Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Targeting of a porcine EGFP line mediated by ZFNs to establish cloned red fluorescent primary cell lines suitable for Cre-mediated RMCE
2014 Perota, A; Lagutina, I; Duchi, R; Turini, P; Crotti, G; Colleoni, S; Lazzari, G; Lucchini, Franco; Galli, C.
Taxonomical Identification and Safety Characterization of Lactobacillaceae from Mediterranean Natural Fermented Sausages
2022 Bassi, Daniela; Milani, Giovanni; Belloso Daza, Mireya Viviana; Barbieri, F.; Montanari, C.; Lorenzini, S.; Simat, V.; Gardini, F.; Tabanelli, G.
Technical note: Quantification of zeins from corn, high-moisture corn, and corn silage using a turbidimetric method: Comparative efficiencies of isopropyl and tert-butyl alcohols
2012 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Masoero, Francesco
Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues
2017 Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, P.; Masoero, Francesco
Technology processing for vegetables convenience foods
2012 Lambri, Milena
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi
2004 Lambri, Milena; Silva, Angela
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso
2004 Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite
2003 Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
Terre ricostituite nella progettazione ed esecuzione di coperture a verde in una ex discarica nel piacentino, secondo la norma UNI 11235
2014 Manfredi, Paolo; Salvi, Roberta; Cassinari, Chiara; Bosoni, Andrea; Trevisan, Marco
Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device
2009 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Test on the effects of reconstituted soil on emergency speed and root growth in maize
2018 Manfredi, Paolo; Cassinari, Chiara; Salvi, Roberta; Battaglia, Raffaella; Marocco, Adriano; Trevisan, Marco
The Environmental Label: a tool to communicate the environmental impact of food for the Italian market
2013 Corbo, Chiara; Corrado, Sara; Riscazzi, Paola; Pauze, Emmanuel; Trevisan, Marco
The environmental properties of selected chemical methyl bromide alternatives for the pre-plant use as soil.
2011 Lamastra, Lucrezia; Fait, Gabriella; Ferrari, Federico; Trevisan, Marco; Capri, Ettore
The environmental risk assessment when data are limited: the rotenone case
2010 Arena, Maria; Grasso, Paola; Zanetti, Marco; Trevisan, Marco
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
The impact of agriculture on natural resources (water, soil and biota)
2015 Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco
The importance of corking in wine storage
2007 De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
The innovative use of bentonite in red wine stabilization.
2013 Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes
2002 Bavaresco, Luigi; Fregoni, Mario; Trevisan, Marco; Mattivi, Flavio; Vrhovsek, Urska; Falchetti, Roberto
The role of natural purified humic acids in modifying mercury accessibility in water and soil
2009 Cattani, Ilenia; Zhang, H.; Beone, Gian Maria; Del Re, Attilio Amerigo Maria; Boccelli, Raffaella; Trevisan, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile