Rizzi, Chiara
Rizzi, Chiara
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Breadstick fortification with red grape pomace: effect on nutritional, technological and sensory properties
2022 Rainero, G.; Bianchi, F.; Rizzi, Chiara; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca; Simonato, B.
Durum Wheat Fresh Pasta Fortification with Trub, a Beer Industry By-Product
2022 Lomuscio, E.; Bianchi, F.; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca; Simonato, B.; Rizzi, Chiara
La formazione leggera. I Mooc per lo sviluppo di competenze nella Media Education
2019 Ferrari, Simona; Rizzi, Chiara; Rivoltella, Pier Cesare
Designing MOOCs in Higher Education. Outcomes of an experimentation at the Catholic University of Milan
2015 Ferrari, Simona; Rivoltella, Pier Cesare; Rizzi, Chiara; Scott, Flavia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2022 | Breadstick fortification with red grape pomace: effect on nutritional, technological and sensory properties | Rainero, G.; Bianchi, F.; Rizzi, Chiara; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca; Simonato, B. | |
1-gen-2022 | Durum Wheat Fresh Pasta Fortification with Trub, a Beer Industry By-Product | Lomuscio, E.; Bianchi, F.; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca; Simonato, B.; Rizzi, Chiara | |
1-gen-2019 | La formazione leggera. I Mooc per lo sviluppo di competenze nella Media Education | Ferrari, Simona; Rizzi, Chiara; Rivoltella, Pier Cesare | |
1-gen-2015 | Designing MOOCs in Higher Education. Outcomes of an experimentation at the Catholic University of Milan | Ferrari, Simona; Rivoltella, Pier Cesare; Rizzi, Chiara; Scott, Flavia |