Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 653 a 672 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2005 The Italian standard for coatings in the food industry Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2011 The presence of ochratoxin A in cord serum and in human milk and its correspondence with maternal dietary habits Rossi, Filippo; Biasucci, Daniele Guerino; Calabrese, Giorgio; Di Giuseppe, Romina; Carrara, Giancarlo; Colombo, F; Mandelli, B; Maj, Monica; Bertuzzi, Terenzio; Pietri, Amedeo
1-gen-2003 The role of oxygen in red winemaking Lambri, Milena
1-gen-2004 The role of oxygen in red winemaking - part 2 Lambri, Milena
1-gen-2004 The synthetic stoppers on the oenological market Lambri, Milena
1-gen-2012 The use of NIR spectroscopy for monitoring milk-whey biotransformation processes using Remagni, Maria Chiara; Marinoni, Laura; Mora, Diego; Carminati, Domenico; Cattaneo, Tiziana M. P.
1-gen-2007 Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
1-gen-2018 Thiol precursors in Catarratto Bianco Comune and Grillo grapes and effect of clarification conditions on the release of varietal thiols in wine Fracassetti, D.; Stuknytė, M.; La Rosa, Carlo; Gabrielli, Mario; De Noni, I.; Tirelli, A.
1-gen-2007 Tightness problems in wine bottle corking Lambri, Milena; Grillo, Elena
1-gen-2004 La tipicizzazione dei vini per via fermentativa Fumi, Maria Daria
1-gen-2013 Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi in sughero Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
1-gen-2013 Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi sintetici e altri tappi alternativi Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
1-gen-2016 Trace Monitoring of Goitrin and Thiouracil in Milk and Cheese Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
1-gen-2005 Traditional and innovative maize genotypes for functional foods Berardo, N.; Pisacane, Vincenza; Valoti, P.; Mariotti, M.; D'Egidio, M. G.; Mascaritolo, S.
1-gen-2010 Transfer of aflatoxin B1 and fumonisin B1 from naturally contaminated raw materials to beer during an industrial brewing process" Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Donadini, Gianluca
1-gen-2013 Transfer of melamine to cheese Bertuzzi, Terenzio; Gallo, Antonio; Moschini, Maurizio; Cruywagen, Chris; Masoero, Francesco
1-gen-2008 Transformation ability of fungi isolated from cork and grape to produce 2,4,6-trichloreanisole from 2,4,6-trichlorophenol Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
1-gen-2019 Transformation of polyphenols found in pigmented gluten-free flours during in vitro large intestinal fermentation Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Giuberti, Gianluca; Bhumireddy, S. R.; Mandal, R.; Trevisan, Marco; Wishart, D. S.
1-gen-1993 Trapped Acetobacter in membrane bioreactor: Fractal interpretation of a compatible population Marignetti, Nazareno; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Battistotti, Giuseppina
1-gen-2015 Tuning Physical Properties of Tomato Puree by Fortification with Grape Skin Antioxidant Dietary Fiber Lavelli, V.; Sri Harsha, P. S. C. .; Mariotti, M.; Marinoni, Laura; Cabassi, G.
Mostrati risultati da 653 a 672 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile