Entomophagy is a common practice in many African countries, where insects often represent a significant proportion of protein in the diet of many rural populations. Studies about the possibility of easy rearing of edible insects are presented, both for human and animal consumption.
Pellizzoni, M., Anaclerio, M., Trevisan, M., Bertoni, G., Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo, in Calliera, M. (ed.), Il progetto Edible Insects, Nutrire il Pianeta con nuove fonti sostenibili, Capri Editore, Piacenza 2015: 24- 25 [http://hdl.handle.net/10807/70075]
Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo
Pellizzoni, Marco;Anaclerio, Matteo;Trevisan, Marco;Bertoni, Giuseppe
2015
Abstract
Entomophagy is a common practice in many African countries, where insects often represent a significant proportion of protein in the diet of many rural populations. Studies about the possibility of easy rearing of edible insects are presented, both for human and animal consumption.I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.