Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 263 a 282 di 1.440
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2017 Computer Aided Chemical Engineering Bassani, Andrea; Pirola, Carlo; Bozzano, Giulia; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
1-gen-2016 Computer Aided Chemical Engineering Bassani, Andrea; Speelmanns, Eva Marie; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
1-gen-2016 Confronto tra suolo degradato e suolo ricostituito per la produzione di pomodoro Manfredi, Paolo; Cassinari, Chiara; Trevisan, Marco
1-gen-2010 Confronto tra tecnologie termiche tradizionali e riscaldamento elettrico Spigno, Giorgia
1-gen-2013 Considerazioni sui risultati di 20 anni di analisi entomologiche sugli alimenti Cravedi, Piero; Anaclerio, Matteo; Cigolini, Manuela; Pagani, Marco
1-gen-2016 Consumer interest in specialty beers in three European markets Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Kordialik Bogacka, E.; Maggi, Luana; Lambri, Milena; Sckokai, Paolo
1-gen-2012 La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR). Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco
1-gen-2008 Contenuto di pesticidi in acque di pioggia nella provincia di Forlì. Considerazioni preliminari per una stima della contaminazione atmosferica” Calliera, Maura; Marco, Vighi
1-gen-2016 Contributi scientifici della ricerca sulla ricostituzione dei suoli Cassinari, Chiara; Manfredi, Paolo; Trevisan, Marco
1-gen-2019 Contribution of different life cycle stages to the greenhouse gas emissions associated with three balanced dietary patterns Corrado, S; Luzzani, Gloria; Trevisan, Marco; Lamastra, Lucrezia
1-gen-2019 Conventional, non-conventional extraction techniques and new strategies for the recovery of bioactive compounds from plant material for human nutrition Putnik, P.; Barba, F. J.; Lucini, Luigi; Rocchetti, Gabriele; Montesano, D.
1-gen-2015 Cooking quality and starch digestibility of gluten free pasta using new bean flour Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Cerioli, Carla; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2023 Copper boosts the biostimulant activity of a vegetal-derived protein hydrolysate in basil: morpho-physiological and metabolomics insights Rouphael, Y.; Carillo, P.; Ciriello, M.; Formisano, L.; El-Nakhel, C.; Ganugi, P.; Fiorini, Andrea; Miras Moreno, Maria Begona; Zhang, Leilei; Cardarelli, M.; Lucini, Luigi; Colla, G.
1-gen-2024 Copper toxicity on Eisenia fetida in a vineyard soil: a combined study with standard tests, genotoxicity assessment and gut metagenomic analysis Marini, Enrica; De Bernardi, Arianna; Tagliabue, Francesca; Casucci, Cristiano; Tiano, Luca; Marcheggiani, Fabio; Vaccari, Filippo; Taskin, Eren; Puglisi, Edoardo; Brunetti, Gianluca; Vischetti, Costantino
1-gen-2018 Correction of a Recessive Genetic Defect by CRISPR-Cas9-Mediated Endogenous Repair Susani, Lucia; Castelli, Alessandra; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Paulis, Marianna
1-gen-2021 Coumarin interferes with polar auxin transport altering microtubule cortical array organization in arabidopsis thaliana (L.) heynh. root apical meristem Bruno, L.; Talarico, E.; Cabeiras-Freijanes, L.; Madeo, M. L.; Muto, A.; Minervino, M.; Lucini, Luigi; Miras Moreno, Maria Begona; Sofo, A.; Araniti, F.
1-gen-2011 Coupling of DGT and HPLC-ICP-MS as a tool in assessing the risk from contaminated soils: a new approach? Beone, Gian Maria; Cattani, Ilenia; Boccelli, Raffaella; Trevisan, Marco
1-gen-2020 COVID-19 disease and nutritional choices: how will the pandemic reconfigure our food psychology and habits? A case study of the Italian population Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina
1-gen-2010 Creation of a ubiquitous vector for expression oh hSOD1G93Ain pig Chieppa, Mn; Perota, A; Brunetti, D; Porcario, C; Tortarolo, M; Lazzari, G; Bendotti, C; Corona, C; Lucchini, Franco; Casalone, C; Galli, C.
1-gen-2021 Current perspectives in cell-based approaches towards the definition of the antioxidant activity in food Martinelli, E.; Granato, D.; Azevedo, L.; Goncalves, J. E.; Lorenzo, J. M.; Munekata, P. E. S.; Simal-Gandara, J.; Barba, F. J.; Carrillo, C.; Riaz Rajoka, M. S.; Lucini, Luigi
Mostrati risultati da 263 a 282 di 1.440
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile