Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1.370 a 1.389 di 1.437
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2023 Update of the list of qualified presumption of safety (QPS) recommended microorganisms intentionally added to food or feed as notified to EFSA Koutsoumanis, K.; Allende, A.; Alvarez-Ordonez, A.; Bolton, D.; Bover-Cid, S.; Chemaly, M.; de Cesare, A.; Hilbert, F.; Lindqvist, R.; Nauta, M.; Peixe, L.; Ru, G.; Simmons, M.; Skandamis, P.; Suffredini, E.; Cocconcelli, Pier Sandro; Fernandez Escamez, P. S.; Maradona, M. P.; Querol, A.; Sijtsma, L.; Suarez, J. E.; Sundh, I.; Vlak, J.; Barizzone, F.; Hempen, M.; Correia, S.; Herman, L.
1-gen-2014 Updating the zona-free method for mouse cloning using hm1 embryonic stem cells Lagutina, I; Lizier, M; Paulis, M; Lucchini, Franco; Castelli, A; Susani, L; Galli, C; Vezzoni, P.
1-gen-2018 Use of central composite design to optimize working conditions of Streptomyces griseus enzymatic method in estimating in vitro rumen undegraded crude protein of feedstuffs Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Bruschi, Sara; Giuberti, Gianluca; Masoero, Francesco
1-gen-2018 The use of chitosan as alternative to bentonite for wine fining: Effects on heat-stability, proteins, organic acids, colour, and volatile compounds in an aromatic white wine. Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2013 Use of electronic nose for corn silage screening Moschini, Maurizio; Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Cerioli, Carla; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2021 Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines Romanini, Elia; Mcrae, J. M.; Bilogrevic, E.; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
1-gen-2012 Use of multimedia exposure model for health risk assessment of lead released during e-waste recycling processes in South of China Suciu, Nicoleta; Trevisan, Marco; Capri, Ettore; Tanaka, Taku; Segui, X; Casal, J; Darbra, Rm; Tien, H; Heise, S; Schuhmacher, M; Nadal, M; Roveira, J.
1-gen-2020 Use of multiple indicators to compare sustainability performance of organic vs conventional vineyard management Borsato, Eros; Zucchinelli, Maria; D'Ammaro, Daniele; Giubilato, Elisa; Zabeo, Alex; Criscione, Paolo; Pizzol, Lisa; Cohen, Yafit; Tarolli, Paolo; Lamastra, Lucrezia; Marinello, Francesco
1-gen-2020 Use of multiple indicators to compare sustainability performance of organic vs conventional vineyard management Borsato, E.; Zucchinelli, Maria; D'Ammaro, Daniele; Giubilato, E.; Zabeo, A.; Criscione, P.; Pizzol, L.; Cohen, Y.; Tarolli, P.; Lamastra, Lucrezia; Marinello, F.
1-gen-2015 Use of permethrin coated nets to protect stored grain from pests infestations Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Todeschini, Valeria; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2016 Use of principal factor analysis to generate a corn silage fermentative quality index to rank well- or poorly preserved forages Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2016 Use of principal factor analysis to generate a corn silage fermentative quality index to rank well- or poorly preserved forages Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2019 Use of Selenium-enriched olive leaves in the feed of growing rabbits: Effect on oxidative status, mineral profile and Selenium speciation of Longissimus dorsi meat Mattioli, Simona; Dal Bosco, Alessandro; Margarida Machado Duarte, Joana; D’Amato, Roberto; Castellini, Cesare; Beone, Gian Maria; Fontanella, Maria Chiara; Beghelli, Daniela; Regni, Luca; Businelli, Daniela; Trabalza-Marinucci, Massimo; Proietti, Primo
1-gen-2023 Use of Vegetable Proteins for Stabilization of Hazelnut Paste Lobuono, C.; Fiorentini, Cecilia; Dordoni, Roberta; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Using pre-gelatinised red lentils in pasta production: connecting starch features and pasta cooking behaviour Bresciani, A.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Marti, A.
1-gen-2019 Using Response Surface Methodology to Model the Clarifying Process of Muscat blanc Must for the Production of a Sweet Sparkling Wine Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2005 L'uso dei tappi sintetici in enologia Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2000 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2001 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2024 Utilizzo di biostimolanti microbici in viticoltura: potenzialità e prospettive Canavera, Ginevra; Frioni, Tommaso; Bellotti, Gabriele; Puglisi, Edoardo
Mostrati risultati da 1.370 a 1.389 di 1.437
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile