Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 336 a 355 di 613
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2011 Long-Term Effects of Mechanical Winter Pruning on Growth, Yield, and Grape Composition of Barbera Grapevines Gatti, Matteo; Civardi, Silvia; Bernizzoni, Fabio; Poni, Stefano
1-gen-2009 Long-term performance of Barbera grown under different training systems and within-row vine spacings. Bernizzoni, Fabio; Gatti, Matteo; Civardi, Silvia; Poni, Stefano
1-gen-2021 A low-cost portable chamber based on Arduino micro-controller for measuring cover crops water use Capri, Caterina; Gatti, Matteo; Guadagna, Paolo; Del Zozzo, Filippo; Magnanini, E.; Poni, Stefano
1-gen-2014 Low-pressure selection for new grape crossings ('Riesling italico' × 'Pinot noir'; 'Riesling italico' × 'Chardonnay') Vercesi, Alberto; Bavaresco, Luigi; Fregoni, Mario; Zamboni, Maurizio; Gatti, Matteo
1-gen-2016 L’Ughetta di canneto (Vespolina) ed il suo legame con il vino Buttafuoco. Vercesi, Alberto; Gatti, Matteo
1-gen-2016 Malate as substrate for catabolism and gluconeogenesis during ripening in the pericarp of different grape cultivars Famiani, F; Farinelli, D.; Frioni, Tommaso; Palliotti, Alberto; Battistelli, A.; Moscatello, S.; Walker, R. P.
1-gen-2022 Malvasia Rosa: da una mutazione spontanea un vitigno unico Frioni, Tommaso; Pagani, Silvia; Collivasone, Riccardo; Gatti, Matteo; Miravalle, Roberto; Vercesi, Alberto; Poni, Stefano
1-gen-2016 Manipulation of ripening via antitranspirants in cv. Barbera (Vitis viniferaL.) Gatti, Matteo; Galbignani, Marco; Garavani, Alessandra; Bernizzoni, Fabio; Tombesi, Sergio; Palliotti, Alberto; Poni, Stefano
1-gen-2017 Mathematic model for simulating anthocyanin composition during grape ripening: Another way of phenotyping Dai, Z.; Hilbert, G.; Gomès, E.; Bobeica, Natalia; Poni, Stefano; Génard, M.; Delrot, S.
1-gen-2012 Maturazione dell’uva e gestione della chioma in Vitis vinifera: processi e tecniche da riconsiderare in funzione del cambiamento del clima e delle nuove esigenze di mercato Palliotti, Alberto; Silvestroni, O.; Leoni, F.; Poni, Stefano
1-gen-2012 Maturazione dell’uva e gestione della chioma in Vitis vinifera: processi e tecniche da riconsiderare in funzione del cambiamento del clima e delle nuove esigenze di mercato Palliotti, Alberto; Silvestroni, O.; Leoni, F.; Poni, Stefano
1-gen-2010 La meccanizzazione sostenibile Poni, Stefano; Civardi, Silvia; Gatti, Matteo; Bernizzoni, Fabio
1-gen-2013 MECHANICAL CROP THINNING AND EARLY DEFOLIATION AS NOVEL TOOLS FOR YIELD MANAGEMENT IN VSP GRAPEVINES Poni, Stefano; Paz Diago, Maria; Blanco, J. A.; Tardaguila, Javier
1-gen-2009 Mechanical harvest of pruning residuals in hazel orchard Ughini, Virginia; Facciotto, Gianni; Bergante, Sara; Bellan, Sergio; Mignone, Federico; Cugino, C.; Sonnati, Claudio
1-gen-2019 Mechanical mid-shoot leaf removal on ortrugo (Vitis vinifera L.) at pre-or mid-veraison alters fruit growth and maturation Gatti, Matteo; Garavani, Alessandra; Krajecz, K.; Ughini, Virginia; Parisi, M. G.; Frioni, Tommaso; Poni, Stefano
1-gen-2017 Mechanical vibration transmission and harvesting effectiveness is affected by the presence of branch suckers in olive trees Tombesi, Sergio; Poni, Stefano; Palliotti, Alberto; Farinelli, Daniela
1-gen-2016 Mechanical winter pruning of grapevine: Physiological bases and applications Poni, Stefano; Tombesi, Sergio; Palliotti, Alberto; Ughini, Virginia; Gatti, Matteo
1-gen-2012 Mechanical yield regulation in winegrapes: Comparison of early defoliation and crop thinning Tardaguila, Javier; Blanco, J. A.; Poni, Stefano; Paz Diago, Maria
1-gen-2006 Mechanization and terroir: are they compatible? Poni, Stefano
1-gen-2016 MECS-VINE®: A new proximal sensor for segmented mapping of vigor and yield parameters on vineyard rows Gatti, Matteo; Dosso, Paolo; Maurino, Marco; Merli, Maria Clara; Bernizzoni, Fabio; Pirez, Facundo Jose; Plate', Bonfiglio; Bertuzzi, Gian Carlo; Poni, Stefano
Mostrati risultati da 336 a 355 di 613
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile