Sfoglia per SSD
Impact of several pre-treatments on the extraction of phenolic compounds in winegrape varieties with different anthocyanin profiles and skin mechanical properties.
2014 Rio Segade, Susana; Torchio, Fabrizio; Giacosa, Simone; Aimonino, Davide Ricauda; Gay, Paolo; Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo
Impact of toasting parameters on the colour of coffee
2008 Manara, Elena; Lambri, Milena; Girasoli, Alessia
Impatto della bentonite sulle differenti frazioni proteiche e sui composti aromatici di origine varietale e fermentativa
2009 Dordoni, Roberta; Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Manara, Maria
Impatto sensoriale del 2,4,6-tricloanisolo in differenti tipologie di vino
2004 Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
Impiego dei gas nella depurazione
2000 Minetti, Monica; Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Perego, P.
L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione
1999 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica
2008 Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Silva, Angela; Manara, Maria
Impiego di fibre in prodotti da forn
2022 Gruppi, A; Spigno, G
Impiego di oli strutturati in prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G.
Implementation of Auto-Hydrolysis Process for the Recovery of Antioxidants and Cellulose from Wheat Straw
2020 Bassani, Andrea; Fiorentini, Cecilia; Vadivel, Vellingiri; Moncalvo, Alessandro; Spigno, Giorgia
Improved processing methods to reduce the total cyanide content of cassava roots from Burundi.
2013 Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
Improving red winemaking through process modelling
2005 Bravi, Marco; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena; Silva, Angela; Verdone, Nicola
In vitro evaluation of fermentation characteristics of type 3 resistant starch
2020 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio
In vitro Evaluation of the Inhibitory Activity of Different Selenium Chemical Forms on a Fusarium proliferatum Strain Isolated from Rice Seedlings
2021 Troni, Elisabetta; Beccari, Giovanni; D’Amato, Roberto; Tini, Francesco; Baldo, David; Teresa Senatore, Maria; Beone, Gian Maria; Fontanella, Maria Chiara; Prodi, Antonio; Businelli, Daniela; Covarelli, Lorenzo
In vitro impact on growth, fumonisins and aflatoxins production by Fusarium verticillioides and Aspergillus flavus using anti-fungal compounds and a biological control agent
2012 Formenti, Silvia; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Battilani, Paola
In vitro large intestine fermentation of gluten-free rice cookies containing alfalfa seed (Medicago sativa L.) flour: A combined metagenomic/metabolomic approach
2019 Rocchetti, Gabriele; Senizza, Alice; Gallo, Antonio; Lucini, Luigi; Giuberti, Gianluca; Patrone, Vania
In vitro starch digestibility and quality attributes of gluten free 'tagliatelle' prepared with teff flour and increasing levels of a new developed bean cultivar
2016 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fiorentini, Lucia; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
In vivo and in vitro digestibility of the calcium contained in foods of animal and plant origin
2011 Rossi, Filippo; Magnano San Lio, Eugenia; Bruschi, Sara; Mulazzi, ; Calabrese, Giorgio; Piva, Gianfranco
INCORPORATION OF NANOCLAY AND ORANGE PEELS EXTRACT INTO PLA FOR FOOD APPLICATIONS: MIGRATION ASSESSMENT.
2018 Marinoni, Laura; Montes, S; Jubete, E; Palenzuela, J; Cid, Gm; Aguilera, D; Spigno, Giorgia
Incorporation of waste orange peels extracts into PLA films
2019 Bassani, A.; Montes, S.; Jubete, E.; Palenzuela, J.; Sanjuan, A. P.; Spigno, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile