Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 303 a 322 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2008 Impact of coating VOCs on sensory characters of alcoholic beverages - A case study: the wine Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2013 Impact of different advanced ripening stages on berry texture properties of ‘Red Globe’ and ‘Crimson Seedless’ table grape cultivars (Vitis vinifera L.). Rio Segade, S.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; De Palma, L.; Novello, V.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2022 Impact of Enzymatic Hydrolysis and Heat Inactivation on the Physicochemical Properties of Milk Protein Hydrolysates Gruppi, Alice; Dermiki, M.; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J.
1-gen-2009 Impact of full-scale brewing processes on lager beer nitrogen compounds Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena; Donadini, Gianluca; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2021 Impact of grape pomace powder on the phenolic bioaccessibility and on in vitro starch digestibility of wheat based bread Rocchetti, Gabriele; Rizzi, C.; Cervini, M.; Rainero, G.; Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Lucini, Luigi; Simonato, B.
1-gen-2019 Impact of grape skin extract addition on walnut paste stability Dordoni, Roberta; Cantaboni, Silvia; Spigno, Giorgia
1-gen-2018 Impact of Increasing Levels of Oxygen Consumption on the Evolution of Color, Phenolic, and Volatile Compounds of Nebbiolo Wines Petrozziello, Maurizio; Torchio, Fabrizio; Piano, Federico; Giacosa, Simone; Ugliano, Maurizio; Bosso, Antonella; Rolle, Luca
1-gen-2015 Impact of maceration enzymes on skin softening and relationship with anthocyanin extraction in winegrapes with different anthocyanin profiles. Rio Segade, S.; Pace, C.; Torchio, Fabrizio; Giacosa, S.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2017 Impact of post-harvest ozone treatments on the skin phenolic extractability of red winegrapes cv Barbera and Nebbiolo (Vitis vinifera L.) Paissoni, M. A. Ad; Río Segade, S. A; Giacosa, S. A; Torchio, Fabrizio; Cravero, F. A; Englezos, V. A; Rantsiou, K. A; Carboni, C. C; Gerbi, V. A; Teissedre, P. L. d; Rolle, L. A.
1-gen-2016 Impact of postharvest dehydration process of winegrapes on mechanical and acoustic properties of the seeds and their relationship with flavanol extraction during simulated maceration Rio Segade, S.; Torchio, Fabrizio; Gerbi, V.; Quijada Morin, N.; Garcia Estèvez, I.; Giacosa, S.; Escribano Bailòn, M. T.; Rolle, L.
1-gen-2017 Impact of postharvest ozone treatments on the berry skin resveratrol content: short and continuous exposure. Giacosa, S.; Vincenzi, S.; Ossola, C.; Paissoni, M. A.; Torchio, Fabrizio; Lambri, Milena; Rolle, L.; Río Segade, S.
1-gen-2014 Impact of several pre-treatments on the extraction of phenolic compounds in winegrape varieties with different anthocyanin profiles and skin mechanical properties. Rio Segade, Susana; Torchio, Fabrizio; Giacosa, Simone; Aimonino, Davide Ricauda; Gay, Paolo; Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo
1-gen-2008 Impact of toasting parameters on the colour of coffee Manara, Elena; Lambri, Milena; Girasoli, Alessia
1-gen-2009 Impatto della bentonite sulle differenti frazioni proteiche e sui composti aromatici di origine varietale e fermentativa Dordoni, Roberta; Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Manara, Maria
1-gen-2004 Impatto sensoriale del 2,4,6-tricloanisolo in differenti tipologie di vino Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
1-gen-2000 Impiego dei gas nella depurazione Minetti, Monica; Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Perego, P.
1-gen-1999 L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2008 Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Silva, Angela; Manara, Maria
Mostrati risultati da 303 a 322 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile