Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 633 a 652 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2023 SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
1-gen-2019 Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2011 Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2010 Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
1-gen-2005 Tappi in vetro per le nuove generazioni Lambri, Milena; Callegari, Benedetta
1-gen-2006 Tappo alternativo cercasi Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2020 Targeted healthy compounds in small and large-scale brewed beers Bertuzzi, T.; Mulazzi, A.; Rastelli, S.; Donadini, G.; Rossi, F.; Spigno, G.
1-gen-2023 Teachers’ perspectives on the EU Fruit and Vegetable Scheme implementation in Italy Vitali, Veronica; Tiboldo, Giulia; Castellari, Elena; Meshkovska, B.
1-gen-2017 Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues Gallo, A; Giuberti, G; Bruschi, S; Fortunati, P; Masoero, F
1-gen-2020 Technological, nutritional, and sensory properties of durum wheat fresh pasta fortified with Moringa oleifera L. leaf powder Simonato, B.; Tolve, R.; Rainero, G.; Rizzi, C.; Sega, D.; Rocchetti, G.; Lucini, L.; Giuberti, G.
1-gen-2012 Technology processing for vegetables convenience foods Lambri, Milena
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
1-gen-2003 Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
1-gen-2009 Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 Testing the suitability of different high-performance liquid chromatographic methods to determine aflatoxin M1 in a soft fresh Italian cheese Cattaneo, Tiziana M. P.; Marinoni, Laura; Barzaghi, Stefania; Cremonesi, Katia; Monti, Lucia
1-gen-2008 The emerging problem of Aspergilllus flavus in southern europe Giorni, Paola; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Battilani, Paola
1-gen-2012 The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2007 The importance of corking in wine storage De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2013 The innovative use of bentonite in red wine stabilization. Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
Mostrati risultati da 633 a 652 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile