Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1.299 a 1.318 di 1.438
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Targeting of a porcine EGFP line mediated by ZFNs to establish cloned red fluorescent primary cell lines suitable for Cre-mediated RMCE Perota, A; Lagutina, I; Duchi, R; Turini, P; Crotti, G; Colleoni, S; Lazzari, G; Lucchini, Franco; Galli, C.
1-gen-2022 Taxonomical Identification and Safety Characterization of Lactobacillaceae from Mediterranean Natural Fermented Sausages Bassi, Daniela; Milani, Giovanni; Belloso Daza, Mireya Viviana; Barbieri, F.; Montanari, C.; Lorenzini, S.; Simat, V.; Gardini, F.; Tabanelli, G.
1-gen-2012 Technical note: Quantification of zeins from corn, high-moisture corn, and corn silage using a turbidimetric method: Comparative efficiencies of isopropyl and tert-butyl alcohols Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Masoero, Francesco
1-gen-2017 Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, P.; Masoero, Francesco
1-gen-2012 Technology processing for vegetables convenience foods Lambri, Milena
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2004 Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
1-gen-2003 Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
1-gen-2014 Terre ricostituite nella progettazione ed esecuzione di coperture a verde in una ex discarica nel piacentino, secondo la norma UNI 11235 Manfredi, Paolo; Salvi, Roberta; Cassinari, Chiara; Bosoni, Andrea; Trevisan, Marco
1-gen-2009 Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2018 Test on the effects of reconstituted soil on emergency speed and root growth in maize Manfredi, Paolo; Cassinari, Chiara; Salvi, Roberta; Battaglia, Raffaella; Marocco, Adriano; Trevisan, Marco
1-gen-2013 The Environmental Label: a tool to communicate the environmental impact of food for the Italian market Corbo, Chiara; Corrado, Sara; Riscazzi, Paola; Pauze, Emmanuel; Trevisan, Marco
1-gen-2011 The environmental properties of selected chemical methyl bromide alternatives for the pre-plant use as soil. Lamastra, Lucrezia; Fait, Gabriella; Ferrari, Federico; Trevisan, Marco; Capri, Ettore
1-gen-2010 The environmental risk assessment when data are limited: the rotenone case Arena, Maria; Grasso, Paola; Zanetti, Marco; Trevisan, Marco
1-gen-2012 The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2015 The impact of agriculture on natural resources (water, soil and biota) Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco
1-gen-2007 The importance of corking in wine storage De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2013 The innovative use of bentonite in red wine stabilization. Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2002 The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes Bavaresco, Luigi; Fregoni, Mario; Trevisan, Marco; Mattivi, Flavio; Vrhovsek, Urska; Falchetti, Roberto
1-gen-2009 The role of natural purified humic acids in modifying mercury accessibility in water and soil Cattani, Ilenia; Zhang, H.; Beone, Gian Maria; Del Re, Attilio Amerigo Maria; Boccelli, Raffaella; Trevisan, Marco
Mostrati risultati da 1.299 a 1.318 di 1.438
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile