Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1.379 a 1.398 di 1.438
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2020 Use of multiple indicators to compare sustainability performance of organic vs conventional vineyard management Borsato, E.; Zucchinelli, Maria; D'Ammaro, Daniele; Giubilato, E.; Zabeo, A.; Criscione, P.; Pizzol, L.; Cohen, Y.; Tarolli, P.; Lamastra, Lucrezia; Marinello, F.
1-gen-2015 Use of permethrin coated nets to protect stored grain from pests infestations Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Todeschini, Valeria; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2016 Use of principal factor analysis to generate a corn silage fermentative quality index to rank well- or poorly preserved forages Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2016 Use of principal factor analysis to generate a corn silage fermentative quality index to rank well- or poorly preserved forages Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, Paola; Masoero, Francesco
1-gen-2019 Use of Selenium-enriched olive leaves in the feed of growing rabbits: Effect on oxidative status, mineral profile and Selenium speciation of Longissimus dorsi meat Mattioli, Simona; Dal Bosco, Alessandro; Margarida Machado Duarte, Joana; D’Amato, Roberto; Castellini, Cesare; Beone, Gian Maria; Fontanella, Maria Chiara; Beghelli, Daniela; Regni, Luca; Businelli, Daniela; Trabalza-Marinucci, Massimo; Proietti, Primo
1-gen-2023 Use of Vegetable Proteins for Stabilization of Hazelnut Paste Lobuono, C.; Fiorentini, Cecilia; Dordoni, Roberta; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Using pre-gelatinised red lentils in pasta production: connecting starch features and pasta cooking behaviour Bresciani, A.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Marti, A.
1-gen-2019 Using Response Surface Methodology to Model the Clarifying Process of Muscat blanc Must for the Production of a Sweet Sparkling Wine Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2005 L'uso dei tappi sintetici in enologia Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2001 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Lambri, Milena; Silva, Angela
1-gen-2000 Uso dell'aerazione controllata nella macerazione Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2024 Utilizzo di biostimolanti microbici in viticoltura: potenzialità e prospettive Canavera, Ginevra; Frioni, Tommaso; Bellotti, Gabriele; Puglisi, Edoardo
1-gen-2021 Vaginal bacterial diversity from healthy gilts and pregnant sows subjected to natural mating or artificial insemination Torres Luque, A.; Fontana, Cecilia Alejandra; Pasteris, S. E.; Bassi, Daniela; Cocconcelli, Pier Sandro; Otero, M. C.
1-gen-2016 Vaginal microbial communities from synchronized heifers and cows with reproductive disorders Gonzalez Moreno, C.; Fontana, Cecilia Alejandra; Cocconcelli, Pier Sandro; Callegari, Maria Luisa; Otero, Maria Claudia
1-gen-2021 Validation of a real-time PCR method on pta gene for Clostridium tyrobutyricum quantification in milk Arnaboldi, S.; Benevenia, R.; Bertasi, B.; Galuppini, E.; Mangeri, L.; Tilola, M.; Bassi, Daniela; Cocconcelli, Pier Sandro; Stroppa, A.; Varisco, G.
1-gen-2022 Valorisation of Crocus sativus flower parts for herbal infusions: impact of brewing conditions on phenolic profiling, antioxidant capacity and sensory traits Bellachioma, L.; Rocchetti, Gabriele; Morresi, C.; Martinelli, E.; Lucini, Luigi; Ferretti, G.; Damiani, E.; Bacchetti, T.
1-gen-2014 Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
1-gen-2022 Valorization of African Indigenous Leafy Vegetables: the Role of Phyllosphere Microbiota Misci, Chiara; Taskin, Eren; Vaccari, Filippo; Dall'Asta, Margherita; Imathiu, Samuel; Sandro Cocconcelli, Pier; Puglisi, Edoardo
1-gen-2013 Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2020 Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction Svarc-Gajic, J; Morais, S; Delerue-Matos, C; Vieira, Ef; Spigno, Giorgia
Mostrati risultati da 1.379 a 1.398 di 1.438
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile