Sfoglia per SSD
Stato dell'arte dei progetti europei in relazione all'implementazione della Direttiva Quadro sulle acque (WFD): spunti per la gestione e il monitoraggio
2008 Calliera, Maura; Finizio, Antonio; Capri, Ettore
Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds
2007 Fumi, M. D.; Lambri, M.; Pastori, C.
Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds
2006 Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; Pastori, C.
Structural and chemical changes induced by temperature and pH hinder the digestibility of whey proteins
2022 Accardo, F.; Leni, Giulia; Tedeschi, T.; Prandi, B.; Sforza, S.
Structure of an Aspergillus flavus population from maize kernels in northern Italy
2013 Mauro, Antonio; Battilani, Paola; Callicott, K. A.; Giorni, Paola; Pietri, Amedeo; Cotty, P. J.
Studies on Aspergillus section Flavi isolated from maize in Northern Italy
2007 Giorni, Paola; Magan, N.; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
Studio comparativo di tappi sintetici durante lo stoccaggio di vino bianco di Custoza
2006 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Studio del potenziale enologico di uve da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta
2007 Domeneghetti, Daniele; Lambri, Milena; Silva, Angela
Studio della produzione di 2,4,6-tricloroanisolo da parte di muffe isolate da sughero e da uve e sviluppate in presenza di 2,4,6-tricloroanisolo
2008 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
Studio di bentoniti sodiche e della loro interazione con proteine del vino a differente peso molecolare
2008 Dordoni, Roberta
Studio sul gradimento alimentare di bambini della scuola dell'infanzia
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques
2023 Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
Study on the stability of white wines
2013 Mastrocinque, Roberta; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production
2018 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Survey on acrylamide in roasted coffee and barley and in potato crisps sold in Italy by a LC–MS/MS method
2017 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste
2015 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice
2011 Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice
2010 Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile