Panzanini, Marco
Panzanini, Marco
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
DEVELOPMENT OF HIGH-VALUE-OIL-BASED SYSTEM THROUGH INNOVATIVE STRUCTURING AGENTS FOR THE NUTRITIONAL AND/OR FUNCTIONAL ENHANCEMENT OF FOOD MATRICES
2025 Panzanini, Marco
Unlocking cold-pressed nut potential: focus on tocopherol content of oils and defatted cakes
2024 Panzanini, Marco; Genesi, Martina; Zeppa, Giuseppe; Dordoni, Roberta
Episperm Separation from Walnut Kernels: Optimization of the Techniques and Impact on the Products Stability
2023 Rossetti, Chiara; Panzanini, Marco; Bertolini, Federico; Spigno, Giorgia; Dordoni, Roberta
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
16-apr-2025 | DEVELOPMENT OF HIGH-VALUE-OIL-BASED SYSTEM THROUGH INNOVATIVE STRUCTURING AGENTS FOR THE NUTRITIONAL AND/OR FUNCTIONAL ENHANCEMENT OF FOOD MATRICES | Panzanini, Marco | |
1-gen-2024 | Unlocking cold-pressed nut potential: focus on tocopherol content of oils and defatted cakes | Panzanini, Marco; Genesi, Martina; Zeppa, Giuseppe; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2023 | Episperm Separation from Walnut Kernels: Optimization of the Techniques and Impact on the Products Stability | Rossetti, Chiara; Panzanini, Marco; Bertolini, Federico; Spigno, Giorgia; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2023 | SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI | Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta |