Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 73
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Addition of nonstarch polysaccharides degrading enzymes to two hulless barley varieties fed in diets for weaned pigs Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Morlacchini, Mauro; Giuberti, Gianluca; Moschini, Maurizio; Rzepus, Marcin; Della Casa, G.
1-gen-2014 Contents of conjugated linoleic acid isomers cis9,trans11 and trans10,cis12 in ruminant and non-ruminant meats available in the Italian market Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
1-gen-2014 Gut response induced by weaning in piglet features marked changes in immune and inflammatory response Bomba, Lorenzo; Minuti, Andrea; Moisá, Sj; Trevisi, Erminio; Eufemi, Elisa; Lizier, Michela; Chegdani, Fatima; Lucchini, Franco; Rzepus, Marcin; Prandini, Aldo; Rossi, Filippo; Mazza, Raffaele; Bertoni, Giuseppe; Loor, Jj; Ajmone Marsan, Paolo
1-gen-2014 Conjugated linoleic acid isomer (cis9,trans11 and trans10,cis12) content in cheeses from Italian large-scale retail trade Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
1-gen-2014 Contents of conjugated linoleic acid (CLA) isomers (cis9,trans11 and trans10,cis12) in ruminant and non-ruminant meats available in the Italian market Francesca M., Cicognini; Rossi, Filippo; Samantha, Sigolo; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
1-gen-2013 A transcriptomic analysis of gut response to stress induced by weaning in piglets. Bomba, L.; Minuti, A.; Trevisi, E.; Lizier, M.; Lucchini, Franco; Eufemi, E.; Rzepus, M.; Rossi, F.; Prandini, Aldo
1-gen-2013 Strategie nutrizionali per migliorare la funzionalità intestinale e ridurre le diarree nei suinetti Prandini, Aldo
1-gen-2013 Effects of Microencapsulated zinc on performances and intestinal morphology of weaned pigs Grilli, E.; Tugnoli, B.; Vitari, F; Piva, A.; Prandini, Aldo
1-gen-2013 Microencapsulated lysine and low-protein diets: Effects on performance, carcass characteristics and nitrogen excretion in heavy growing–finishing pigs Prandini, Aldo; S., Sigolo; M., Morlacchini; E., Grilli; L., Fiorentini
1-gen-2013 Conjugated linoleic acid isomer (cis9,trans11 and trans10,cis12) content in cheeses from Italian large-scale retail trade”. Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
1-gen-2012 ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE: INNOVAZIONE E RICERCA FUTURA Prandini, Aldo
1-gen-2012 Gli enzimi nella dieta per un pasto più nutriente Prandini, Aldo
1-gen-2012 Allontanare dalla madre senza provocare traumi Prandini, Aldo
1-gen-2012 Use of Monocereal diets based on barley in heavy pigs: the effects on performance Giacinto, Della Casa; Valerio, Faeti; Prandini, Aldo; Marcin, Rzepus; Paola, Fortunati; Moschini, Maurizio; Masoero, Francesco
1-gen-2012 SPERIMENTAZIONI DI MAIS AD ALTO PROFILO PROTEICO NELL'ALIMENTAZIONE DEI SUINI Prandini, Aldo
1-gen-2012 Relazione tra efficienza biologica e composizione acidica del grasso del latte in frisone italiane Marisanna, Speroni; Prandini, Aldo; Giacomo, Pirlo; Grazia, Pastorelli; Luisa, De Matteis; Gianfranco, Piva
1-gen-2012 Monitoraggio dei componenti volatili del “salame s. angelo” IGP durante la stagionatura mediante microestrazione in fase solida e gascromatografia accoppiata alla spettrometria di massa. Prandini, Aldo
1-gen-2012 Characterization of the triacyglycerol fraction of “Salame S. Angelo” IGP by means of HPLC-APCI/MS Biagina, Chiofalo; Paola, Dugo; Prandini, Aldo; Francesco, Cacciola; Nermeen, Fawzy; Paola, Donato; Cristina, Panetta; Filippo, Lo Coco; Stefano, Simonella; Luigi, Mondello
1-gen-2012 Anticatabolic activity of alpha-ketoglutaric acid in growing rats Prandini, Aldo; Morlacchini, M; Sigolo, Samantha; Fiorentini, Lucia; Gallo, Antonio
1-gen-2011 Aminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano"il salame S.Angelo" Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Fiorentini, Lucia; Lo Coco, Filippo; Chiofalo, Biagina
Mostrati risultati da 41 a 60 di 73
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile