Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 553 a 572 di 778
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Potentially emerging food safety issue: an analysis of the reports published by the European union's Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF) and a discussion of the melanine case study Prandini, Aldo; Sigoli, Samantha; Kleter, Gijs A; Marvin, Hans J. P.
1-gen-2019 Pre- and Postharvest Strategies to Minimize Mycotoxin Contamination in the Rice Food Chain Gonçalves, A.; Gkrillas, A.; Dorne, J. L.; Dall'Asta, Chiara; Palumbo, Roberta; Lima, N.; Battilani, Paola; Venâncio, A.; Giorni, Paola
1-gen-2012 Prediction of cheese yield using near infrared spectroscopy (NIRS) Cattaneo, Tiziana M. P.; Care', Sara; Marinoni, Laura; Perrone, Alessandra; Aleandri, Riccardo
1-gen-2010 Preliminary Investigation into the Geographical Origin Differentiation of Saffron (Crocus sativus L.) by Multi-Element (HCN) Stable Isotope Analysis Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.; Kelly, Simon; Marigheto, Niusa
1-gen-2013 A preliminary study investigating consumer preference for cheese and beer pairings Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-1987 Prelliminary assessment on the use immobilized yeast cells in sodium alginate for sparkling wine processes Fumi, Maria Daria; Trioli, Gianni; Colagrande, Osvaldo
1-gen-2021 Preschooler liking of meal components: The impact of familiarity, neophobia, and sensory characteristics Donadini, G.; Spigno, G.; Porretta, S.
1-gen-2022 Preschoolers’ liking of citrus fruits served as a mid-morning snack Donadini, Gianluca; Porretta, Sebastiano; Fumi, Maria Daria; Spigno, Giorgia
1-gen-2006 Presence of black aspergilli and ochratoxin A in vineyards in Italy. Battilani, Paola; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo
1-gen-2004 Preservare la qualità originaria Callegari, B.; Lambri, Milena
1-gen-2016 Prevention of the appearance of light-struck taste in white wine / Prevenzione della comparsa del gusto di luce nel vino bianco Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario; Encinas, Jordi; Manara, Maria; Pellegrino, Luisa; Tirelli, Antonio
1-gen-2008 Preventive and corrective action to minimise ochratoxin a in grapes and wine Battilani, Paola; Cabanes, J.; Giorni, Paola; Kozakiewicz, Sofia; Lebrihi, A.; Lichter, A.; Minguez, S.; Mulè, Giuseppina; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Sanchis, V.; Silva, Angela; Tjamos, E.; Venancio, A.; Zinzani, G.
1-gen-2003 Problematiche alimentari da inquinamento indoor Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Pagella, Claudio; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2023 PROCEDIMENTO ED APPARATO PER LA VINIFICAZIONE DI UN PIGIATO D’UVA Lambri, Milena
1-gen-2014 Process development for maltodextrins and glucose syrup from cassava Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2013 Process development of food technologies for incoming countries Roda, Arianna
1-gen-2015 Process Development of Food Technologies for Incoming Countries Vinegar Production from Pineapple Waste Roda, Arianna
17-mar-2016 PROCESS DEVELOPMENT OF FOOD TECHNOLOGIES FOR INCOMING COUNTRIES VINEGAR PRODUCTION FROM PINEAPPLE WASTE Roda, Arianna
1-gen-2001 Processi di vinificazione in rosso: tecniche innovative di macerazione Lambri, Milena; Pagella, Claudio
1-gen-2013 Prodotti da forno con ingredienti reperibili in Paesi in via di sviluppo Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Riggio, Giulia
Mostrati risultati da 553 a 572 di 778
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile