Spigno, Giorgia

Spigno, Giorgia  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 172 (tempo di esecuzione: 0.049 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2024 A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Competenze trasversali Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.
1-gen-2024 Riflessioni di fine e inizio anno. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Una responsabilità condivisa. Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Alimenti ultra-processati Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F.
1-gen-2023 Characterization of Durum-Wheat Pasta Containing Resistant Starch from Debranched Waxy Rice Starch Cervini, Mariasole; Gabrielli, Mario; Spigno, Giorgia; Giuberti, Gianluca
1-gen-2023 Collaborazione industria – università Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Digital Data & Big Data Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Do biodegradable food packaging films from agro-food waste pay off? A cost-benefit analysis in the context of Europe Tassinari, Gianmaria; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia; Soregaroli, Claudio; Drabik, Dušan
1-gen-2023 Effect of different fibre addition on cookie dough and texture Gruppi, Alice; Giuberti, Gianluca; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Episperm Separation from Walnut Kernels: Optimization of the Techniques and Impact on the Products Stability Rossetti, Chiara; Panzanini, Marco; Bertolini, Federico; Spigno, Giorgia; Dordoni, Roberta
1-gen-2023 La corretta informazione Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Microwave heating in food processing Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Non si soffia ancora abbastanza nel fischietto... Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Spesso buono oltre Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2023 SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta