Gruppi, Alice

Gruppi, Alice  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2024 A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Adsorption Capabilities of Fungoid Chitosan Toward Organic Acids in Model Solutions and White Wine Gruppi, Alice; Romanini, Elia; Bassani, Andrea; Lambri, Milena; Chinnici, F.; Gabrielli, Mario
1-gen-2024 Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Effect of different fibre addition on cookie dough and texture Gruppi, Alice; Giuberti, Gianluca; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
1-gen-2022 Impact of Enzymatic Hydrolysis and Heat Inactivation on the Physicochemical Properties of Milk Protein Hydrolysates Gruppi, Alice; Dermiki, M.; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J.
1-gen-2022 Impiego di fibre in prodotti da forn Gruppi, A; Spigno, G
1-gen-2022 Sostituzione delle uova in prodotti da forno Gruppi, A; Spigno, G
1-gen-2021 Effect of Dietary Fiber and Thermal Conditions on Rice Bran Wax-Based Structured Edible Oils Principato, Laura; Carullo, Daniele; Bassani, Andrea; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2021 Potential application of resistant starch sorghum in gluten-free pasta: Nutritional, structural and sensory evaluations Cervini, M.; Gruppi, Alice; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia; Giuberti, Gianluca
1-gen-2020 How additive manufacturing can boost the bioactivity of baked functional foods Oliveira, S. M.; Gruppi, Alice; Vieira, M. V.; Matos, G. S.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. C.; Fucinos, P.; Spigno, Giorgia; Pastrana, L. M.
17-apr-2020 INNOVATIVE BAKERY PRODUCTS Gruppi, Alice
1-gen-2019 Enzymatic pre-treatments in the valorisation of agri-food residues Alberici, Noemi; Fiorentini, Cecilia; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; House, Alistair; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Freeze-dried products based on walnuts: Interaction between fat fraction and dietary fiber Dordoni, Roberta; Garrido, G. D.; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Innovative milk and whey protein hydrolysates Gruppi, Alice; Dermiki, Maria; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J.
1-gen-2019 Innovative milk and whey protein hydrolysates Gruppi, Alice; Dermiki, M.; Fitzgerald, R. J.; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
1-gen-2017 Enzymatic wheat conditioning Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia