Sfoglia per SSD
Caffè - Macinazione per espresso.
2014 Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena
Calidad enológica de tapones de corcho
2007 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria
Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads?
2016 Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio
Cancer prevention in Europe: the Mediterranean dieta s a protective choice
2013 Giacosa, A; Barale, R; Bavaresco, Luigi; Gatenby, P; Gerbi, V; Janssen, J; Johnston, B; Kas, K; La Vecchia, C; Mainguet, P; Morazzoni, P; Negri, E; Pelucchi, C; Pezzotti, M; Rondanelli, M.
Candida zemplinina can reduce acetic acid produced by Saccharomyces cerevisiae in sweet wine fermentations
2012 Rantsiou, K.; Dolci, P.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Tofalo, R.; Torriani, S.; Suzzi, G.; Rolle, L.; Cololina, L.
Capacidad de hongos aislados de corcho y de Botrytis cinerea para transfomar 2,4,6-trichlorofenol en 2,4,6-trichloroanisol
2007 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Copete, M. L.; Salinas, M. R.
Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione.
2000 Silva, Angela; Lambri, Milena
Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition
2019 Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L.
Carotenoids concentration amonge maize genotypes measured by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS).
2004 Berardo, N.; Brenna, O. V.; Amato, A.; Valoti, P.; Pisacane, Vincenza; Motto, M.
Cassava, fonte alternativa di amidi
2011 Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks
2008 Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco
Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore
2014 Binaschi, M.; Dordoni, Roberta
Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini
2016 Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela
Changes in acoustic and mechanical properties of Cabernet Sauvignon seeds during ripening
2012 Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.
Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period
2019 Roda, Arianna; Lambri, Milena
Changes in chromatic characteristics and phenolic composition during winemaking and shelf-life of two types of red sweet sparkling wines
2011 Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Rolle, L.
Changes in saffron volatile profile according to its storage time
2010 Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Zalacain, Amaya; Kanakis, Charalabos D.; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A.; Polissiou, Moschos G.; Alonso, Gonzalo L.
CHANGES IN TEXTURE ANALYSIS PARAMETERS OF WINE GRAPE BERRIES AT TWO RIPENESS STAGES: A STUDY ON VARIETAL EFFECT
2017 Brillante, L.; Gaiotti, F.; Lovat, L.; Giacosa, S.; RÍO SEGADE, S.; Vincenzi, S.; Torchio, Fabrizio; Rolle, L.; Tomasi, D.
Changes in varietal volatile composition during shelf-life of two types of aromatic red sweet Brachetto sparkling wines
2012 Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Giordano, M.; Giacosa, S.; Rolle, L.
Characterisation of Vernaccia Nera (Vitis vinifera L.) grapes and wine
2017 Fracassetti, D.; Gabrielli, Mario; Corona, O.; Tirelli, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2014 | Caffè - Macinazione per espresso. | Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena | |
1-gen-2007 | Calidad enológica de tapones de corcho | Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria | |
1-gen-2016 | Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads? | Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio | |
1-gen-2013 | Cancer prevention in Europe: the Mediterranean dieta s a protective choice | Giacosa, A; Barale, R; Bavaresco, Luigi; Gatenby, P; Gerbi, V; Janssen, J; Johnston, B; Kas, K; La Vecchia, C; Mainguet, P; Morazzoni, P; Negri, E; Pelucchi, C; Pezzotti, M; Rondanelli, M. | |
1-gen-2012 | Candida zemplinina can reduce acetic acid produced by Saccharomyces cerevisiae in sweet wine fermentations | Rantsiou, K.; Dolci, P.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Tofalo, R.; Torriani, S.; Suzzi, G.; Rolle, L.; Cololina, L. | |
1-gen-2007 | Capacidad de hongos aislados de corcho y de Botrytis cinerea para transfomar 2,4,6-trichlorofenol en 2,4,6-trichloroanisol | Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Copete, M. L.; Salinas, M. R. | |
1-gen-2000 | Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. | Silva, Angela; Lambri, Milena | |
1-gen-2019 | Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition | Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L. | |
1-gen-2004 | Carotenoids concentration amonge maize genotypes measured by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS). | Berardo, N.; Brenna, O. V.; Amato, A.; Valoti, P.; Pisacane, Vincenza; Motto, M. | |
1-gen-2011 | Cassava, fonte alternativa di amidi | Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2008 | Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks | Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2014 | Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore | Binaschi, M.; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2016 | Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini | Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela | |
1-gen-2012 | Changes in acoustic and mechanical properties of Cabernet Sauvignon seeds during ripening | Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S. | |
1-gen-2019 | Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period | Roda, Arianna; Lambri, Milena | |
1-gen-2011 | Changes in chromatic characteristics and phenolic composition during winemaking and shelf-life of two types of red sweet sparkling wines | Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Rolle, L. | |
1-gen-2010 | Changes in saffron volatile profile according to its storage time | Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Zalacain, Amaya; Kanakis, Charalabos D.; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A.; Polissiou, Moschos G.; Alonso, Gonzalo L. | |
1-gen-2017 | CHANGES IN TEXTURE ANALYSIS PARAMETERS OF WINE GRAPE BERRIES AT TWO RIPENESS STAGES: A STUDY ON VARIETAL EFFECT | Brillante, L.; Gaiotti, F.; Lovat, L.; Giacosa, S.; RÍO SEGADE, S.; Vincenzi, S.; Torchio, Fabrizio; Rolle, L.; Tomasi, D. | |
1-gen-2012 | Changes in varietal volatile composition during shelf-life of two types of aromatic red sweet Brachetto sparkling wines | Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Giordano, M.; Giacosa, S.; Rolle, L. | |
1-gen-2017 | Characterisation of Vernaccia Nera (Vitis vinifera L.) grapes and wine | Fracassetti, D.; Gabrielli, Mario; Corona, O.; Tirelli, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile