Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Computer Aided Chemical Engineering
2017 Bassani, Andrea; Pirola, Carlo; Bozzano, Giulia; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Computer Aided Chemical Engineering
2016 Bassani, Andrea; Speelmanns, Eva Marie; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Confronto tra suolo degradato e suolo ricostituito per la produzione di pomodoro
2016 Manfredi, Paolo; Cassinari, Chiara; Trevisan, Marco
Confronto tra tecnologie termiche tradizionali e riscaldamento elettrico
2010 Spigno, Giorgia
Considerazioni sui risultati di 20 anni di analisi entomologiche sugli alimenti
2013 Cravedi, Piero; Anaclerio, Matteo; Cigolini, Manuela; Pagani, Marco
Consumer interest in specialty beers in three European markets
2016 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Kordialik Bogacka, E.; Maggi, Luana; Lambri, Milena; Sckokai, Paolo
La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR).
2012 Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco
Contenuto di pesticidi in acque di pioggia nella provincia di Forlì. Considerazioni preliminari per una stima della contaminazione atmosferica”
2008 Calliera, Maura; Marco, Vighi
Contributi scientifici della ricerca sulla ricostituzione dei suoli
2016 Cassinari, Chiara; Manfredi, Paolo; Trevisan, Marco
Contribution of different life cycle stages to the greenhouse gas emissions associated with three balanced dietary patterns
2019 Corrado, S; Luzzani, Gloria; Trevisan, Marco; Lamastra, Lucrezia
Conventional, non-conventional extraction techniques and new strategies for the recovery of bioactive compounds from plant material for human nutrition
2019 Putnik, P.; Barba, F. J.; Lucini, Luigi; Rocchetti, Gabriele; Montesano, D.
Cooking quality and starch digestibility of gluten free pasta using new bean flour
2015 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Cerioli, Carla; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
Copper boosts the biostimulant activity of a vegetal-derived protein hydrolysate in basil: morpho-physiological and metabolomics insights
2023 Rouphael, Y.; Carillo, P.; Ciriello, M.; Formisano, L.; El-Nakhel, C.; Ganugi, P.; Fiorini, Andrea; Miras Moreno, Maria Begona; Zhang, Leilei; Cardarelli, M.; Lucini, Luigi; Colla, G.
Copper toxicity on Eisenia fetida in a vineyard soil: a combined study with standard tests, genotoxicity assessment and gut metagenomic analysis
2024 Marini, Enrica; De Bernardi, Arianna; Tagliabue, Francesca; Casucci, Cristiano; Tiano, Luca; Marcheggiani, Fabio; Vaccari, Filippo; Taskin, Eren; Puglisi, Edoardo; Brunetti, Gianluca; Vischetti, Costantino
Correction of a Recessive Genetic Defect by CRISPR-Cas9-Mediated Endogenous Repair
2018 Susani, Lucia; Castelli, Alessandra; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Paulis, Marianna
Coumarin interferes with polar auxin transport altering microtubule cortical array organization in arabidopsis thaliana (L.) heynh. root apical meristem
2021 Bruno, L.; Talarico, E.; Cabeiras-Freijanes, L.; Madeo, M. L.; Muto, A.; Minervino, M.; Lucini, Luigi; Miras Moreno, Maria Begona; Sofo, A.; Araniti, F.
Coupling of DGT and HPLC-ICP-MS as a tool in assessing the risk from contaminated soils: a new approach?
2011 Beone, Gian Maria; Cattani, Ilenia; Boccelli, Raffaella; Trevisan, Marco
COVID-19 disease and nutritional choices: how will the pandemic reconfigure our food psychology and habits? A case study of the Italian population
2020 Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina
Creation of a ubiquitous vector for expression oh hSOD1G93Ain pig
2010 Chieppa, Mn; Perota, A; Brunetti, D; Porcario, C; Tortarolo, M; Lazzari, G; Bendotti, C; Corona, C; Lucchini, Franco; Casalone, C; Galli, C.
Current perspectives in cell-based approaches towards the definition of the antioxidant activity in food
2021 Martinelli, E.; Granato, D.; Azevedo, L.; Goncalves, J. E.; Lorenzo, J. M.; Munekata, P. E. S.; Simal-Gandara, J.; Barba, F. J.; Carrillo, C.; Riaz Rajoka, M. S.; Lucini, Luigi
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2017 | Computer Aided Chemical Engineering | Bassani, Andrea; Pirola, Carlo; Bozzano, Giulia; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio | |
1-gen-2016 | Computer Aided Chemical Engineering | Bassani, Andrea; Speelmanns, Eva Marie; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio | |
1-gen-2016 | Confronto tra suolo degradato e suolo ricostituito per la produzione di pomodoro | Manfredi, Paolo; Cassinari, Chiara; Trevisan, Marco | |
1-gen-2010 | Confronto tra tecnologie termiche tradizionali e riscaldamento elettrico | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2013 | Considerazioni sui risultati di 20 anni di analisi entomologiche sugli alimenti | Cravedi, Piero; Anaclerio, Matteo; Cigolini, Manuela; Pagani, Marco | |
1-gen-2016 | Consumer interest in specialty beers in three European markets | Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Kordialik Bogacka, E.; Maggi, Luana; Lambri, Milena; Sckokai, Paolo | |
1-gen-2012 | La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR). | Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco | |
1-gen-2008 | Contenuto di pesticidi in acque di pioggia nella provincia di Forlì. Considerazioni preliminari per una stima della contaminazione atmosferica” | Calliera, Maura; Marco, Vighi | |
1-gen-2016 | Contributi scientifici della ricerca sulla ricostituzione dei suoli | Cassinari, Chiara; Manfredi, Paolo; Trevisan, Marco | |
1-gen-2019 | Contribution of different life cycle stages to the greenhouse gas emissions associated with three balanced dietary patterns | Corrado, S; Luzzani, Gloria; Trevisan, Marco; Lamastra, Lucrezia | |
1-gen-2019 | Conventional, non-conventional extraction techniques and new strategies for the recovery of bioactive compounds from plant material for human nutrition | Putnik, P.; Barba, F. J.; Lucini, Luigi; Rocchetti, Gabriele; Montesano, D. | |
1-gen-2015 | Cooking quality and starch digestibility of gluten free pasta using new bean flour | Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Cerioli, Carla; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco | |
1-gen-2023 | Copper boosts the biostimulant activity of a vegetal-derived protein hydrolysate in basil: morpho-physiological and metabolomics insights | Rouphael, Y.; Carillo, P.; Ciriello, M.; Formisano, L.; El-Nakhel, C.; Ganugi, P.; Fiorini, Andrea; Miras Moreno, Maria Begona; Zhang, Leilei; Cardarelli, M.; Lucini, Luigi; Colla, G. | |
1-gen-2024 | Copper toxicity on Eisenia fetida in a vineyard soil: a combined study with standard tests, genotoxicity assessment and gut metagenomic analysis | Marini, Enrica; De Bernardi, Arianna; Tagliabue, Francesca; Casucci, Cristiano; Tiano, Luca; Marcheggiani, Fabio; Vaccari, Filippo; Taskin, Eren; Puglisi, Edoardo; Brunetti, Gianluca; Vischetti, Costantino | |
1-gen-2018 | Correction of a Recessive Genetic Defect by CRISPR-Cas9-Mediated Endogenous Repair | Susani, Lucia; Castelli, Alessandra; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Paulis, Marianna | |
1-gen-2021 | Coumarin interferes with polar auxin transport altering microtubule cortical array organization in arabidopsis thaliana (L.) heynh. root apical meristem | Bruno, L.; Talarico, E.; Cabeiras-Freijanes, L.; Madeo, M. L.; Muto, A.; Minervino, M.; Lucini, Luigi; Miras Moreno, Maria Begona; Sofo, A.; Araniti, F. | |
1-gen-2011 | Coupling of DGT and HPLC-ICP-MS as a tool in assessing the risk from contaminated soils: a new approach? | Beone, Gian Maria; Cattani, Ilenia; Boccelli, Raffaella; Trevisan, Marco | |
1-gen-2020 | COVID-19 disease and nutritional choices: how will the pandemic reconfigure our food psychology and habits? A case study of the Italian population | Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina | |
1-gen-2010 | Creation of a ubiquitous vector for expression oh hSOD1G93Ain pig | Chieppa, Mn; Perota, A; Brunetti, D; Porcario, C; Tortarolo, M; Lazzari, G; Bendotti, C; Corona, C; Lucchini, Franco; Casalone, C; Galli, C. | |
1-gen-2021 | Current perspectives in cell-based approaches towards the definition of the antioxidant activity in food | Martinelli, E.; Granato, D.; Azevedo, L.; Goncalves, J. E.; Lorenzo, J. M.; Munekata, P. E. S.; Simal-Gandara, J.; Barba, F. J.; Carrillo, C.; Riaz Rajoka, M. S.; Lucini, Luigi |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile