Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 25 a 44 di 1.440
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Addition of nonstarch polysaccharides degrading enzymes to two hulless barley varieties fed in diets for weaned pigs Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Morlacchini, Mauro; Giuberti, Gianluca; Moschini, Maurizio; Rzepus, Marcin; Della Casa, G.
1-gen-2017 Additions of glutathione or specific glutathione-rich dry inactivated yeast preparation (DYP) to sauvignon blanc must: Effect on wine chemical and sensory composition Gabrielli, Mario; Aleixandre-Tudo, J. L.; Kilmartin, P. A.; Sieczkowski, N.; du Toit, W. J.
1-gen-2015 Adhesive behaviour and virulence of coagulase negative staphylococci isolated from Italian cheeses. Artini, M; Cellini, A; Papa, R; Tilotta, M; Scoarughi, Gl; Gazzola, Simona; Fontana, C; Tempera, G; Cocconcelli, Pier Sandro; Selan, L.
1-gen-2022 Administration of probiotic lactic acid bacteria to modulate fecal microbiome in feedlot cattle Mansilla, Flavia Ivana; Ficoseco, Cecilia Aristimuño; Miranda, María Hortencia; Puglisi, Edoardo; Nader-Macías, María Elena Fatima; Vignolo, Graciela Margarita; Fontana, Cecilia Alejandra
1-gen-2016 Administration ofAloe arborescenshomogenate to cattle: interaction with rumen fermentation and gut absorption of aloin Bani, Paolo; Grossi, Paolo; Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Minuti, Andrea; Trevisi, Erminio
1-gen-2021 Adopting environmentally-friendly certifications: Transaction cost and capabilities perspectives within the Italian wine supply chain Stranieri, Stefanella; Varacca, Alessandro; Casati, Mirta; Capri, Ettore; Soregaroli, Claudio
1-gen-2023 Adsorption Capabilities of Fungoid Chitosan Toward Organic Acids in Model Solutions and White Wine Gruppi, Alice; Romanini, Elia; Bassani, Andrea; Lambri, Milena; Chinnici, F.; Gabrielli, Mario
1-gen-2000 Advances in understanding stilbene (resveratrol, ε-viniferin) -grapevine relationships Fregoni, Costanza; Bavaresco, Luigi; Cantu', Enrica; Petegolli, D.; Vizzon, D.; Chiusa, Giorgio; Trevisan, Marco
1-gen-2014 Aggiornamenti sull'uso della bentonite in enologia. Lambri, Milena; Dordoni, Roberta
1-gen-2016 AGRONOMIC SELENIUM BIOFOTIFICATION OF GRAPES AND SANGIOVESE WINE Fontanella, Maria Chiara; D’Amato, R.; Regni, L.; Proietti, P.; Beone, Gian Maria; Businelli, D. .
1-gen-2022 Agronomical valorization of eluates from the industrial production of microorganisms: Chemical, microbiological, and ecotoxicological assessment of a novel putative biostimulant Bellotti, Gabriele; Taskin, Eren; Guerrieri, Maria Chiara; Beone, Gian Maria; Menta, Cristina; Remelli, Sara; Bandini, Fabrizio; Tabaglio, Vincenzo; Fiorini, Andrea; Capra, Federico; Bortolaso, Rossella; Sello, Simone; Sudiro, Cristina; Cocconcelli, Pier Sandro; Vuolo, Francesco; Puglisi, Edoardo
1-gen-2023 Algal nutraceuticals: A perspective on metabolic diversity, current food applications, and prospects in the field of metabolomics Garcia-Perez, P.; Cassani, L.; Garcia-Oliveira, P.; Xiao, J.; Simal-Gandara, J.; Prieto, M. A.; Lucini, Luigi
1-gen-2012 Un alieno minaccia i nostri alberi Todeschini, Valeria
1-gen-2023 Alimenti ultra-processati Spigno, Giorgia
1-gen-2018 Allevamento animale e sostenibilità ambientale. Vol. 2: Le tecnologie Moschini, Maurizio; Froldi, Federico; Lamastra, Lucrezia; Masoero, Francesco; Pallaroni, Lea; Zaupa, Roberto
1-gen-1997 Allogeneic bone marrow transplantation versus chemotherapy in high-risk childhood acute lymphoblastic leukaemia in first remission. Associazione Italiana di Ematologia ed Oncologia Pediatrica (AIEOP) and the Gruppo Italiano Trapianto di Midollo Osseo (GITMO) Uderzo, C; Valsecchi, M G; Balduzzi, A; Dini, G; Miniero, R; Locatelli, Franco; Rondelli, R; Pession, A; Arcese, W; Bacigalupo, Andrea; Polchi, P; Andolina, M; Messina, C; Conter, V; Aricó, M; Galimberti, Sofia; Masera, G
1-gen-2006 Alternatives to cork Lambri, Milena
1-gen-2013 Amyotrophic lateral sclerosis (ALS) swine models: Production and preliminary characterization Grindatto, A; Perota, A; Chieppa, Mn; Costassa, Ev; Colleoni, S; Lo Faro, M; Duchi, R; Palmitessa, C; Lagutina, I; Tortarolo, M; Lazzari, G; Lucchini, Franco; Bendotti, C; Corona, C; Galli, C; Casalone, C.
1-gen-2022 Anaerobic digestion and aerobic composting of rigid biopolymers in bio-waste treatment: fate and effects on the final compost Bandini, Francesca; Taskin, Eren; Vaccari, Filippo; Soldano, Mariangela; Piccinini, Sergio; Frache, Alberto; Remelli, Sara; Menta, Cristina; Cocconcelli, Pier Sandro; Puglisi, Edoardo
1-gen-2022 Analisi reologiche nello sviluppo e controllo qualità di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G.
Mostrati risultati da 25 a 44 di 1.440
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile