Sfoglia per SSD
Studio di bentoniti sodiche e della loro interazione con proteine del vino a differente peso molecolare
2008 Dordoni, Roberta
Studio sul gradimento alimentare di bambini della scuola dell'infanzia
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques
2023 Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
Study on the stability of white wines
2013 Mastrocinque, Roberta; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production
2018 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Survey on acrylamide in roasted coffee and barley and in potato crisps sold in Italy by a LC–MS/MS method
2017 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste
2015 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice
2011 Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice
2010 Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
Tappi in vetro per le nuove generazioni
2005 Lambri, Milena; Callegari, Benedetta
Tappo alternativo cercasi
2006 Silva, Angela; Lambri, Milena
Targeted healthy compounds in small and large-scale brewed beers
2020 Bertuzzi, T.; Mulazzi, A.; Rastelli, S.; Donadini, G.; Rossi, F.; Spigno, G.
Teachers’ perspectives on the EU Fruit and Vegetable Scheme implementation in Italy
2023 Vitali, Veronica; Tiboldo, Giulia; Castellari, Elena; Meshkovska, B.
Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues
2017 Gallo, A; Giuberti, G; Bruschi, S; Fortunati, P; Masoero, F
Technological, nutritional, and sensory properties of durum wheat fresh pasta fortified with Moringa oleifera L. leaf powder
2020 Simonato, B.; Tolve, R.; Rainero, G.; Rizzi, C.; Sega, D.; Rocchetti, G.; Lucini, L.; Giuberti, G.
Technology processing for vegetables convenience foods
2012 Lambri, Milena
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi
2004 Lambri, Milena; Silva, Angela
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso
2004 Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile