Sfoglia per SSD
Effect of pre-treatments on the saccharification of pineapple waste as a potential source for vinegar production
2016 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Giacosa, Simone; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
Effect of Technological Treatments and Polysaccharide Ingredients on Oxidative Stability of Innovative Freeze-Dried Walnut Products
2015 Dordoni, Roberta; Maggiore, Marika; Casali, Milena; Roda, Arianna; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
Effect of the cluster heterogeneity on mechanical properties, chromatic indices and chemical composition of Italia table grapes berries (Vitis vinifera L.) sorted by flotation.
2013 Rio Segade, S.; Giacosa, S.; De Palma, L.; Novello, V.; Torchio, Fabrizio; Gerbi, V.; Rolle, L.
Effect of wine style on the perception of 2,4,6-trichloroanisole, a compound related to cork taint in wine
2007 Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
Effect of yeasts and their by-products on the Ochratoxin A level of wine
2005 Lambri, Milena; Silva, Angela; Fumi, Maria Daria
Effect on blood pressure of dietary integration with grana padano cheese
2012 Crippa, Giuseppe; Bosi, Matteo; Cassi, Antonino; Rossi, Filippo
Effectiveness of enzymatic hydrolysis for reducing the allergenic potential of legume by-products
2022 Calcinai, Luisa; Bonomini, Maria Giulia; Leni, Giulia; Faccini, Andrea; Puxeddu, Ilaria; Giannini, Daiana; Petrelli, Fiorella; Prandi, Barbara; Sforza, Stefano; Tedeschi, Tullia
Effects of an acid/alkaline treatment on the release of antioxidants and cellulose from different agro-food wastes
2017 Vellingiri, Vadivel; Moncalvo, Alessandro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Effects of Continuous Exposure to Ozone Gas and Electrolyzed Water on the Skin Hardness of Table and Wine Grape Varieties
2016 Laureano, J.; Giacosa, S.; Río Segade, S.; Torchio, Fabrizio; Cravero, F.; Gerbi, V.; Englezos, V.; Carboni, C.; Cocolin, L.; Rantsiou, K.; Faroni, L. R. D.; Rolle, L.
The effects of different protein:tannin ratios on the tartrate-holding capacity of wine model solutions.
2014 Lambri, Milena; Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco
Effects of extraction time, temperature and solvent on concentration and antioxidant activity of grape marc phenolics
2007 Spigno, Giorgia; Tramelli, Lorenza; De Faveri, Dante Marco
Effects of fining with different bentonite labels and doses on colloidal stability and colour of a Valpolicella red wine
2015 Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Colangelo, Donato; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
Effects of mild temperature conditions during dehydration procedures on saffron quality parameters
2010 Del Campo, C. Priscila; Carmona, Manuel; Maggi, Luana; Kanakis, Charalabos D; Anastasaki, Eirini G; Tarantilis, Petros A; Polissiou, Moschos G; Alonso, Gonzalo L.
Effetto del tempo e della temperatura sulla conservazione di vino rosso Barbera tappato con chiusure a vite
2012 Silva, Angela; Grillo, Elena
Effetto dell'irradiamento con elettroni accelerati sul sughero utilizzato per la produzione dei tappi
2000 Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; Musci, Marinella
Effetto della matrice colloidale sulla stabilità tartarica dei vini
2015 Colangelo, Donato; Dordoni, Roberta; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
Effetto della vinificazione sul contenuto di ocratossina A
2005 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Grazioli, Barbara; Galli, Roberta
EFFICACIA DI ALCUNE FORMULAZIONI A BASE FENOLICA COME ANTIOSSIDANTI SOSTITUTIVI DELL’SO2 PER LA CONSERVAZIONE DEL VINO SPUMANTE
2016 Tirelli, Antonio; Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario
Elderberry (Sambucus nigra L.) Encapsulated Extracts as Meat Extenders against Lipid and Protein Oxidation during the Shelf-Life of Beef Burgers
2022 Rocchetti, Gabriele; Becchi, Pier Paolo; Lucini, Luigi; Cittadini, Aurora; Munekata, Paulo E S; Pateiro, Mirian; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M
Emerging macro- and micromolecules separation
2015 Prasad, K. N.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; Misra, N. N.; Cullen, P. J.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile