Sfoglia per SSD
Influenza dell'ossigeno in macerazione sulla struttura polifenolica ed aromatica di vini rossi di qualità
2002 Silva, Angela; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
Influenza della vinificazione sul contenuto di ocratossina A (OTA) nei vini rossi
2004 Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Silva, Angela
Influenza delle tecniche di macerazione sul profilo cromatico e fenolico di vini rossi tipici
2010 Silva, Angela; Lambri, Milena
Infrared Spectroscopy: Theory, Developments and Applications
2014 Ricci, A.; Parpinello, G. P.; Laghi, L.; Lambri, Milena; Versari, A.
Ingredienti e ingegneria di prodotto. Come costruire gli alimenti del futuro
2008 Lambri, Milena
Innovation in drying process of pasta
2012 Roda, Arianna
Innovations for flotation in enology
2012 Lambri, Milena
Innovations in the Use of Bentonite in Oenology: Interactions with Grape and Wine Proteins, Colloids, Polyphenols and Aroma Compounds.
2016 Lambri, Milena; Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco
Innovative confectionery products based on hazelnut paste and probiotics
2019 Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; Spigno, Giorgia; Lambri, Milena
Innovative milk and whey protein hydrolysates
2019 Gruppi, Alice; Dermiki, M.; Fitzgerald, R. J.; Spigno, Giorgia
Innovative milk and whey protein hydrolysates
2019 Gruppi, Alice; Dermiki, Maria; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J.
Interaction between Fish Skin Gelatin and Pea Protein at Air-Water Interface after Ultrasound Treatment
2022 Odelli, D.; Sarigiannidou, K.; Soliani, A.; Marie, R.; Mohammadifar, M. A.; Jessen, F.; Spigno, Giorgia; Vall-Llosera, M.; de Carvalho, A. F.; Verni, M.; Casanova, F.
Interactions between phenolic compounds, amylolytic enzymes and starch: an updated overview
2020 Giuberti, Gianluca; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi
Introductory note
2006 Battilani, Paola; Logrieco, Antonio; Magan, Naresh
Investigating the use of gradient boosting machine, random forest and their ensemble to predict skin flavonoid content from berry physical-mechanical characteristics in wine grapes
2015 Brillante, Luca; Gaiotti, Federica; Lovat, Lorenzo; Vincenzi, Simone; Simone, Giacosa; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Rolle, Luca; Tomasi, Diego
Investigation on phenolic and aroma compounds of table grapes from Romania
2016 Lung, M. L.; Pamfil, D.; Nastasia, P. O. P.; Catana, C.; Lazar, S. L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Ferrandino, A.; Rio Segade, S.; Rolle, L.
Investigation on the heat stability and the pH-driven changes in the protein profile of an Italian white wine
2012 Giribaldi, Marzia; Dordoni, Roberta; Riva, Marta Violetta; Giuffrida, Maria Gabriella; Lambri, Milena
Ioduro e iodato in latte prodotto da vacche alimentate con dieta arricchita in iodio.
2010 Battaglia, Marco; Campanale, Anna Flora; Beone, Gian Maria
Is freeze-drying really expensive?
2012 Dordoni, Roberta
Italian Grape Ale Beers Obtained with Malvasia di Candia Aromatica Grape Variety: Evolution of Phenolic Compounds during Fermentation
2023 Leni, Giulia; Romanini, Elia; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Bresciani, Letizia; Lambri, Milena; Dall'Asta, Margherita; Gabrielli, Mario
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2002 | Influenza dell'ossigeno in macerazione sulla struttura polifenolica ed aromatica di vini rossi di qualità | Silva, Angela; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2004 | Influenza della vinificazione sul contenuto di ocratossina A (OTA) nei vini rossi | Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Silva, Angela | |
1-gen-2010 | Influenza delle tecniche di macerazione sul profilo cromatico e fenolico di vini rossi tipici | Silva, Angela; Lambri, Milena | |
1-gen-2014 | Infrared Spectroscopy: Theory, Developments and Applications | Ricci, A.; Parpinello, G. P.; Laghi, L.; Lambri, Milena; Versari, A. | |
1-gen-2008 | Ingredienti e ingegneria di prodotto. Come costruire gli alimenti del futuro | Lambri, Milena | |
1-gen-2012 | Innovation in drying process of pasta | Roda, Arianna | |
1-gen-2012 | Innovations for flotation in enology | Lambri, Milena | |
1-gen-2016 | Innovations in the Use of Bentonite in Oenology: Interactions with Grape and Wine Proteins, Colloids, Polyphenols and Aroma Compounds. | Lambri, Milena; Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2019 | Innovative confectionery products based on hazelnut paste and probiotics | Dordoni, Roberta; Roda, Arianna; Spigno, Giorgia; Lambri, Milena | |
1-gen-2019 | Innovative milk and whey protein hydrolysates | Gruppi, Alice; Dermiki, M.; Fitzgerald, R. J.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Innovative milk and whey protein hydrolysates | Gruppi, Alice; Dermiki, Maria; Spigno, Giorgia; Fitzgerald, R. J. | |
1-gen-2022 | Interaction between Fish Skin Gelatin and Pea Protein at Air-Water Interface after Ultrasound Treatment | Odelli, D.; Sarigiannidou, K.; Soliani, A.; Marie, R.; Mohammadifar, M. A.; Jessen, F.; Spigno, Giorgia; Vall-Llosera, M.; de Carvalho, A. F.; Verni, M.; Casanova, F. | |
1-gen-2020 | Interactions between phenolic compounds, amylolytic enzymes and starch: an updated overview | Giuberti, Gianluca; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi | |
1-gen-2006 | Introductory note | Battilani, Paola; Logrieco, Antonio; Magan, Naresh | |
1-gen-2015 | Investigating the use of gradient boosting machine, random forest and their ensemble to predict skin flavonoid content from berry physical-mechanical characteristics in wine grapes | Brillante, Luca; Gaiotti, Federica; Lovat, Lorenzo; Vincenzi, Simone; Simone, Giacosa; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Rolle, Luca; Tomasi, Diego | |
1-gen-2016 | Investigation on phenolic and aroma compounds of table grapes from Romania | Lung, M. L.; Pamfil, D.; Nastasia, P. O. P.; Catana, C.; Lazar, S. L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Ferrandino, A.; Rio Segade, S.; Rolle, L. | |
1-gen-2012 | Investigation on the heat stability and the pH-driven changes in the protein profile of an Italian white wine | Giribaldi, Marzia; Dordoni, Roberta; Riva, Marta Violetta; Giuffrida, Maria Gabriella; Lambri, Milena | |
1-gen-2010 | Ioduro e iodato in latte prodotto da vacche alimentate con dieta arricchita in iodio. | Battaglia, Marco; Campanale, Anna Flora; Beone, Gian Maria | |
1-gen-2012 | Is freeze-drying really expensive? | Dordoni, Roberta | |
1-gen-2023 | Italian Grape Ale Beers Obtained with Malvasia di Candia Aromatica Grape Variety: Evolution of Phenolic Compounds during Fermentation | Leni, Giulia; Romanini, Elia; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Bresciani, Letizia; Lambri, Milena; Dall'Asta, Margherita; Gabrielli, Mario |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile