Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 4.058 a 4.077 di 5.359
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2022 Production of carotenoid-rich Hermetia illucens larvae using specific agri-food by-products Leni, Giulia; Maistrello, L.; Pinotti, G.; Sforza, Stefano; Caligiani, A.
1-gen-2017 Production of fatty acid methyl esters and other bioactive compounds in elicited cultures of the fungus Mucor circinelloides Sanchez-Pujante, P. J.; Miras Moreno, Maria Begona; Soluyanova, P.; Garre, V.; Pedreno, M. A.; Almagro, L.
1-gen-2016 Production of Guignardia bidwellii conidia on grape leaf lesions is influenced by repeated washing events and by alternation of dry and wet periods Onesti, Giovanni; Gonzalez Dominguez, Elisa; Rossi, Vittorio
1-gen-2016 Production of propagating material of grapevine rootstocks in the EU and Italy Zavaglia, C.; Pecile, M.; Gardiman, M.; Bavaresco, Luigi
1-gen-2017 Production of Pycnidia and Conidia by Guignardia bidwellii, the Causal Agent of Grape Black Rot, as Affected by Temperature and Humidity Onesti, Giovanni; Gonzalez Dominguez, Elisa; Rossi, Vittorio
1-gen-2017 Production of vinegar from pineapple waste: process optimization and characterization of products through a metabolomic approach. Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2008 Productive and metabolic consequences induced by the retained placenta in dairy cows. Trevisi, Erminio; Ferrari, Annarita; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2017 The productivity and environment nexus through farm-level data. The case of carbon footprint applied to Italian FADN farms Coderoni, Silvia; Esposti, R.; Baldoni, E.
1-gen-2017 The productivity and environment nexus with farm-level data. The case of carbon footprint in lombardy fadn farms Baldoni, E.; Coderoni, Silvia; Esposti, R.
1-gen-1984 Produzione di carne suina e andamento di mercato Boccaletti, Stefano
1-gen-2013 Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
1-gen-2013 Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
1-gen-2013 La produzione di latte secondo l'Agea Pieri, Renato
1-gen-2014 La produzione di latte secondo l'Agea Pieri, Renato; Mennella, Sandro; Radogna, Mattia
1-gen-2009 La produzione di latte secondo l'Agea Pieri, Renato
1-gen-2012 La produzione di latte secondo l'Agea Pieri, Renato
1-gen-2010 La produzione di latte secondo l'Agea - 2010 Pieri, Renato
1-gen-2011 La produzione di latte secondo l'Agea. Pieri, Renato
1-gen-2019 Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Produzione e uso del cibo. Sufficienza, sicurezza e sostenibilità. Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, Luigi
Mostrati risultati da 4.058 a 4.077 di 5.359
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile