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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2003 Problematiche alimentari da inquinamento indoor Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Pagella, Claudio; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2014 Le problematiche ambientali dell'allevamento suino Ariberti, Ronny
1-gen-2014 Le problematiche ambientali dell'allevamento suino Ariberti, Ronny
1-gen-2010 Problematiche di origine animale del mais Cravedi, Piero; Mazzoni, Emanuele
1-gen-2008 Problematiche di protezione degli alimenti da infestanti Cravedi, Piero
1-gen-2023 PROCEDIMENTO ED APPARATO PER LA VINIFICAZIONE DI UN PIGIATO D’UVA Lambri, Milena
1-gen-2004 Proceedings of the meeting of the Working Group "Integrated Plant Protection in Stone Fruit" Cravedi, Piero; Mazzoni, Emanuele
1-gen-2014 Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2013 Process development of food technologies for incoming countries Roda, Arianna
1-gen-2015 Process Development of Food Technologies for Incoming Countries Vinegar Production from Pineapple Waste Roda, Arianna
1-gen-2012 A process to provide harmonised criteria for the selection of indicators for pesticide risk reduction within the framework of the sustainable use directive Calliera, Maura; Marchis, Alexandru Vasile; Bollmohr, Silke; Sacchettini, Gabriele; Lamastra, Lucrezia; Capri, Ettore
1-gen-2022 Processed kaolin particles film, an environment friendly and climate change mitigation strategy tool for Mediterranean vineyards Dinis, L. -T.; Frioni, Tommaso; Bernardo, S.; Correia, C.; Moutinho-Pereira, J.
1-gen-2001 Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione Lambri, Milena; Pagella, Claudio
1-gen-2013 Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Riggio, Giulia
1-gen-2014 I prodotti tipici Lanciotti, Claudia; Gjika, Ilir; Pretolani, Roberto
1-gen-2012 Product Differentiation and Brand Competition in the Italian Breakfast Cereal Market: a Distance Metric Approach Sckokai, Paolo; Varacca, Alessandro
1-gen-2020 Product qualification as a means of identifying sustainability pathways for place-based agri-food systems: The case of the GI Corsican Grapefruit (France) Millet, M.; Keast, V.; Gonano, Stefano; Casabianca, F.
1-gen-2010 Production and characterization of Gal-/- minipigs over-expressing hCD55 Brunetti, D; Perota, A; Lagutina, I; Chatelais, M; Charreau, B; Duchi, R; Lazzari, G; Lucchini, Franco; Galli, C.
1-gen-2013 Production and release of asexual sporangia in Plasmopara viticola Caffi, Tito; Gilardi, G.; Monchiero, M.; Rossi, Vittorio
1-gen-2013 Production of a functional human acid maltase in tobacco seeds; biochemical analysis, uptake by human GSDII cells and in vivo studies in GAA knockout mice. Martiniuk, Frank; Reggi, Serena; Tchou, Wong; Rom, William; Busconi, Matteo; Fogher, Corrado
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