Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 179 a 198 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2013 Effect of pH on the protein profile and heat stability of an Italian white wine. Lambri, Milena; Dordoni, Roberta; Giribaldi, Marzia; Riva, Violetta Marta; Giuffrida, Gabriella
1-gen-2016 Effect of pre-treatments on the saccharification of pineapple waste as a potential source for vinegar production Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Giacosa, Simone; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2015 Effect of Technological Treatments and Polysaccharide Ingredients on Oxidative Stability of Innovative Freeze-Dried Walnut Products Dordoni, Roberta; Maggiore, Marika; Casali, Milena; Roda, Arianna; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2013 Effect of the cluster heterogeneity on mechanical properties, chromatic indices and chemical composition of Italia table grapes berries (Vitis vinifera L.) sorted by flotation. Rio Segade, S.; Giacosa, S.; De Palma, L.; Novello, V.; Torchio, Fabrizio; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2007 Effect of wine style on the perception of 2,4,6-trichloroanisole, a compound related to cork taint in wine Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
1-gen-2005 Effect of yeasts and their by-products on the Ochratoxin A level of wine Lambri, Milena; Silva, Angela; Fumi, Maria Daria
1-gen-2012 Effect on blood pressure of dietary integration with grana padano cheese Crippa, Giuseppe; Bosi, Matteo; Cassi, Antonino; Rossi, Filippo
1-gen-2022 Effectiveness of enzymatic hydrolysis for reducing the allergenic potential of legume by-products Calcinai, Luisa; Bonomini, Maria Giulia; Leni, Giulia; Faccini, Andrea; Puxeddu, Ilaria; Giannini, Daiana; Petrelli, Fiorella; Prandi, Barbara; Sforza, Stefano; Tedeschi, Tullia
1-gen-2017 Effects of an acid/alkaline treatment on the release of antioxidants and cellulose from different agro-food wastes Vellingiri, Vadivel; Moncalvo, Alessandro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2016 Effects of Continuous Exposure to Ozone Gas and Electrolyzed Water on the Skin Hardness of Table and Wine Grape Varieties Laureano, J.; Giacosa, S.; Río Segade, S.; Torchio, Fabrizio; Cravero, F.; Gerbi, V.; Englezos, V.; Carboni, C.; Cocolin, L.; Rantsiou, K.; Faroni, L. R. D.; Rolle, L.
1-gen-2014 The effects of different protein:tannin ratios on the tartrate-holding capacity of wine model solutions. Lambri, Milena; Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2007 Effects of extraction time, temperature and solvent on concentration and antioxidant activity of grape marc phenolics Spigno, Giorgia; Tramelli, Lorenza; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2015 Effects of fining with different bentonite labels and doses on colloidal stability and colour of a Valpolicella red wine Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Colangelo, Donato; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2024 Effects of grape variety and roasting on the proanthocyanidin oligomers distribution, cyclic proanthocyanidins, and total polyphenol content in grape seed powders Longo, E.; Merkyte, V.; Romanini, E.; Lambri, Milena; Boselli, E.
1-gen-2010 Effects of mild temperature conditions during dehydration procedures on saffron quality parameters Del Campo, C. Priscila; Carmona, Manuel; Maggi, Luana; Kanakis, Charalabos D; Anastasaki, Eirini G; Tarantilis, Petros A; Polissiou, Moschos G; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2012 Effetto del tempo e della temperatura sulla conservazione di vino rosso Barbera tappato con chiusure a vite Silva, Angela; Grillo, Elena
1-gen-2000 Effetto dell'irradiamento con elettroni accelerati sul sughero utilizzato per la produzione dei tappi Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; Musci, Marinella
1-gen-2015 Effetto della matrice colloidale sulla stabilità tartarica dei vini Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
1-gen-2005 Effetto della vinificazione sul contenuto di ocratossina A Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Grazioli, Barbara; Galli, Roberta
1-gen-2016 EFFICACIA DI ALCUNE FORMULAZIONI A BASE FENOLICA COME ANTIOSSIDANTI SOSTITUTIVI DELL’SO2 PER LA CONSERVAZIONE DEL VINO SPUMANTE Tirelli, Antonio; Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario
Mostrati risultati da 179 a 198 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile