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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2008 Studio di bentoniti sodiche e della loro interazione con proteine del vino a differente peso molecolare Dordoni, Roberta
1-gen-2012 Studio sul gradimento alimentare di bambini della scuola dell'infanzia Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
1-gen-2023 Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2013 Study on the stability of white wines Mastrocinque, Roberta; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2018 Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
1-gen-2017 Survey on acrylamide in roasted coffee and barley and in potato crisps sold in Italy by a LC–MS/MS method Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
1-gen-2015 Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2023 SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
1-gen-2019 Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2011 Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2010 Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
1-gen-2005 Tappi in vetro per le nuove generazioni Lambri, Milena; Callegari, Benedetta
1-gen-2006 Tappo alternativo cercasi Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2020 Targeted healthy compounds in small and large-scale brewed beers Bertuzzi, T.; Mulazzi, A.; Rastelli, S.; Donadini, G.; Rossi, F.; Spigno, G.
1-gen-2023 Teachers’ perspectives on the EU Fruit and Vegetable Scheme implementation in Italy Vitali, Veronica; Tiboldo, Giulia; Castellari, Elena; Meshkovska, B.
1-gen-2017 Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues Gallo, A; Giuberti, G; Bruschi, S; Fortunati, P; Masoero, F
1-gen-2020 Technological, nutritional, and sensory properties of durum wheat fresh pasta fortified with Moringa oleifera L. leaf powder Simonato, B.; Tolve, R.; Rainero, G.; Rizzi, C.; Sega, D.; Rocchetti, G.; Lucini, L.; Giuberti, G.
1-gen-2012 Technology processing for vegetables convenience foods Lambri, Milena
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
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