Sfoglia per Autore
Addition of nonstarch polysaccharides degrading enzymes to two hulless barley varieties fed in diets for weaned pigs
2014 Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Morlacchini, Mauro; Giuberti, Gianluca; Moschini, Maurizio; Rzepus, Marcin; Della Casa, G.
Contents of conjugated linoleic acid isomers cis9,trans11 and trans10,cis12 in ruminant and non-ruminant meats available in the Italian market
2014 Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
Gut response induced by weaning in piglet features marked changes in immune and inflammatory response
2014 Bomba, Lorenzo; Minuti, Andrea; Moisá, Sj; Trevisi, Erminio; Eufemi, Elisa; Lizier, Michela; Chegdani, Fatima; Lucchini, Franco; Rzepus, Marcin; Prandini, Aldo; Rossi, Filippo; Mazza, Raffaele; Bertoni, Giuseppe; Loor, Jj; Ajmone Marsan, Paolo
Conjugated linoleic acid isomer (cis9,trans11 and trans10,cis12) content in cheeses from Italian large-scale retail trade
2014 Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
Contents of conjugated linoleic acid (CLA) isomers (cis9,trans11 and trans10,cis12) in ruminant and non-ruminant meats available in the Italian market
2014 Francesca M., Cicognini; Rossi, Filippo; Samantha, Sigolo; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
A transcriptomic analysis of gut response to stress induced by weaning in piglets.
2013 Bomba, L.; Minuti, A.; Trevisi, E.; Lizier, M.; Lucchini, Franco; Eufemi, E.; Rzepus, M.; Rossi, F.; Prandini, Aldo
Strategie nutrizionali per migliorare la funzionalità intestinale e ridurre le diarree nei suinetti
2013 Prandini, Aldo
Effects of Microencapsulated zinc on performances and intestinal morphology of weaned pigs
2013 Grilli, E.; Tugnoli, B.; Vitari, F; Piva, A.; Prandini, Aldo
Microencapsulated lysine and low-protein diets: Effects on performance, carcass characteristics and nitrogen excretion in heavy growing–finishing pigs
2013 Prandini, Aldo; S., Sigolo; M., Morlacchini; E., Grilli; L., Fiorentini
Conjugated linoleic acid isomer (cis9,trans11 and trans10,cis12) content in cheeses from Italian large-scale retail trade”.
2013 Cicognini, Francesca Maria; Rossi, Filippo; Sigolo, Samantha; Gallo, Antonio; Prandini, Aldo
ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE: INNOVAZIONE E RICERCA FUTURA
2012 Prandini, Aldo
Gli enzimi nella dieta per un pasto più nutriente
2012 Prandini, Aldo
Allontanare dalla madre senza provocare traumi
2012 Prandini, Aldo
Use of Monocereal diets based on barley in heavy pigs: the effects on performance
2012 Giacinto, Della Casa; Valerio, Faeti; Prandini, Aldo; Marcin, Rzepus; Paola, Fortunati; Moschini, Maurizio; Masoero, Francesco
SPERIMENTAZIONI DI MAIS AD ALTO PROFILO PROTEICO NELL'ALIMENTAZIONE DEI SUINI
2012 Prandini, Aldo
Relazione tra efficienza biologica e composizione acidica del grasso del latte in frisone italiane
2012 Marisanna, Speroni; Prandini, Aldo; Giacomo, Pirlo; Grazia, Pastorelli; Luisa, De Matteis; Gianfranco, Piva
Monitoraggio dei componenti volatili del “salame s. angelo” IGP durante la stagionatura mediante microestrazione in fase solida e gascromatografia accoppiata alla spettrometria di massa.
2012 Prandini, Aldo
Characterization of the triacyglycerol fraction of “Salame S. Angelo” IGP by means of HPLC-APCI/MS
2012 Biagina, Chiofalo; Paola, Dugo; Prandini, Aldo; Francesco, Cacciola; Nermeen, Fawzy; Paola, Donato; Cristina, Panetta; Filippo, Lo Coco; Stefano, Simonella; Luigi, Mondello
Anticatabolic activity of alpha-ketoglutaric acid in growing rats
2012 Prandini, Aldo; Morlacchini, M; Sigolo, Samantha; Fiorentini, Lucia; Gallo, Antonio
Aminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano"il salame S.Angelo"
2011 Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Fiorentini, Lucia; Lo Coco, Filippo; Chiofalo, Biagina
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile