Dordoni, R., Optimization of white wine clarification process by means of bentonites - III, in Proceedings 15th WORKSHOP on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology, (Napoli, 15-17 September 2010), Università degli Studi di Napoli, Napoli 2010: 59-63 [http://hdl.handle.net/10807/4804]
Autori: | |
Titolo: | Optimization of white wine clarification process by means of bentonites - III |
Data di pubblicazione: | 2010 |
Lingua: | Inglese |
Titolo del libro: | Proceedings 15th WORKSHOP on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology |
ISBN: | 978-88-95028-62-0 |
Editore: | Università degli Studi di Napoli |
Nome del convegno: | 15th workshop on the developments in the italian PhD research on food science technology and biotechnology |
Luogo del convegno: | Napoli |
Data inizio evento: | 2010-09-15 |
Data fine evento: | 2010-09-17 |
Citazione: | Dordoni, R., Optimization of white wine clarification process by means of bentonites - III, in Proceedings 15th WORKSHOP on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology, (Napoli, 15-17 September 2010), Università degli Studi di Napoli, Napoli 2010: 59-63 [http://hdl.handle.net/10807/4804] |
Appare nelle tipologie: | Atti di Convegno, Congresso, Giornate di studio, ecc., Workshop (in volume) |
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.