Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 593 a 612 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Selection of a mechanical property for the flesh firmness of table grapes in accordance with an OIV ampelographic descriptor. Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Giust, M.; Tomasi, D.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2010 Selective heat-unstable protein removal by different bentonite labels. Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Giribaldi, Marzia; Violetta, Marta Riva; Giuffrida, Maria Gabriella .
1-gen-2021 Sensory characteristics and nutritional quality of food products made with a biofortified and lectin free common bean (Phaseolus vulgaris l.) flour Sparvoli, F.; Giofre, S.; Cominelli, E.; Avite, E.; Giuberti, Gianluca; Luongo, D.; Cianciabella, M.; Daniele, G. M.
1-gen-2011 Sensory characteristics of Romanian, Polish, Albanian and Former Yugoslavian beers Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2005 Sensory impact of 2,4,6-trichloroanisole in different wines Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
1-gen-2010 Sensory mapping of beers on sale in the italian market Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria
1-gen-2021 Sensory profile of Italian Espresso brewed Arabica Specialty Coffee under three roasting profiles with chemical and safety insight on roasted beans Vezzulli, Fosca; Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Lambri, Milena
1-gen-2012 Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2021 Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment Ferreira-Santos, P.; Miranda, S. M.; Belo, I.; Spigno, Giorgia; Teixeira, J. A.; Rocha, C. M. R.
1-gen-2018 Short communication: In vitro rumen gas production and starch degradation of starch-based feeds depend on mean particle size Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Atzori, A. S.; Masoero, Francesco
1-gen-2012 Short-term modifications in the distal gut microbiota of weaning mice induced by a high-fat diet Patrone, Vania; Ferrari, Susanna; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Minuti, Andrea; Tondelli, Barbara; Trevisi, Erminio; Rossi, Filippo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2020 Shotgun proteomics, in-silico evaluation and immunoblotting assays for allergenicity assessment of lesser mealworm, black soldier fly and their protein hydrolysates Leni, Giulia; Tedeschi, T.; Faccini, A.; Pratesi, F.; Folli, C.; Puxeddu, I.; Migliorini, P.; Gianotten, N.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Caligiani, A.; Sforza, Stefano
1-gen-2012 La sicurezza nel surgelato Roda, Arianna; Dordoni, Roberta
1-gen-2012 Simple phosphate buffer extraction for the determination of fumonisins in masa, maize and derived products Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2008 Sistemi di tappatura in enologia: attualità e prospettive Grillo, Elena; Silva, Angela
1-gen-2019 Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
1-gen-2022 Sostituzione delle uova in prodotti da forno Gruppi, A; Spigno, G
1-gen-2023 Specialty and high-quality coffee: discrimination through elemental characterization via ICP-OES, ICP-MS, and ICP-MS/MS of origin, species, and variety Vezzulli, Fosca; Fontanella, Maria Chiara; Lambri, Milena; Beone, Gian Maria
1-gen-2023 Spesso buono oltre Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
Mostrati risultati da 593 a 612 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile