Fontefrancesco, Michele Filippo

Fontefrancesco, Michele Filippo  

MILANO - Dipartimento di Sociologia  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2024 Multicomponent (bio)markers for obesity risk prediction: a scoping review protocol Vahid, F.; Dessenne, C.; Tur, J. A.; Bouzas, C.; Devaux, Y.; Malisoux, L.; Monserrat-Mesquida, M.; Sureda, A.; Desai, M. S.; Turner, J. D.; Lamy, E.; Perez-Jimenez, M.; Ravn-Haren, G.; Andersen, R.; Forberger, S.; Nagrani, R.; Ouzzahra, Y.; Fontefrancesco, Michele Filippo; Onorati, M. G.; Bonetti, G. G.; de-Magistris, T.; Bohn, T.
1-gen-2024 Pesticide: A Contemporary Cultural Object Fusar Poli, Elena; Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2024 Trends in the implementation of biopesticides in the Euro-Mediterranean region: a narrative literary review. Fusar Poli, Elena; Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 A Local Cheese: The Affective Economy of Food Embeddedness in the Italian Western Alps Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Affective Economy: A Theoretical Outline Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Dagli spazi ai luoghi attraverso una biblioteca vivente: una nota metodologica di rigenerazione urbana Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Empowering rural tourism in Europe. Understanding the educational needs of a rising sector. Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Farming money in Nakuru County: small farmers and the meaning of the market in the western part of Kenya Fontefrancesco, Michele Filippo; Zocchi Dauro, Mattia
1-gen-2023 Filiere agroalimentari corte: sfide e soluzione dell’imprenditoria artigiana italiana. Quaderni di ricerca sull’artigianato Fontefrancesco, Michele Filippo; dauro mattia, Zocchi
1-gen-2023 Food for Reducing Inequalities: Urban Food Sharing and Migrant Integration in Italy Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Food heritage and sustainable development: the lesson from short agrifood chains in Italy Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Keeping the Knives Sharp: Socioeconomic Innovation in the Artisan Sector of Butchery in Italy Fontefrancesco, Michele Filippo; Costa, A.
1-gen-2023 L’Osteria Nuova: una soluzione alla polarizzazione sociale? Un’indagine tra le Osterie Slow Food del veronese Fontefrancesco, Michele Filippo; Gatto, Matilde
1-gen-2023 Rural Culinary Tourism in Southern Europe: Emerging Educational Needs of a Growing Sector Fontefrancesco, Michele Filippo; Boscolo, A.; Zocchi, D. M.
1-gen-2023 Searching for Germane Questions in the Ethnobiology of Food Scouting Zocchi, D. M.; Mattalia, G.; Aziz, M. A.; Kalle, R.; Fontefrancesco, Michele Filippo; Soukand, R.; Pieroni, A.
1-gen-2023 The Intersections between Food and Cultural Landscape: Insights from Three Mountain Case Studies Fontefrancesco, Michele Filippo; Zocchi, D. M.; Pieroni, A.
1-gen-2023 The Intersections between Food and Cultural Landscape: Insights from Three Mountain Case Studies Fontefrancesco, Michele Filippo; Zocchi, D. M.; Pieroni, A.
1-gen-2023 The kitchen rediscovered: the effects of the lockdown on domestic food consumption and dietary patterns in early pandemic Italy Onorati, M. G.; Corvo, Paolo; Durelli, P.; Fontefrancesco, Michele Filippo
1-gen-2023 Traiettorie inesplorate di antropologia del cibo: lo stato dell'arte dell'antropologia della birra in Italia. Narrare i Gruppi Fontefrancesco, Michele Filippo; Sgorla, Andrey
1-gen-2023 Trasformare il sociale: pratiche etnografiche ed esperienze antropologiche Fontefrancesco, Michele Filippo