Rizzi, Chiara
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 215
NA - Nord America 99
AS - Asia 49
SA - Sud America 12
Totale 375
Nazione #
IT - Italia 157
US - Stati Uniti d'America 97
SG - Singapore 28
BR - Brasile 11
SE - Svezia 11
DE - Germania 10
FR - Francia 9
GB - Regno Unito 9
CN - Cina 8
UA - Ucraina 7
IE - Irlanda 6
ID - Indonesia 4
IN - India 3
PH - Filippine 3
CA - Canada 2
KR - Corea 2
RU - Federazione Russa 2
EC - Ecuador 1
FI - Finlandia 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
NL - Olanda 1
PL - Polonia 1
Totale 375
Città #
Palermo 27
Chandler 17
Singapore 17
Ashburn 15
Milan 10
Dallas 9
Bergamo 8
Dublin 6
Jakarta 4
Turin 4
Düsseldorf 3
Jacksonville 3
Pedrengo 3
Segrate 3
Torino 3
Verona 3
Albano Vercellese 2
Bari 2
Casal di Principe 2
Catania 2
Ceranova 2
Chicago 2
Chions 2
Florence 2
Hefei 2
Latina 2
Longiano 2
Los Angeles 2
Municipality of Lala 2
New York 2
Ottawa 2
Ozzano dell'Emilia 2
Padova 2
Paris 2
Port Talbot 2
Rodano 2
Rome 2
Sarre 2
Seoul 2
Verdellino 2
Washington 2
Wilmington 2
Woodbridge 2
Akron 1
Ann Arbor 1
Arcevia 1
Banbridge 1
Blackburn 1
Boardman 1
Bologna 1
Boston 1
Brasília 1
Castellamonte 1
Chennai 1
Cremona 1
Fairfield 1
Fasano 1
Ferrara 1
Finale Ligure 1
Floresta Azul 1
Foligno 1
Frankfurt am Main 1
Genova 1
Goiânia 1
Gramado 1
Hebei 1
Itamaraju 1
Itapecerica 1
Itapecerica da Serra 1
Kilburn 1
Kunming 1
L'aquila 1
Lacchiarella 1
Landshut 1
Lawrence 1
Livorno 1
London 1
Lucca 1
Moncalieri 1
Monza 1
Nanjing 1
Naples 1
Nocera Inferiore 1
Noicattaro 1
Norwalk 1
Oswestry 1
Princeton 1
Procida 1
Quito 1
Redwood City 1
Salvador 1
San Donà di Piave 1
San Giorgio delle Pertiche 1
San Giovanni Rotondo 1
San Giuliano Milanese 1
San Mateo 1
Senador Canedo 1
Sulaymaniyah 1
São João da Boa Vista 1
Tacurong 1
Totale 246
Nome #
La formazione leggera. I Mooc per lo sviluppo di competenze nella Media Education 180
Designing MOOCs in Higher Education. Outcomes of an experimentation at the Catholic University of Milan 114
Durum Wheat Fresh Pasta Fortification with Trub, a Beer Industry By-Product 48
Breadstick fortification with red grape pomace: effect on nutritional, technological and sensory properties 43
Totale 385
Categoria #
all - tutte 1.771
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.771


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
2020/202125 0 3 0 3 3 3 1 1 5 0 6 0
2021/202250 12 1 4 1 3 1 2 1 3 4 3 15
2022/202394 3 10 5 5 7 7 4 1 12 19 8 13
2023/202481 9 13 8 8 4 8 9 5 1 10 3 3
2024/202593 5 3 9 5 14 1 10 5 10 7 19 5
Totale 385