Sfoglia per SSD
La tipicizzazione dei vini per via fermentativa
2004 Fumi, Maria Daria
Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi in sughero
2013 Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi sintetici e altri tappi alternativi
2013 Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria
Trace Monitoring of Goitrin and Thiouracil in Milk and Cheese
2016 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
Traditional and innovative maize genotypes for functional foods
2005 Berardo, N.; Pisacane, Vincenza; Valoti, P.; Mariotti, M.; D'Egidio, M. G.; Mascaritolo, S.
Transfer of aflatoxin B1 and fumonisin B1 from naturally contaminated raw materials to beer during an industrial brewing process"
2010 Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Donadini, Gianluca
Transfer of melamine to cheese
2013 Bertuzzi, Terenzio; Gallo, Antonio; Moschini, Maurizio; Cruywagen, Chris; Masoero, Francesco
Transformation ability of fungi isolated from cork and grape to produce 2,4,6-trichloreanisole from 2,4,6-trichlorophenol
2008 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
Transformation of polyphenols found in pigmented gluten-free flours during in vitro large intestinal fermentation
2019 Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Giuberti, Gianluca; Bhumireddy, S. R.; Mandal, R.; Trevisan, Marco; Wishart, D. S.
Trapped Acetobacter in membrane bioreactor: Fractal interpretation of a compatible population
1993 Marignetti, Nazareno; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Battistotti, Giuseppina
Tuning Physical Properties of Tomato Puree by Fortification with Grape Skin Antioxidant Dietary Fiber
2015 Lavelli, V.; Sri Harsha, P. S. C. .; Mariotti, M.; Marinoni, Laura; Cabassi, G.
UHPLC Quantification of Sotolon in White Wine
2014 Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela; Tirelli, Antonio
UHPLC-ESI-QTOF-MS phenolic profiling and antioxidant capacity of bee pollen from different botanical origin
2019 Rocchetti, Gabriele; Castiglioni, Sara; Maldarizzi, Gianluca; Carloni, Patricia; Lucini, Luigi
UHPLC-ESI-QTOF-MS profile of polyphenols in Goji berries (Lycium barbarum L.) and its dynamics during in vitro gastrointestinal digestion and fermentation
2018 Rocchetti, G.; Chiodelli, G.; Giuberti, G.; Ghisoni, Silvia; Baccolo, Greta; Blasi, Francesca; Montesano, D.; Trevisan, M.; Lucini, L.
Una responsabilità condivisa.
2024 Spigno, Giorgia
Una rondine non fa primavera
2017 De Faveri, Dante Marco
Uncovering Patterns of Italian Consumers’ Interest for Gluten-Free Beers
2020 Donadini, G.; Bertuzzi, Terenzio; Rossi, Filippo; Spigno, Giorgia; Porretta, Sebastiano
Understanding Italian Consumers’ Perception of Safety in Animal Food Products
2022 Piochi, M.; Fontefrancesco, Michele Filippo; Torri, L.
Unlocking cold-pressed nut potential: focus on tocopherol content of oils and defatted cakes
2024 Panzanini, Marco; Genesi, Martina; Zeppa, Giuseppe; Dordoni, Roberta
Untargeted Metabolomics Combined with Sensory Analysis to Evaluate the Chemical Changes in Coppa Piacentina PDO during Different Ripening Times
2023 Rocchetti, Gabriele; Scansani, Alessandra; Leni, Giulia; Sigolo, Samantha; Bertuzzi, Terenzio; Prandini, Aldo
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2004 | La tipicizzazione dei vini per via fermentativa | Fumi, Maria Daria | |
1-gen-2013 | Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi in sughero | Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria | |
1-gen-2013 | Tra sostenibilità ambientale e sicurezza igienico-sanitaria. Tappi sintetici e altri tappi alternativi | Silva, Angela; Mazzoleni, Valeria | |
1-gen-2016 | Trace Monitoring of Goitrin and Thiouracil in Milk and Cheese | Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo | |
1-gen-2005 | Traditional and innovative maize genotypes for functional foods | Berardo, N.; Pisacane, Vincenza; Valoti, P.; Mariotti, M.; D'Egidio, M. G.; Mascaritolo, S. | |
1-gen-2010 | Transfer of aflatoxin B1 and fumonisin B1 from naturally contaminated raw materials to beer during an industrial brewing process" | Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Donadini, Gianluca | |
1-gen-2013 | Transfer of melamine to cheese | Bertuzzi, Terenzio; Gallo, Antonio; Moschini, Maurizio; Cruywagen, Chris; Masoero, Francesco | |
1-gen-2008 | Transformation ability of fungi isolated from cork and grape to produce 2,4,6-trichloreanisole from 2,4,6-trichlorophenol | Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario | |
1-gen-2019 | Transformation of polyphenols found in pigmented gluten-free flours during in vitro large intestinal fermentation | Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Giuberti, Gianluca; Bhumireddy, S. R.; Mandal, R.; Trevisan, Marco; Wishart, D. S. | |
1-gen-1993 | Trapped Acetobacter in membrane bioreactor: Fractal interpretation of a compatible population | Marignetti, Nazareno; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Battistotti, Giuseppina | |
1-gen-2015 | Tuning Physical Properties of Tomato Puree by Fortification with Grape Skin Antioxidant Dietary Fiber | Lavelli, V.; Sri Harsha, P. S. C. .; Mariotti, M.; Marinoni, Laura; Cabassi, G. | |
1-gen-2014 | UHPLC Quantification of Sotolon in White Wine | Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela; Tirelli, Antonio | |
1-gen-2019 | UHPLC-ESI-QTOF-MS phenolic profiling and antioxidant capacity of bee pollen from different botanical origin | Rocchetti, Gabriele; Castiglioni, Sara; Maldarizzi, Gianluca; Carloni, Patricia; Lucini, Luigi | |
1-gen-2018 | UHPLC-ESI-QTOF-MS profile of polyphenols in Goji berries (Lycium barbarum L.) and its dynamics during in vitro gastrointestinal digestion and fermentation | Rocchetti, G.; Chiodelli, G.; Giuberti, G.; Ghisoni, Silvia; Baccolo, Greta; Blasi, Francesca; Montesano, D.; Trevisan, M.; Lucini, L. | |
1-gen-2024 | Una responsabilità condivisa. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2017 | Una rondine non fa primavera | De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2020 | Uncovering Patterns of Italian Consumers’ Interest for Gluten-Free Beers | Donadini, G.; Bertuzzi, Terenzio; Rossi, Filippo; Spigno, Giorgia; Porretta, Sebastiano | |
1-gen-2022 | Understanding Italian Consumers’ Perception of Safety in Animal Food Products | Piochi, M.; Fontefrancesco, Michele Filippo; Torri, L. | |
1-gen-2024 | Unlocking cold-pressed nut potential: focus on tocopherol content of oils and defatted cakes | Panzanini, Marco; Genesi, Martina; Zeppa, Giuseppe; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2023 | Untargeted Metabolomics Combined with Sensory Analysis to Evaluate the Chemical Changes in Coppa Piacentina PDO during Different Ripening Times | Rocchetti, Gabriele; Scansani, Alessandra; Leni, Giulia; Sigolo, Samantha; Bertuzzi, Terenzio; Prandini, Aldo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile