Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 677 a 696 di 1.438
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2009 Impiego dei prodotti fitosanitari alla prova della sostenibilità Trevisan, Marco; Calliera, Maura; Balderacchi, Matteo; Mattera, E; Mazzini, F; Bassi, R; Bernard, A; Berta, F.
1-gen-1999 L'impiego dell'aerazione controllata nella fase di macerazione Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
1-gen-2008 Impiego di bentonite su mosto e vino di una cultivar aromatica Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Silva, Angela; Manara, Maria
1-gen-2022 Impiego di fibre in prodotti da forn Gruppi, A; Spigno, G
1-gen-2022 Impiego di oli strutturati in prodotti da forno Principato, L; Spigno, G.
1-gen-2020 Implementation of Auto-Hydrolysis Process for the Recovery of Antioxidants and Cellulose from Wheat Straw Bassani, Andrea; Fiorentini, Cecilia; Vadivel, Vellingiri; Moncalvo, Alessandro; Spigno, Giorgia
1-gen-2021 Implications of tributyrin on gut microbiota shifts related to performances of weaning piglets Miragoli, Francesco; Patrone, Vania; Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Dell'Anno, M.; Rossi, L.; Senizza, Alice; Morelli, Lorenzo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2011 Improved cloning efficiency using hCD55/alpha 1,3-Gal knock-out cell clones selected for high hCD55 expression level Perota, Andrea; Lagutina, Irina; Colleoni, Silvia; Duchi, Roberto; Lazzari, Giovanna; Cozzi, Emanuele; Calabrese, Fiorella; Chatelais, Mathias; Charreau, Beatrice; Lucchini, Franco; Galli, Cesare
1-gen-2013 Improved processing methods to reduce the total cyanide content of cassava roots from Burundi. Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2024 Improving a herbicide risk assessment model in paddy rice cultivation Voccia, Diego; Lamastra, Lucrezia; Fragkoulis, Georgios; Facchi, A.; Gharsallah, O.; Ferrari, F.; Tediosi, A.; Trevisan, Marco
1-gen-2005 Improving red winemaking through process modelling Bravi, Marco; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena; Silva, Angela; Verdone, Nicola
1-gen-2011 In depth view of V3 and V5 potentials in Illumina based Bacterial 16S rDNA surveys of highly complex environments. Vasileiadis, Sotirios; Arena, Maria; Puglisi, Edoardo; Cappa, Fabrizio; Trevisan, Marco; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2013 In silico assessment of the distribution of NRPS genes in Bacillus subtilis group La Torre, Angela; Bassi, Daniela; Puglisi, Edoardo; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2019 In vitro cytotoxic activity of six Syzygium leaf extracts as related to their phenolic profiles: An untargeted UHPLC-QTOF-MS approach Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ahmed, S. R.; Saber, F. R.
1-gen-2020 In vitro evaluation of fermentation characteristics of type 3 resistant starch Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio
1-gen-2013 In vitro evaluation of the impact of zein proteins on starch digestion and dry matter digestibility for pigs Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Cerioli, Carla; Moschini, Maurizio; Masoero, Francesco
1-gen-2021 In vitro Evaluation of the Inhibitory Activity of Different Selenium Chemical Forms on a Fusarium proliferatum Strain Isolated from Rice Seedlings Troni, Elisabetta; Beccari, Giovanni; D’Amato, Roberto; Tini, Francesco; Baldo, David; Teresa Senatore, Maria; Beone, Gian Maria; Fontanella, Maria Chiara; Prodi, Antonio; Businelli, Daniela; Covarelli, Lorenzo
1-gen-2019 In vitro large intestine fermentation of gluten-free rice cookies containing alfalfa seed (Medicago sativa L.) flour: A combined metagenomic/metabolomic approach Rocchetti, Gabriele; Senizza, Alice; Gallo, Antonio; Lucini, Luigi; Giuberti, Gianluca; Patrone, Vania
1-gen-2016 In vitro starch digestibility and quality attributes of gluten free 'tagliatelle' prepared with teff flour and increasing levels of a new developed bean cultivar Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fiorentini, Lucia; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2012 In vitro starch digestion and predicted glycemix index of cereal grains commonly utilized in pig nutrition Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Cerioli, Carla; Masoero, Francesco
Mostrati risultati da 677 a 696 di 1.438
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile