Sfoglia per SSD
Innovative milk and whey protein hydrolysates
2019 Gruppi, Alice; Dermiki, Maria; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J.
Innovative Nutritional Aspects of locally produced Italian cheeses
2010 Magnano San Lio, Eugenia
INTEGRATED APPROACH TO THE SELECTION OF NEW PROBIOTICS FOR HUMAN APPLICATION
2016 Guidesi, Elena
Interaction between Fish Skin Gelatin and Pea Protein at Air-Water Interface after Ultrasound Treatment
2022 Odelli, D.; Sarigiannidou, K.; Soliani, A.; Marie, R.; Mohammadifar, M. A.; Jessen, F.; Spigno, Giorgia; Vall-Llosera, M.; de Carvalho, A. F.; Verni, M.; Casanova, F.
Interactions between phenolic compounds, amylolytic enzymes and starch: an updated overview
2020 Giuberti, Gianluca; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi
INTERVENTI NEL PROCESSO DI PRODUZIONE DELLE BEVANDE FERMENTATE PER UN MIGLIORAMENTO GUSTO - OLFATTIVO E IGIENICO - SANITARIO DEI PRODOTTI
2009 Braga, Anika
Introductory note
2006 Battilani, Paola; Logrieco, Antonio; Magan, Naresh
Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Investigating the use of gradient boosting machine, random forest and their ensemble to predict skin flavonoid content from berry physical-mechanical characteristics in wine grapes
2015 Brillante, Luca; Gaiotti, Federica; Lovat, Lorenzo; Vincenzi, Simone; Simone, Giacosa; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Rolle, Luca; Tomasi, Diego
Investigation on phenolic and aroma compounds of table grapes from Romania
2016 Lung, M. L.; Pamfil, D.; Nastasia, P. O. P.; Catana, C.; Lazar, S. L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Ferrandino, A.; Rio Segade, S.; Rolle, L.
Investigation on the heat stability and the pH-driven changes in the protein profile of an Italian white wine
2012 Giribaldi, Marzia; Dordoni, Roberta; Riva, Marta Violetta; Giuffrida, Maria Gabriella; Lambri, Milena
Ioduro e iodato in latte prodotto da vacche alimentate con dieta arricchita in iodio.
2010 Battaglia, Marco; Campanale, Anna Flora; Beone, Gian Maria
Is freeze-drying really expensive?
2012 Dordoni, Roberta
Italian Grape Ale Beers Obtained with Malvasia di Candia Aromatica Grape Variety: Evolution of Phenolic Compounds during Fermentation
2023 Leni, Giulia; Romanini, Elia; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Bresciani, Letizia; Lambri, Milena; Dall'Asta, Margherita; Gabrielli, Mario
Kinetic model of wheat straw autohydrolysis considering heating and cooling phases
2021 Bassani, Andrea; Fiorentini, Cecilia; Garrido, G. D.; Carullo, Daniele; Spigno, Giorgia
Known and emerging mycotoxins in small-and large-scale brewed beer
2018 Bertuzzi, T.; Rastelli, S.; Mulazzi, A.; Donadini, G.; Pietri, A.
L'industria alimentare verso un concetto di qualità globale. Realizzazione di un sistema qualità nell'industria del torrone.
2003 Spigno, Giorgia; De Nardo, Francesco; De Faveri, Dante Marco
La corretta informazione
2023 Spigno, Giorgia
Lactic acid bacteria as biological scavange in wine
2007 Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Lactobacillus plantarum sequential inoculation: malolactic and biogenic amines occurrence in wine
2013 Moncalvo, Alessandro; Silva, Angela; Domeneghetti, Daniele; Fumi, Maria Daria
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile