Sfoglia per SSD
Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali
2019 Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning
2012 Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel
Recovery of Gallic Acid with Colloidal Gas Aphrons generated from a cationic surfactant
2010 Spigno, Giorgia; Dermiki, Maria; Pastori, Chiara; Casanova, Federico; Jauregi, Paula
Recovery of phenolic compounds from a grape marc extract with collidal gas aphrons
2011 Spigno, Giorgia; Amendola, Danila; Dermiki, Maria; Jauregi, Paula
Recupero dei sottoprodotti di vinificazione per lo sviluppo di applicazioni alimentari innovative - stato dell’arte.
2018 Lavelli, V; Torri, L; Zeppa, G; Fiori, L; Spigno, Giorgia
Recupero ed utilizzazione dei sottoprodotti enologici
2015 Spigno, Giorgia
Relation between chemical composition of waste grape skins from different grape varieties and derived phenolic extracts.
2012 Amendola, Danila; Maggi, Luana; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads
2019 Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Safe design in Dryers for Food Industry
2000 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose
2014 Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia
Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds
2012 Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock
2019 Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application
2015 Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
Stabilita termica dell'acido ascorbico e dell'eritorbato di sodio
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco; P., Perego
Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao
2019 Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products
2017 Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Study of the ability of reducing saccharides to chemically transform lignin
2017 Lepilova, O. V.; Spigno, Giorgia; Aleeva, S. V.; Koksharov, S. A.
Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production
2018 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2019 | Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali | Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning | Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel | |
1-gen-2010 | Recovery of Gallic Acid with Colloidal Gas Aphrons generated from a cationic surfactant | Spigno, Giorgia; Dermiki, Maria; Pastori, Chiara; Casanova, Federico; Jauregi, Paula | |
1-gen-2011 | Recovery of phenolic compounds from a grape marc extract with collidal gas aphrons | Spigno, Giorgia; Amendola, Danila; Dermiki, Maria; Jauregi, Paula | |
1-gen-2018 | Recupero dei sottoprodotti di vinificazione per lo sviluppo di applicazioni alimentari innovative - stato dell’arte. | Lavelli, V; Torri, L; Zeppa, G; Fiori, L; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2015 | Recupero ed utilizzazione dei sottoprodotti enologici | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | Relation between chemical composition of waste grape skins from different grape varieties and derived phenolic extracts. | Amendola, Danila; Maggi, Luana; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads | Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2000 | Safe design in Dryers for Food Industry | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2014 | Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose | Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds | Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-1999 | Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2019 | Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock | Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F. | |
1-gen-2015 | Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application | Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M. | |
1-gen-1999 | Stabilita termica dell'acido ascorbico e dell'eritorbato di sodio | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco; P., Perego | |
1-gen-2019 | Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao | Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2017 | Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products | Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2017 | Study of the ability of reducing saccharides to chemically transform lignin | Lepilova, O. V.; Spigno, Giorgia; Aleeva, S. V.; Koksharov, S. A. | |
1-gen-2018 | Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production | Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio | |
1-gen-2019 | Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno | Principato, Laura; Spigno, Giorgia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile