Principato, Laura

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2024 A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2023 Microwave heating in food processing Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2022 Analisi reologiche nello sviluppo e controllo qualità di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G.
1-gen-2022 Impiego di oli strutturati in prodotti da forno Principato, L; Spigno, G.
1-gen-2022 Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
25-mar-2022 Rheological measurements in the development of new food ingredients and products Principato, Laura
1-gen-2022 Valutazione della shelf-life di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G
1-gen-2021 Development of bakery formulation for sprayable cake preparation Principato, L.; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, G.
1-gen-2021 Effect of Dietary Fiber and Thermal Conditions on Rice Bran Wax-Based Structured Edible Oils Principato, Laura; Carullo, Daniele; Bassani, Andrea; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2021 Effect of dietary fibre and thermal condition on rice bran wax oleogels for biscuits preparation Principato, Laura; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, Giorgia
1-gen-2020 Genome-assisted characterization of lactobacillus fermentum, weissella cibaria, and weissella confusa strains isolated from sorghum as starters for sourdough fermentation Falasconi, Irene; Fontana, Alessandra; Patrone, Vania; Rebecchi, Annalisa; Garrido, G. D.; Principato, Laura; Callegari, Maria Luisa; Spigno, Giorgia; Morelli, Lorenzo
1-gen-2019 Effect of commercial dried sourdoughs on structural characteristics of wheat bread Principato, Laura; Garrido, G. D.; Massari, M.; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Effect of dietary fiber and processing thermal condition on rice bran wax based structured edible oil Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Gli oleogel Principato, Laura; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno Principato, Laura; Spigno, Giorgia