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1-gen-2018 The use of chitosan as alternative to bentonite for wine fining: Effects on heat-stability, proteins, organic acids, colour, and volatile compounds in an aromatic white wine. Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2021 Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines Romanini, Elia; Mcrae, J. M.; Bilogrevic, E.; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
1-gen-2013 Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds. Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Perenzoni, D; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F.
1-gen-2016 Use of Microsatellites to Study Agricultural Biodiversity and Food Traceability Bernardi, Jamila; Colli, Licia; Ughini, Virginia; Busconi, Matteo
1-gen-2016 Use of response surface methodology for the assessment of changes in the volatile composition of Moscato bianco (Vitis vinifera L.) grape berries during ripening Torchio, Fabrizio; Giacosa, S.; Vilanova, M.; Segade, S. R.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Rolle, L.
1-gen-2023 Use of Vegetable Proteins for Stabilization of Hazelnut Paste Lobuono, C.; Fiorentini, Cecilia; Dordoni, Roberta; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Using pre-gelatinised red lentils in pasta production: connecting starch features and pasta cooking behaviour Bresciani, A.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Marti, A.
1-gen-2019 Using Response Surface Methodology to Model the Clarifying Process of Muscat blanc Must for the Production of a Sweet Sparkling Wine Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2005 L'uso dei tappi sintetici in enologia Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2001 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2000 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2012 Validation of antibiotics in catfish by on-line solid phase extraction coupled to liquid chromatography tandem mass spectrometry Hurtado De Mendoza, Jorge; Maggi, Luana; Bonetto, Liliana; Rodríguez Carmena, Beatriz; Lezana, Alicia; Mocholí, Francisco A.; Carmona, Manuel
1-gen-2014 Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
1-gen-2013 Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2020 Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction Svarc-Gajic, J; Morais, S; Delerue-Matos, C; Vieira, Ef; Spigno, Giorgia
1-gen-2020 Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
1-gen-2022 Valutazione della shelf-life di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G
1-gen-2016 Valutazione dell’idoneità alla trasformazione industriale di alcune cultivar specificamente introdotte per il territorio dell’O.I. Pomodoro da Industria del Nord Italia. Sandei, Luca; Stingone, Carlotta; Gabrielli, Mario; Zanotti, Alessandra; Passariello, Mario; Cornali, Sandro
1-gen-2012 Varietal Relationship Between Skin Break Force and Off-Vine Withering Process for Winegrapes Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Caudana, A.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2000 Vernici per ambienti con presenza di alimenti - Prima parte (Coatings for food-compatible Environments Ist part) Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
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