Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 396 a 415 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2004 Mathematical modelling and simulation of phenol degradation in biofilters Spigno, Giorgia; Zilli, M.; Nicolella, C.
1-gen-1998 Maturazione di vino Nebbiolo in recipienti di legno diversi per dimensioni e tecnica di fabbricazione Silva, Angela; Parodi, G.
1-gen-2023 Meat extenders from different sources as protein-rich alternatives to improve the technological properties and functional quality of meat products Rocchetti, Gabriele; Ferronato, G; Sarv, V; Kerner, K; Venskutonis, Pr; Lucini, Luigi
1-gen-2010 Mechanical properties, phenolic composition and extractability indices of Barbera grapes of different soluble solids contents from several growing areas Torchio, Fabrizio; Cagnasso, E.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2016 Mediterranean way of drinking and longevity. Attilio, Giacosa; Roberto, Barale; Bavaresco, Luigi; Milena Anna, Faliva; Gerbi, Vincenzo; Carlo, La Vecchia; Eva, Negri; Annalisa, Opizzi; Simone, Perna; Mario, Pezzotti; Mariangela, Rondanelli
1-gen-2003 Mesures de l'oxygéne et de sa cinetique de consommation dans la maceration pendant la vinification en rouge Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2017 Metabolite profiling and volatiles of pineapple wine and vinegar obtained from pineapple waste Roda, Arianna; Lucini, Luigi; Torchio, Fabrizio; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2022 Metabolomic insights into the phytochemical profile of cooked pigmented rice varieties following in vitro gastrointestinal digestion Rocchetti, Gabriele; Bocchi, Serena; Senizza, Biancamaria; Giuberti, Gianluca; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2022 Metabolomics Combined with Sensory Analysis Reveals the Impact of Different Extraction Methods on Coffee Beverages from Coffea arabica and Coffea canephora var. Robusta Vezzulli, F.; Rocchetti, G.; Lambri, M.; Lucini, L.
1-gen-2018 Methanol synthesis: A distributed production concept based on biogas plants Previtali, Daniele; Vita, Antonio; Bassani, Andrea; Italiano, Cristina; Amaral, Andrè Furtado; Pirola, Carlo; Pino, Lidia; Palella, Alessandra; Manenti, Flavio
1-gen-2003 Metodi di riduzione di residui di Ocratossina A nei vini Silva, Angela; Galli, Roberta; Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria
1-gen-2014 Micotossine Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2005 Micotossine, un tema globale Piva, Gianfranco; Battilani, Paola; Pietri, Amedeo
1-gen-2017 Micro-granulate cork stoppers: study on overall and specific migration Lambri, Milena; Galli, Roberta; Monti, Michele; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2001 La micro-ossigenazione Lambri, Milena; Contini, Stefano
1-gen-2012 Microwave assisted extraction and antioxidant power of dried waste grape skins polyphenols. Pedroza, M. A.; Amendola, Danila; Maggi, Luana; Spigno, Giorgia; Zalacain, A.
1-gen-2023 Microwave heating in food processing Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2016 Microwave Processing: Impact on Food Product Quality Attributes Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Microwave-assisted extraction of phenolic compounds from dried waste grape skins Pedroza, M. A.; Amendola, Danila; Maggi, Luana; Zalacain, A.; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
1-gen-2009 Microwave-assisted extraction of tea phenols: a phenomenological study Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Mostrati risultati da 396 a 415 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile