Sfoglia per SSD
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice
2011 Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice
2010 Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
Tappi in vetro per le nuove generazioni
2005 Lambri, Milena; Callegari, Benedetta
Tappo alternativo cercasi
2006 Silva, Angela; Lambri, Milena
Targeted healthy compounds in small and large-scale brewed beers
2020 Bertuzzi, T.; Mulazzi, A.; Rastelli, S.; Donadini, G.; Rossi, F.; Spigno, G.
Teachers’ perspectives on the EU Fruit and Vegetable Scheme implementation in Italy
2023 Vitali, Veronica; Tiboldo, Giulia; Castellari, Elena; Meshkovska, B.
Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues
2017 Gallo, A; Giuberti, G; Bruschi, S; Fortunati, P; Masoero, F
Technological, nutritional, and sensory properties of durum wheat fresh pasta fortified with Moringa oleifera L. leaf powder
2020 Simonato, B.; Tolve, R.; Rainero, G.; Rizzi, C.; Sega, D.; Rocchetti, G.; Lucini, L.; Giuberti, G.
Technology processing for vegetables convenience foods
2012 Lambri, Milena
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi
2004 Lambri, Milena; Silva, Angela
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso
2004 Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite
2003 Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device
2009 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Testing the suitability of different high-performance liquid chromatographic methods to determine aflatoxin M1 in a soft fresh Italian cheese
2011 Cattaneo, Tiziana M. P.; Marinoni, Laura; Barzaghi, Stefania; Cremonesi, Katia; Monti, Lucia
The emerging problem of Aspergilllus flavus in southern europe
2008 Giorni, Paola; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Battilani, Paola
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
The importance of corking in wine storage
2007 De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
The innovative use of bentonite in red wine stabilization.
2013 Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile