Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 599 a 618 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2021 Sensory profile of Italian Espresso brewed Arabica Specialty Coffee under three roasting profiles with chemical and safety insight on roasted beans Vezzulli, Fosca; Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Lambri, Milena
1-gen-2012 Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2021 Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment Ferreira-Santos, P.; Miranda, S. M.; Belo, I.; Spigno, Giorgia; Teixeira, J. A.; Rocha, C. M. R.
1-gen-2018 Short communication: In vitro rumen gas production and starch degradation of starch-based feeds depend on mean particle size Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Atzori, A. S.; Masoero, Francesco
1-gen-2012 Short-term modifications in the distal gut microbiota of weaning mice induced by a high-fat diet Patrone, Vania; Ferrari, Susanna; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Minuti, Andrea; Tondelli, Barbara; Trevisi, Erminio; Rossi, Filippo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2020 Shotgun proteomics, in-silico evaluation and immunoblotting assays for allergenicity assessment of lesser mealworm, black soldier fly and their protein hydrolysates Leni, Giulia; Tedeschi, T.; Faccini, A.; Pratesi, F.; Folli, C.; Puxeddu, I.; Migliorini, P.; Gianotten, N.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Caligiani, A.; Sforza, Stefano
1-gen-2012 La sicurezza nel surgelato Roda, Arianna; Dordoni, Roberta
1-gen-2012 Simple phosphate buffer extraction for the determination of fumonisins in masa, maize and derived products Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2008 Sistemi di tappatura in enologia: attualità e prospettive Grillo, Elena; Silva, Angela
1-gen-2019 Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
1-gen-2022 Sostituzione delle uova in prodotti da forno Gruppi, A; Spigno, G
1-gen-2023 Specialty and high-quality coffee: discrimination through elemental characterization via ICP-OES, ICP-MS, and ICP-MS/MS of origin, species, and variety Vezzulli, Fosca; Fontanella, Maria Chiara; Lambri, Milena; Beone, Gian Maria
1-gen-2023 Spesso buono oltre Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
1-gen-2019 Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
1-gen-2017 Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2016 Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae mixed fermentations to reduce ethanol content in wine Englezos, Vasileios; Rantsiou, Kalliopi; Cravero, Francesco; Torchio, Fabrizio; Ortiz Julien, Anne; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca; Cocolin, Luca
1-gen-2017 State of the Art in Grape Processing By-Products Spigno, Giorgia; Marinoni, Laura; Duserm Garrido, Guillermo
1-gen-2008 Stato dell'arte dei progetti europei in relazione all'implementazione della Direttiva Quadro sulle acque (WFD): spunti per la gestione e il monitoraggio Calliera, Maura; Finizio, Antonio; Capri, Ettore
1-gen-2007 Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds Fumi, M. D.; Lambri, M.; Pastori, C.
Mostrati risultati da 599 a 618 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile