Rizzi, Chiara
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 246
NA - Nord America 117
AS - Asia 93
SA - Sud America 23
Totale 479
Nazione #
IT - Italia 181
US - Stati Uniti d'America 114
SG - Singapore 54
BR - Brasile 20
CN - Cina 19
GB - Regno Unito 12
SE - Svezia 11
DE - Germania 10
FR - Francia 9
UA - Ucraina 7
IE - Irlanda 6
ID - Indonesia 4
IN - India 4
NL - Olanda 4
VN - Vietnam 4
CA - Canada 3
PH - Filippine 3
RU - Federazione Russa 3
EC - Ecuador 2
IQ - Iraq 2
KR - Corea 2
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
FI - Finlandia 1
HU - Ungheria 1
PL - Polonia 1
Totale 479
Città #
Palermo 27
Singapore 22
Ashburn 20
Chandler 17
Milan 12
Dallas 11
Bergamo 8
San Donà di Piave 8
Dublin 6
Hefei 6
Jakarta 4
Los Angeles 4
Turin 4
Beijing 3
Düsseldorf 3
Ho Chi Minh City 3
Jacksonville 3
Pedrengo 3
Segrate 3
Torino 3
Verona 3
Albano Vercellese 2
Bari 2
Bologna 2
Campinas 2
Casal di Principe 2
Catania 2
Ceranova 2
Chicago 2
Chions 2
Florence 2
Kent 2
Latina 2
Lissone 2
Longiano 2
Municipality of Lala 2
New York 2
Ottawa 2
Ozzano dell'Emilia 2
Padova 2
Paris 2
Port Talbot 2
Rodano 2
Rome 2
Sant'Angelo Lodigiano 2
Sarre 2
Seoul 2
Tito 2
Verdellino 2
Washington 2
Wilmington 2
Woodbridge 2
Akron 1
Ann Arbor 1
Arcevia 1
Atlanta 1
Banbridge 1
Belo Horizonte 1
Blackburn 1
Boardman 1
Boston 1
Brasília 1
Brescia 1
Buffalo 1
Cascavel 1
Castellamonte 1
Chennai 1
City of London 1
Cremona 1
Delhi 1
Dhaka 1
Fairfield 1
Fasano 1
Ferrara 1
Finale Ligure 1
Floresta Azul 1
Foligno 1
Fort Lauderdale 1
Frankfurt am Main 1
Genova 1
Goiânia 1
Gramado 1
Haiphong 1
Hangzhou 1
Hebei 1
Itamaraju 1
Itapecerica 1
Itapecerica da Serra 1
Karbala 1
Kilburn 1
Kunming 1
L'aquila 1
Lacchiarella 1
Lagoa Santa 1
Landshut 1
Lawrence 1
Livorno 1
London 1
Lucca 1
Maricá 1
Totale 283
Nome #
La formazione leggera. I Mooc per lo sviluppo di competenze nella Media Education 219
Designing MOOCs in Higher Education. Outcomes of an experimentation at the Catholic University of Milan 134
Durum Wheat Fresh Pasta Fortification with Trub, a Beer Industry By-Product 72
Breadstick fortification with red grape pomace: effect on nutritional, technological and sensory properties 64
Totale 489
Categoria #
all - tutte 2.122
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.122


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202116 0 0 0 0 0 3 1 1 5 0 6 0
2021/202250 12 1 4 1 3 1 2 1 3 4 3 15
2022/202394 3 10 5 5 7 7 4 1 12 19 8 13
2023/202481 9 13 8 8 4 8 9 5 1 10 3 3
2024/202597 5 3 9 5 14 1 10 5 10 7 19 9
2025/2026100 21 3 17 23 27 9 0 0 0 0 0 0
Totale 489