Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 203 a 222 di 1.439
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2023 The Chemical Variability, Nutraceutical Value, and Food-Industry and Cosmetic Applications of Citrus Plants: A Critical Review Ben Hsouna, A.; Sadaka, C.; Generalic Mekinic, I.; Garzoli, S.; Svarc-Gajic, J.; Rodrigues, F.; Morais, S.; Moreira, M. M.; Ferreira, E.; Spigno, Giorgia; Brezo-Borjan, T.; Akacha, B. B.; Saad, R. B.; Delerue-Matos, C.; Mnif, W.
1-gen-2015 A Chemical-Physical procedure to reduce levels of potentially toxix elements (PTEs) in municipal sewage sludges Baffi, Claudio; Cella, Fabio; Fumi, Ilaria; Trevisan, Marco
1-gen-2019 A chemometric approach to evaluate the impact of pulses, Chlorella and Spirulina on proximate composition, amino acid, and physicochemical properties of turkey burgers Marti-Quijal, F. J.; Zamuz, S.; Tomasevic, I.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Marszalek, K.; Barba, F. J.; Lorenzo, J. M.
1-gen-2023 A Chemometric Investigation on the Functional Potential in High Power Ultrasound (HPU) Processed Strawberry Juice Made from Fruits Harvested at two Stages of Ripeness Bebek Markovinović, A.; Putnik, P.; Bičanić, P.; Brdar, D.; Duralija, B.; Pavlić, B.; Milošević, S.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Bursać Kovačević, D.
1-gen-2020 Children with special health care needs attending emergency department in Italy: analysis of 3479 cases Cianci, P.; D'Apolito, V.; Moretti, A.; Barbagallo, M.; Paci, S.; Carbone, M. T.; Lubrano, R.; Urbino, A.; Dionisi Vici, Carlo; Memo, L.; Zampino, Giuseppe; La Marca, G.; Villani, Andrea; Corsello, G.; Selicorni, A.; Campania, A.; Geremia, C.; Urbino, A.; Castagno, Emanuele; Masi, S.; Poggi, G.; Vestri, M.; Fossali, E.; Rocchi, A.; Dadalt, L.; Arrighini, A.; Chiappa, S.; Renna, S.; Piccotti, E.; Borgna, C.; Govoni, M. R.; Biondi, Alberto; Fossati, C.; Iughetti, L.; Bertolani, P.; Salvatoni, A.; Agosti, M.; Fuca, F.; Ilardi, A.; Giuffrida, S.; Diguardo, V.; Memo, L.; Boni, S.; D'Antiga, L.; Ruggeri, M.; Chiaretti, Antonio; Zampino, Giuseppe; Amarri, S.; Peduto, A.; Bernardi, F.; Corsini, I.; Deangelis, G. L.; Ruberto, C.; Zuccotti, G. V.; Stringhi, C.; Lombardi, Gianmarco; Salladini, C.; Dimichele, S.; Parola, L.; Porta, Anita Maria; Biasucci, G.; Bellini, M.; Ortisi, M. T.; Apuril, E.; Midulla, F.; Tarani, L.; Parlapiano, G.; Lietti, D.; Sforzini, C.; Marseglia, G. L.; Savasta, S.; Falsaperla, R.; Vitaliti, M. C.; Chiarelli, F.; Rossi, N.; Banderali, G.; Giacchero, R.; Bernardo, Letizia; Pinto, Francesco; Fabiani, Emiliano; Ficcadenti, A.; Pellegrini, Maria Grazia; Giacoma, S.; Biban, P.; Spada, S.; Tipo, V.; Carbone, M. T.; Ghitti, Carla; Bolognini, Silvia; Mariani, G.; Russo, A.; Colella, M. G.; Verrico, A.; Bruni, P.; Poddighe, D.; Cagnoli, G.; Morandi, Federica; Gadaleta, A.; Barbi, E.; Bruno, I. I.; Graziano, R.; Sgaramella, P.; Catalani, M. P.; Baldoni, I.; Colarusso, G.; Galvagno, G.; Barone, A. P.; Longo, A.; Nardella, G.; Portale, G.; Garigali, G.; Bona, G.; Erbela, M.; Agostiniani, R.; Nanni, Lorenzo; Schieven, E.; Dona, M.; Varisco, T.; Russo, F.; Distefano, V. A.; Dipietro, F.; Tarallo, L.; Imperato, L.; Parisi, G.; Salzano, R.; Raiola, G.; Talarico, V.; Bellu, R.; Cannone, A.; Ferrante, P.
1-gen-2011 La chimica è una risorsa, non fonte di pericolo. Trevisan, Marco
1-gen-2017 Chitosan and grape secondary metabolites: A proteomics and metabolomics approach Bavaresco, Luigi; Zamboni, Maurizio; Squeri, Cecilia; Shuying, Xu; Anna, Abramowicz; Lucini, Luigi
1-gen-2017 Chitosan as bentonite replacement for white wine fining Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; Lambri, Milena
1-gen-2018 Chitosan treatment elicited defence mechanisms, pentacyclic triterpenoids and stilbene accumulation in grape (Vitis vinifera L.) bunches Lucini, L; Baccolo, G; Rouphael, Y; Colla, G; Bavaresco, L; Trevisan, M
1-gen-2020 Chloroanisoles occurrence in wine from grapes subjected to electrolyzed water treatments in the vineyard Gabrielli, Mario; Englezos, V.; Rolle, L.; Rio Segade, S.; Giacosa, S.; Cocolin, L.; Paissoni, M. A.; Lambri, Milena; Rantsiou, K.; Maury, C.
1-gen-2000 Chlorosis occurrence, natural arbuscular-mycorrhizal infection and stilbene root concentration of ungrafted grapevine rootstocks growing on calcareous soil. Bavaresco, Luigi; Cantu', Enrica; Trevisan, Marco
1-gen-2003 Cholesterol, sitosterol, ergosterol and coprostanol in agricultural soils Puglisi, Edoardo; Nicelli, Marco; Capri, Ettore; Trevisan, Marco; Del Re, Attilio Amerigo Maria
1-gen-2015 Chromosome transplantation as a novel approach for correcting complex genomic disorders Paulis, Marianna; Castelli, Alessandra; Susani, Lucia; Lizier, Michela; Lagutina, Irina; Focarelli, Maria Luisa; Recordati, Camilla; Uva, Paolo; Faggioli, Francesca; Neri, Tui; Scanziani, Eugenio; Galli, Cesare; Lucchini, Franco; Villa, Anna; Vezzoni, Paolo
1-gen-2013 Cioccolato italiano - Analisi dei fattori che ne influenzano la shelf-life. Mastrocinque, Roberta; Roda, Arianna; Lambri, Milena
1-gen-2022 Citrus peel extracts for industrial-scale production of bio-based active food packaging Fiorentini, Cecilia; Garrido, G. D.; Bassani, Andrea; Cortimiglia, Claudia; Zaccone, M.; Montalbano, L.; Martinez-Nogues, V.; Cocconcelli, Pier Sandro; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Clostridium tyrobutyricum occurrence in silages and cattle feed: use of molecular and simulation data to optimize predictive models Mosconi, Martina; Fontana, Alessandra; Belloso Daza, Mireya Viviana; Bassi, Daniela; Gallo, Antonio
1-gen-2024 Co-exposure to environmental microplastic and the pesticide 2,4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D) induce distinctive alterations in the metabolome and microbial community structure in the gut of the earthworm Eisenia andrei Boughattas, I.; Vaccari, Filippo; Zhang, Leilei; Bandini, Francesca; Miras Moreno, Maria Begona; Missawi, O.; Hattab, S.; Mkhinini, M.; Lucini, Luigi; Puglisi, Edoardo; Banni, M.
1-gen-2023 Collaborazione industria – università Spigno, Giorgia
1-gen-2021 Collection of human and environmental data on pesticide use in Europe and Argentina: Field study protocol for the SPRINT project Silva, V.; Alaoui, A.; Schlunssen, V.; Vested, A.; Graumans, M.; van Dael, M.; Trevisan, Marco; Suciu, Nicoleta; Mol, H.; Beekmann, K.; Figueiredo, D.; Harkes, P.; Hofman, J.; Kandeler, E.; Abrantes, N.; Campos, I.; Martinez, M. A.; Pereira, J.; Goossens, D.; Gandrass, J.; Debler, F.; Lwanga, E.; Jonker, M.; van Langevelde, F.; Sorensen, M. T.; Wells, J. M.; Boekhorst, J.; Huss, A.; Mandrioli, D.; Sgargi, D.; Nathanail, P.; Nathanail, J.; Tamm, L.; Fantke, P.; Mark, J.; Grovermann, C.; Frelih-Larsen, A.; Herb, I.; Chivers, C. -A.; Mills, J.; Alcon, F.; Contreras, J.; Baldi, I.; Paskovic, I.; Matjaz, G.; Norgaard, T.; Aparicio, V.; Ritsema, C. J.; Geissen, V.; Scheepers, P. T. J.
1-gen-2015 Colloidal gas aphrons based separation process for the purification and fractionation of natural phenolic extracts Spigno, Giorgia; Amendola, Danila; Dahmoune, F.; Jauregi, P.
Mostrati risultati da 203 a 222 di 1.439
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile