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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2013 Nanoencapsulation systems to improve solubility and antioxidant efficiency of a grape marc extract into hazelnut paste Spigno, Giorgia; Donsi', Francesco; Amendola, Danila; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanni; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2012 Near infrared spectroscopy (NIRS) as a tool for the evaluation of milk quality for Grana Padano cheese production Cattaneo, Tiziana M. P.; Care', Sara; Marinoni, Laura; Perrone, Alessandra; Aleandri, Riccardo
3-apr-2019 NEW APPROACHES TO MUST CLARIFYING AND WINE FINING FOR GETTING COLLOIDAL STABILITY Colangelo, Donato
1-gen-2017 Niente dumping per le conserve di pomodoro De Faveri, Dante Marco
1-gen-2012 NIRS ability in the determination of casein content and in the study of micelles interactions Marinoni, Laura; Cattaneo, Tiziana M. P.; Soldado Cabezuelo, Ana; Gonzalez Arrojo, Amelia; De La Roza Delgado, Begona; Aleandri, Riccardo
1-gen-2014 Noci. Un alimento prezioso da preservare Casali, Milena; Barbariga, Davide; Dordoni, Roberta
1-gen-2023 Non si soffia ancora abbastanza nel fischietto... Spigno, Giorgia
1-gen-2022 A novel approach based on enzymatic hydrolysis for the valorisation of edible Parmigiano Reggiano cheese rinds Tedeschi, T; Prandi, B; Lolli, V; Gasparini, A; Leni, Giulia; Loffi, C; Nocetti, M; Pizzamiglio, V; Caligiani, A
1-gen-2015 Novel coal gasification process: Improvement of syngas yield and reduction of emissions Bassani, Andrea; Manenti, Flavio; Ranzi, Eliseo; Lima, Nádson N. M.; Zuniga Linan, Lamia
1-gen-2024 Novel foods/feeds and novel frauds: The case of edible insects Fuso, Andrea; Leni, Giulia; Prandi, Barbara; Lolli, Veronica; Caligiani, Augusta
1-gen-2010 Una nuova generazione di batteri malolattici per vini a pH elevato Fumi, Maria Daria; Krieger Weber, Sibylle; Deleris Bou, Magali; Silva, Angela; Du Toit, Maret
1-gen-2011 Una nuova generazione di batteri omofermentanti: Lactobacillus plantarum Fumi, Maria Daria
1-gen-2016 Nuove ATEX e sicurezza intrinseca De Faveri, Dante Marco
1-gen-2019 Nutrients' and antinutrients' seed content in common bean (phaseolus vulgaris L.) lines carrying mutations affecting seed composition Giuberti, Gianluca; Tava, A.; Mennella, G.; Pecetti, L.; Masoero, Francesco; Sparvoli, F.; Fiego, A. L.; Campion, B.
21-feb-2013 Nutritional, environmental optimization and sustainability communication of food productions Riscazzi, Paola
1-gen-2021 Nutritional, physical and sensory characteristics of gluten-free biscuits incorporated with a novel resistant starch ingredient Cervini, M.; Frustace, Antonello; Garrido, G. D.; Rocchetti, Gabriele; Giuberti, Gianluca
1-gen-2024 Obesità e responsabilità dell’industria alimentare. Spigno, Giorgia
1-gen-2010 Occurrence of Ochratoxin A in raw ham muscle, salami and dry-cured ham from pigs fed with contaminated diet". Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Giacomo; Bertuzzi, Terenzio; Moseriti, Alessandra; Pietri, Amedeo; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
1-gen-2003 Occurrence of ochratoxin A-producing fungi in grapes grown in Italy Battilani, Paola; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Languasco, Luca; Giorni, Paola; Kozakiewicz, Zofia
1-gen-2010 Ochratoxin A and Aflatoxins in liquorice products". Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia
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