Principato, Laura
Principato, Laura
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Analisi reologiche nello sviluppo e controllo qualità di prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G.
Impiego di oli strutturati in prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G.
Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads
2022 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Valutazione della shelf-life di prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G
Development of bakery formulation for sprayable cake preparation
2021 Principato, L.; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, G.
Effect of Dietary Fiber and Thermal Conditions on Rice Bran Wax-Based Structured Edible Oils
2021 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Bassani, Andrea; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Effect of dietary fibre and thermal condition on rice bran wax oleogels for biscuits preparation
2021 Principato, L.; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, G.
Genome-assisted characterization of lactobacillus fermentum, weissella cibaria, and weissella confusa strains isolated from sorghum as starters for sourdough fermentation
2020 Falasconi, I.; Fontana, A.; Patrone, V.; Rebecchi, A.; Garrido, G. D.; Principato, L.; Callegari, M. L.; Spigno, G.; Morelli, L.
Effect of commercial dried sourdoughs on structural characteristics of wheat bread
2019 Principato, L.; Garrido, G. D.; Massari, M.; Dordoni, R.; Spigno, G.
Effect of dietary fiber and processing thermal condition on rice bran wax based structured edible oil
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Gli oleogel
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali
2019 Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads
2019 Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
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1-gen-2022 | Analisi reologiche nello sviluppo e controllo qualità di prodotti da forno | Principato, L; Spigno, G. | |
1-gen-2022 | Impiego di oli strutturati in prodotti da forno | Principato, L; Spigno, G. | |
1-gen-2022 | Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2022 | Valutazione della shelf-life di prodotti da forno | Principato, L; Spigno, G | |
1-gen-2021 | Development of bakery formulation for sprayable cake preparation | Principato, L.; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, G. | |
1-gen-2021 | Effect of Dietary Fiber and Thermal Conditions on Rice Bran Wax-Based Structured Edible Oils | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Bassani, Andrea; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2021 | Effect of dietary fibre and thermal condition on rice bran wax oleogels for biscuits preparation | Principato, L.; Sala, L.; Duserm-Garrido, G.; Spigno, G. | |
1-gen-2020 | Genome-assisted characterization of lactobacillus fermentum, weissella cibaria, and weissella confusa strains isolated from sorghum as starters for sourdough fermentation | Falasconi, I.; Fontana, A.; Patrone, V.; Rebecchi, A.; Garrido, G. D.; Principato, L.; Callegari, M. L.; Spigno, G.; Morelli, L. | |
1-gen-2019 | Effect of commercial dried sourdoughs on structural characteristics of wheat bread | Principato, L.; Garrido, G. D.; Massari, M.; Dordoni, R.; Spigno, G. | |
1-gen-2019 | Effect of dietary fiber and processing thermal condition on rice bran wax based structured edible oil | Principato, Laura; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Gli oleogel | Principato, Laura; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali | Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads | Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno | Principato, Laura; Spigno, Giorgia |