Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
C. spinosa L. subsp. rupestris Phytochemical Profile and Effect on Oxidative Stress in Normal and Cancer Cells
2022 Bacchetti, T.; Campagna, R.; Sartini, D.; Cecati, M.; Morresi, C.; Bellachioma, L.; Martinelli, E.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ferretti, G.; Emanuelli, M.
Caffè - Macinazione per espresso.
2014 Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena
Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads?
2016 Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio
Can Italian wines outperform European benchmarks in environmental impact? An examination through the product environmental footprint method
2024 Frasnetti, Elisa; Ravaglia, Pieter; D'Ammaro, Daniele; Capri, Ettore; Lamastra, Lucrezia
Can “Free-From” Food Consumption Be a Signal of Psychological Distress during COVID-19?
2022 Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina
Canakinumab as treatment for COVID-19-related pneumonia: A prospective case-control study
2021 Generali, Daniele; Bosio, Giacomo; Malberti, F.; Cuzzoli, A.; Testa, S.; Romanini, L.; Fioravanti, A.; Morandini, Piero Angelo; Pianta, L.; Giannotti, G.; Viola, E. M.; Giorgi-Pierfranceschi, M.; Foramitti, M.; Tira, R. A.; Zangrandi, I.; Chiodelli, Giulia; Machiavelli, A.; Cappelletti, M. R.; Giossi, A.; De Giuli, V.; Costanzi, Carla; Campana, C.; Bernocchi, O.; Sirico, M.; Zoncada, A.; Molteni, A.; Venturini, Sergio; Giudici, F.; Scaltriti, M.; Pan, A.
Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione.
2000 Silva, Angela; Lambri, Milena
Caratterizzazione del siero cotto e del corrispondente sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. I - proprietà chimico-fisiche
2010 Formaggioni, P; Rebecchi, Annalisa; Sandri, S.; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Summer, A; Mariani, P.
Caratterizzazione del sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. II. analisi microbiologica
2010 Rebecchi, Annalisa; Formaggioni, P; Summer, A; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Nocetti, M; Pecorari, A; Soffiantini, Cs; Mariani, P.
Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition
2019 Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L.
Carbon footprint information, prices, and restaurant wine choices by customers: A natural field experiment
2021 Soregaroli, Claudio; Ricci, Elena Claire; Stranieri, Stefanella; Nayga, Rodolfo M.; Capri, Ettore; Castellari, Elena
Carbon footprint of raw milk for direct human consumption produced in Po Valley: Data input uncertainties and effect on output variance
2022 Froldi, Federico; Lamastra, Lucrezia; Corrado, Sara; Moschini, Maurizio
Cassava, fonte alternativa di amidi
2011 Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
Cd content in phosphate fertilizer: Which potential risk for the environment and human health?
2022 Suciu, Nicoleta; De Vivo, Romano; Rizzati, N.; Capri, Ettore
Cell fusion in the liver, revisited
2018 Lizier, Michela; Castelli, Alessandra; Montagna, Cristina; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Faggioli, Francesca
Cellular assays combined with metabolomics highlight the dual face of phenolics: From high permeability to morphological cell damage
2024 Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Eduardo Gonçalves, José; Camps, Ihosvany; Dos Santos Lima, Amanda; Granato, Daniel; Cezar Pinheiro, Lucas; Azevedo, Luciana
Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks
2008 Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco
Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore
2014 Binaschi, M.; Dordoni, Roberta
Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini
2016 Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela
Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period
2019 Roda, Arianna; Lambri, Milena
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2022 | C. spinosa L. subsp. rupestris Phytochemical Profile and Effect on Oxidative Stress in Normal and Cancer Cells | Bacchetti, T.; Campagna, R.; Sartini, D.; Cecati, M.; Morresi, C.; Bellachioma, L.; Martinelli, E.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ferretti, G.; Emanuelli, M. | |
1-gen-2014 | Caffè - Macinazione per espresso. | Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena | |
1-gen-2016 | Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads? | Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio | |
1-gen-2024 | Can Italian wines outperform European benchmarks in environmental impact? An examination through the product environmental footprint method | Frasnetti, Elisa; Ravaglia, Pieter; D'Ammaro, Daniele; Capri, Ettore; Lamastra, Lucrezia | |
1-gen-2022 | Can “Free-From” Food Consumption Be a Signal of Psychological Distress during COVID-19? | Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina | |
1-gen-2021 | Canakinumab as treatment for COVID-19-related pneumonia: A prospective case-control study | Generali, Daniele; Bosio, Giacomo; Malberti, F.; Cuzzoli, A.; Testa, S.; Romanini, L.; Fioravanti, A.; Morandini, Piero Angelo; Pianta, L.; Giannotti, G.; Viola, E. M.; Giorgi-Pierfranceschi, M.; Foramitti, M.; Tira, R. A.; Zangrandi, I.; Chiodelli, Giulia; Machiavelli, A.; Cappelletti, M. R.; Giossi, A.; De Giuli, V.; Costanzi, Carla; Campana, C.; Bernocchi, O.; Sirico, M.; Zoncada, A.; Molteni, A.; Venturini, Sergio; Giudici, F.; Scaltriti, M.; Pan, A. | |
1-gen-2000 | Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. | Silva, Angela; Lambri, Milena | |
1-gen-2010 | Caratterizzazione del siero cotto e del corrispondente sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. I - proprietà chimico-fisiche | Formaggioni, P; Rebecchi, Annalisa; Sandri, S.; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Summer, A; Mariani, P. | |
1-gen-2010 | Caratterizzazione del sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. II. analisi microbiologica | Rebecchi, Annalisa; Formaggioni, P; Summer, A; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Nocetti, M; Pecorari, A; Soffiantini, Cs; Mariani, P. | |
1-gen-2019 | Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition | Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L. | |
1-gen-2021 | Carbon footprint information, prices, and restaurant wine choices by customers: A natural field experiment | Soregaroli, Claudio; Ricci, Elena Claire; Stranieri, Stefanella; Nayga, Rodolfo M.; Capri, Ettore; Castellari, Elena | |
1-gen-2022 | Carbon footprint of raw milk for direct human consumption produced in Po Valley: Data input uncertainties and effect on output variance | Froldi, Federico; Lamastra, Lucrezia; Corrado, Sara; Moschini, Maurizio | |
1-gen-2011 | Cassava, fonte alternativa di amidi | Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2022 | Cd content in phosphate fertilizer: Which potential risk for the environment and human health? | Suciu, Nicoleta; De Vivo, Romano; Rizzati, N.; Capri, Ettore | |
1-gen-2018 | Cell fusion in the liver, revisited | Lizier, Michela; Castelli, Alessandra; Montagna, Cristina; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Faggioli, Francesca | |
1-gen-2024 | Cellular assays combined with metabolomics highlight the dual face of phenolics: From high permeability to morphological cell damage | Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Eduardo Gonçalves, José; Camps, Ihosvany; Dos Santos Lima, Amanda; Granato, Daniel; Cezar Pinheiro, Lucas; Azevedo, Luciana | |
1-gen-2008 | Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks | Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2014 | Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore | Binaschi, M.; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2016 | Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini | Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela | |
1-gen-2019 | Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period | Roda, Arianna; Lambri, Milena |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile