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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2016 Ricerca e tecnologia alimentare De Faveri, Dante Marco
1-gen-2005 Riduzione di ocratossina A nei vini mediante batteri lattici Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2024 Riflessioni di fine e inizio anno. Spigno, Giorgia
1-gen-2003 I rischi nell'impiego degli enzimi Fumi, Maria Daria
1-gen-2012 Role of maize hybrids and their chemical composition in Fusarium infection and fumonisin production Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Battilani, Paola
1-gen-2006 The role of processing on ochratoxin A content in Italian must and wine: A study on naturally contaminated grapes Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
1-gen-2006 Role of temperature on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius Giorni, Paola; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
1-gen-2007 Ruolo dell'origine e della stagionatura del legno nella maturazione dei vini rossi Silva, Angela; Grazioli, Barbara
1-gen-2004 Ruolo delle fasi fenologiche sulla sintesi di micotossine in mais Battilani, Paola; Rossi, Vittorio; Scandolara, Andrea; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo
1-gen-2001 Ruolo delle tecniche di macerazione sulla composizione del vino Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2017 SACCHAROMYCES CEREVISIAE BIODIVERSITY IN MONFERRATO, NORTH WEST ITALY, AND SELECTION OF INDIGENOUS STARTER CULTURES FOR BARBERA WINE PRODUCTION Rantsiou, K.; Marengo, F.; Englezos, V.; Torchio, Fabrizio; Giacosa, S.; Rolle, L.; Gerbi, V.; Cocolin, L.
1-gen-2010 Safety improvement of indigenous foods by selected microorganisms in Burundi area Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
1-gen-2010 Saffron as environmental biomarker of diffuse contamination Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Zalacain, Amaya; Alonso, Gonzalo L.; Martínez Tomé, M.; Murcia, Maria Antonia; García Diz, Luis
1-gen-2010 Scheda di aggiornamento: alcune problematiche relative al consumo di latte crudo e alla normativa relativa alla commercializzazione del latte e derivati Trevisi, Erminio; Bava, L.; Danieli, P. P.
1-gen-2022 School lunch acceptance in pre-schoolers. Liking of meals, individual meal components and quantification of leftovers for vegetable and fish dishes in a real eating situation in Italy Donadini, Gianluca; Spigno, Giorgia; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
1-gen-2009 Scientific information on mycotoxins and natural plant toxicants. Battilani, Paola; Costa, L. G.; Dossena, A.; Gullino, M. L.; Marchelli, R.; Galaverna, G.; Pietri, Amedeo; Dall'Asta, C.; Giorni, Paola; Spadaro, D.; Gualla, Alessia
1-gen-2014 Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia
1-gen-2012 Screening of Lactobacillus spp. related with the Biogenic Amines Production in Wine Moncalvo, Alessandro
1-gen-2014 Se-(2-aminoalkyl) Selenocysteines as biochemical redox agents. a tool to contrast cell injury induced by aflatoxin B1iIn HEPG2 cells. Nucci, Ada; Marino Merlo, F; De Nisco, M; Pedatella, Silvana; Rossi, Filippo; Jacob, C; Caputo, Romualdo
1-gen-2022 A second life for fruit and vegetable waste: a review on bioplastic films and coatings for potential food protection applications Merino, D.; Quilez-Molina, A. I.; Perotto, G.; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia; Athanassiou, A.
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