Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 937 a 956 di 1.440
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2013 Non ribosomal peptide synthetases are intrinsic in the Bacillus subtilis group Bassi, Daniela; La Torre, Angela; Puglisi, Edoardo; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2023 Non si soffia ancora abbastanza nel fischietto... Spigno, Giorgia
1-gen-2003 Non-exhaustive extraction techniques (NEETs) for bioavailability assessment of organic hydrophobic compounds in soil Puglisi, Edoardo; Patterson, Colin J.; Paton, Graeme I.
1-gen-2022 A novel approach based on enzymatic hydrolysis for the valorisation of edible Parmigiano Reggiano cheese rinds Tedeschi, T; Prandi, B; Lolli, V; Gasparini, A; Leni, Giulia; Loffi, C; Nocetti, M; Pizzamiglio, V; Caligiani, A
1-gen-2015 Novel coal gasification process: Improvement of syngas yield and reduction of emissions Bassani, Andrea; Manenti, Flavio; Ranzi, Eliseo; Lima, Nádson N. M.; Zuniga Linan, Lamia
1-gen-2024 Novel foods/feeds and novel frauds: The case of edible insects Fuso, Andrea; Leni, Giulia; Prandi, Barbara; Lolli, Veronica; Caligiani, Augusta
1-gen-2018 Number of lymph nodes assessed has no prognostic impact in node-negative rectal cancers after neoadjuvant therapy. Results of the “Italian Society of Surgical Oncology (S.I.C.O.) Colorectal Cancer Network” (SICO-CCN) multicentre collaborative study Degiuli, M.; Arolfo, S.; Evangelista, A.; Lorenzon, Laura; Reddavid, R.; Staudacher, C.; De Nardi, P.; Rosati, R.; Elmore, U.; Coco, Claudio; Rizzo, G.; Belluco, C.; Forlin, M.; Milone, Maria; De Palma, G. D.; Rega, D.; Delrio, P.; Guerrieri, Maria Chiara; Ortenzi, M.; Muratore, A.; Marsanic, P.; Restivo, Attilio; Deidda, S.; Zuin, M.; Pucciarelli, S.; De Luca, R.; Persiani, Roberto; Biondi, Alberto; Roviello, F.; Marrelli, D.; Sgroi, G.; Turati, L.; Morino, M.
1-gen-2012 Una nuova procedura per ridurre i valori di elementi potenzialmente tossici contenuti in fanghi di depurazione urbana Baffi, Claudio; Cella, Fabio; Fumi, Ilaria; Trevisan, Marco
1-gen-2012 Una nuova procedura per ridurre i valori di elementi potenzialmente tossici contenuti in fanghi di depurazione urbana Baffi, Claudio; Cella, Fabio; Fumi, Ilaria; Trevisan, Marco
1-gen-2012 Nutrient Solution Concentration Affects Growth, Mineral Composition, Phenolic Acids, and Flavonoids in Leaves of Artichoke and Cardoon Rouphael, Youssef; Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Rea, Elvira; Colla, Giuseppe
1-gen-2019 Nutrients' and antinutrients' seed content in common bean (phaseolus vulgaris L.) lines carrying mutations affecting seed composition Giuberti, Gianluca; Tava, A.; Mennella, G.; Pecetti, L.; Masoero, Francesco; Sparvoli, F.; Fiego, A. L.; Campion, B.
1-gen-2013 The nutrigenomic investigation of C57BL/6N mice fed a short-term high-fat diet highlights early changes in clock genes expression Lizier, Michela; Bomba, Lorenzo; Minuti, Andrea; Chegdani, Fatima; Capraro, Jessica; Tondelli, Barbara; Mazza, Raffaele; Callegari, Maria Luisa; Trevisi, Erminio; Rossi, Filippo; Ajmone Marsan, Paolo; Lucchini, Franco
1-gen-2011 Nutrigenomics: a high fat diet influences gut gene expression in a mouse model Bomba, Lorenzo; Lizier, Michela; Minuti, Andrea; Sibella, Francesca; Chegdani, Fatima; Patrone, Vania; Tondelli, Barbara; Callegari, Maria Luisa; Ferrari, Susanna; Rossi, Filippo; Trevisi, Erminio; Lucchini, Franco
1-gen-2022 Nutrigenomics: an underestimated contribution to the functional role of polyphenols Dall'Asta, Margherita; Barbato, Mario; Rocchetti, Gabriele; Rossi, Filippo; Lucini, Luigi; Ajmone Marsan, Paolo; Colli, Licia
1-gen-2015 Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2020 Nutritional characterization of Butternut squash (Cucurbita moschata D.): Effect of variety (Ariel vs. Pluto) and farming type (conventional vs. organic) Armesto, J.; Rocchetti, Gabriele; Senizza, Biancamaria; Pateiro, M.; Barba, F. J.; Dominguez, R.; Lucini, Luigi; Lorenzo, J. M.
1-gen-2021 Nutritional, physical and sensory characteristics of gluten-free biscuits incorporated with a novel resistant starch ingredient Cervini, M.; Frustace, Antonello; Garrido, G. D.; Rocchetti, Gabriele; Giuberti, Gianluca
1-gen-2015 Occurrence of antilisterial structural bacteriocins genes in meat borne lactic acid bacteria Fontana, C; Cocconcelli, Pier Sandro; Vignolo, G; Saavedra, L.
1-gen-2022 Ochratoxin A and Sterigmatocystin in Long-Ripened Grana Cheese: Occurrence, Wheel Rind Contamination and Effectiveness of Cleaning Techniques on Grated Products Pietri, Amedeo; Leni, Giulia; Mulazzi, Annalisa; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2007 Ochratoxin A decontamination by lactic acid bacteria in wine: adsorption or biodegradation? Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; Silva, Angela
Mostrati risultati da 937 a 956 di 1.440
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile