemans, L.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Gianotten, N.; Bastiaens, L.; Caligiani, A.; Sforza, Stefano
Pyridoxine and folates during small and large scale brewing
2021 Romanini, Elia; Rastelli, Silvia; Donadini, G.; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio
La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo
2001 Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena
Quantification of casein fractions and of some of their genetic variants in phosphate buffer by near infrared spectroscopy
2013 Marinoni, Laura; Monti, Lucia; Barzaghi, Stefania; De La Roza Delgado, Begona
Quantification of crocetin esters in saffron (Crocus sativus L.) using Raman spectroscopy and chemometrics.
2010 Anastasaki, Eirini G.; Kanakis, Charalabos D.; Pappas, Christos; Maggi, Luana; Zalacain, Amaya; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.; Polissiou, Moschos G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2006 | Presence of black aspergilli and ochratoxin A in vineyards in Italy. | Battilani, Paola; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo | |
1-gen-2004 | Preservare la qualità originaria | Callegari, B.; Lambri, Milena | |
1-gen-2016 | Prevention of the appearance of light-struck taste in white wine / Prevenzione della comparsa del gusto di luce nel vino bianco | Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario; Encinas, Jordi; Manara, Maria; Pellegrino, Luisa; Tirelli, Antonio | |
1-gen-2008 | Preventive and corrective action to minimise ochratoxin a in grapes and wine | Battilani, Paola; Cabanes, J.; Giorni, Paola; Kozakiewicz, Sofia; Lebrihi, A.; Lichter, A.; Minguez, S.; Mulè, Giuseppina; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Sanchis, V.; Silva, Angela; Tjamos, E.; Venancio, A.; Zinzani, G. | |
1-gen-2003 | Problematiche alimentari da inquinamento indoor | Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Pagella, Claudio; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2023 | PROCEDIMENTO ED APPARATO PER LA VINIFICAZIONE DI UN PIGIATO D’UVA | Lambri, Milena | |
1-gen-2014 | Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava | Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2013 | Process development of food technologies for incoming countries | Roda, Arianna | |
1-gen-2015 | Process Development of Food Technologies for Incoming Countries Vinegar Production from Pineapple Waste | Roda, Arianna | |
1-gen-2001 | Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione | Lambri, Milena; Pagella, Claudio | |
1-gen-2013 | Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo | Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Riggio, Giulia | |
1-gen-2022 | Production of carotenoid-rich Hermetia illucens larvae using specific agri-food by-products | Leni, Giulia; Maistrello, L.; Pinotti, G.; Sforza, Stefano; Caligiani, A. | |
1-gen-2017 | Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach. | Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena | |
1-gen-2019 | Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali | Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning | Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel | |
1-gen-2020 | Protein hydrolysates from alphitobius diaperinus and hermetia illucens larvae treated with commercial proteases | Leni, Giulia; Soetemans, L.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Gianotten, N.; Bastiaens, L.; Caligiani, A.; Sforza, Stefano | |
1-gen-2021 | Pyridoxine and folates during small and large scale brewing | Romanini, Elia; Rastelli, Silvia; Donadini, G.; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio | |
1-gen-2001 | La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo | Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena | |
1-gen-2013 | Quantification of casein fractions and of some of their genetic variants in phosphate buffer by near infrared spectroscopy | Marinoni, Laura; Monti, Lucia; Barzaghi, Stefania; De La Roza Delgado, Begona | |
1-gen-2010 | Quantification of crocetin esters in saffron (Crocus sativus L.) using Raman spectroscopy and chemometrics. | Anastasaki, Eirini G.; Kanakis, Charalabos D.; Pappas, Christos; Maggi, Luana; Zalacain, Amaya; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.; Polissiou, Moschos G. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile