Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 705 a 724 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2000 Vernici per ambienti con presenza di alimenti - Prima parte (Coatings for food-compatible Environments Ist part) Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2000 Vernici per ambienti con presenza di alimenti Seconda parte (Coating for food-compatible II Parte) Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2014 Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2003 I vini Moscati naturali e liquorosi in Pantelleria Bonanno, Cristiano; Lambri, Milena
1-gen-2022 Vino e lobby anti-alcol: come difendersi Bavaresco, Luigi
1-gen-2019 VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti. Lambri, Milena; Roda, Arianna
1-gen-2023 Volatile Compounds in Green and Roasted Arabica Specialty Coffee: Discrimination of Origins, Post-Harvesting Processes, and Roasting Level Vezzulli, Fosca; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-1998 Volatile compounds produced by microorganisms isolated from cork Fumi, Maria Daria; Mazzoleni, Valeria; Caldentey, Paloma; Careri, Marinella
1-gen-2024 Volatile compounds, gamma-glutamyl-peptides and free amino acids as biomarkers of long-ripened protected designation of origin Coppa Piacentina Leni, Giulia; Rocchetti, Gabriele; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Scansani, Alessandra; Froldi, Federico; Prandini, Aldo
1-gen-2013 W.I.N.E.: Wasste In a New Era Bosi, Matteo
1-gen-2019 Walnut paste: oxidative stability and effect of grape skin extract addition Dordoni, Roberta; Cantaboni, Silvia; Spigno, Giorgia
1-gen-2016 Waste grape skins: Evaluation of safety aspects for the production of functional powders and extracts for the food sector Moncalvo, Alessandro; Marinoni, Laura; Dordoni, Roberta; Garrido, Guillermo Duserm; Lavelli, Vera; Spigno, Giorgia
1-gen-2020 Waste orange peels extracts for food packaging application Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
1-gen-2022 Water management toward regenerative wineries Oliveira, M.; Saraiva, A.; Lambri, Milena; Rochard, J.; Fragoso, R.; Romanini, Elia; Hipolito, P.; Ettore, C.; Duarte, E.
1-gen-2021 Wheat bread fortification by grape pomace powder: Nutritional, technological, antioxidant, and sensory properties Tolve, R.; Simonato, B.; Rainero, G.; Bianchi, F.; Rizzi, C.; Cervini, M.; Giuberti, Gianluca
1-gen-2016 Wheat-based breads with slowly digestible starch properties by increasing the amylose content: an in vitro approach Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Rossi, Filippo
1-gen-2008 Wine safety improvement by Ochratoxin A reducing malolactic bacteria Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2007 Wine safety: solutions to reduce Ochratoxin A contamination Silva, Angela; Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria
1-gen-2009 Worldwide market screening of saffron volatile composition Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Del Campo, C. Priscila; Kanakis, Charalabos D; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A; Polissiou, Moschos G; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2002 Xylitol recovery from synthetic solutions and fermented hemicellulose hydrolyzates Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco; Converti, A.; Perego, P.; Del Borghi, M.
Mostrati risultati da 705 a 724 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile