Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 646 a 665 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2003 Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
1-gen-2009 Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 Testing the suitability of different high-performance liquid chromatographic methods to determine aflatoxin M1 in a soft fresh Italian cheese Cattaneo, Tiziana M. P.; Marinoni, Laura; Barzaghi, Stefania; Cremonesi, Katia; Monti, Lucia
1-gen-2008 The emerging problem of Aspergilllus flavus in southern europe Giorni, Paola; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Battilani, Paola
1-gen-2012 The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2007 The importance of corking in wine storage De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2013 The innovative use of bentonite in red wine stabilization. Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2005 The Italian standard for coatings in the food industry Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 The presence of ochratoxin A in cord serum and in human milk and its correspondence with maternal dietary habits Rossi, Filippo; Biasucci, Daniele Guerino; Calabrese, Giorgio; Di Giuseppe, Romina; Carrara, Giancarlo; Colombo, F; Mandelli, B; Maj, Monica; Bertuzzi, Terenzio; Pietri, Amedeo
1-gen-2003 The role of oxygen in red winemaking Lambri, Milena
1-gen-2004 The role of oxygen in red winemaking - part 2 Lambri, Milena
1-gen-2004 The synthetic stoppers on the oenological market Lambri, Milena
1-gen-2012 The use of NIR spectroscopy for monitoring milk-whey biotransformation processes using Remagni, Maria Chiara; Marinoni, Laura; Mora, Diego; Carminati, Domenico; Cattaneo, Tiziana M. P.
1-gen-2007 Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
1-gen-2018 Thiol precursors in Catarratto Bianco Comune and Grillo grapes and effect of clarification conditions on the release of varietal thiols in wine Fracassetti, D.; Stuknytė, M.; La Rosa, Carlo; Gabrielli, Mario; De Noni, I.; Tirelli, A.
1-gen-2007 Tightness problems in wine bottle corking Lambri, Milena; Grillo, Elena
1-gen-2004 La tipicizzazione dei vini per via fermentativa Fumi, Maria Daria
1-gen-2013 Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi in sughero Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
1-gen-2013 Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi sintetici e altri tappi alternativi Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
1-gen-2016 Trace Monitoring of Goitrin and Thiouracil in Milk and Cheese Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
Mostrati risultati da 646 a 665 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile